BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #724078 przez monika1984lodz
dobry wieczór :)

Pysia brzuś cudny :)a cłopaki przystojniaki :)

MArta Ty masz mały pocisk :) super wyglądasz

Gosia sowa super :) :)

Iwonka to trzyamy kciuki :D

Mgiełka no ciekawe co to

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #724083 przez Sylwia26081982
Brzuchalki cudne:)

Franuś boski:)

Marta tylko brzusio Ci urósł.. No własnie pokaż tą złodziejke.

U mnie też małpa przyszła 9-tego, równe trzy miesiące po porodzie:) Przynajmniej zapamiętam hehe..

Iwona ja wiem ze sie przyzwyczai ale biedny jeszcze ma ten problem że języka nie zna i nie rozumie co Pani do niego mówi..

Dzisiejszy dzien uwazam za zdołowany. Adriana odebralam ok 14-tej, zasnal w zlobku, pani mowi ze mniej plakal, wyslala mi nawet mmsa jak byli na wycieczce, mowila ze cieszyl sie jak koniki widzial.. no ale jak sie obudzil to placz, wrocilam z nim do domu to na krok mnie nie opuszczal, z pokoju wyjsc nie moglam.. Moj maz tez mega to przezywa, mowi ze juz tam nie pojdzie, zalatwil na jutro pania psycholog zeby zobaczyla jak on sie zachowuje. Za miesiac idzie do innego zlobka z racji tego ze sie przeprowadzilismy..i nie wiem czy od nowa nie bedzie przechodzil tego samego stresa.. Jestem dzis mega rozbita, snuje sie po katach i nie wiem co z soba zrobic, plakac mi sie chce.. Jutro znowu go zaprowadze.. No nie wiem co robic, bo poza tym dzis zaczal mi spiewac, wiec chyba spiewali z pania, bo wczesniej to sie nie zdarzalo.. Widze male plusy ale żal jego mnie dobija..

No to sie namarudziłam;.

11 lata 5 miesiąc temu #724088 przez monika1984lodz
Sylwia biedny Adi :( ae uszy do góry- dacie radę :) Adrian się przyzwyczai :)

Fanka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Maja ja polecam ten sklep - są mega :) mam od nich przywieszkę ze zdjęciem Emi :) www.262.pl/p/127/357/zawieszka-charms-sr...en-mamy-26-maja.html

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #724092 przez gosia2324
MAja poszukam linka, brekol jest sliczny !

Fanka, :( :kiss: moze idz do lekarza, szkoda kolejnego miesiąca .... zrob sobie badania moze to tylko blachostka,

Sylwia, a czemu Adi jest w zlobku? dzieciaki od 2rz musza isc tam u Was od zlobka? czy to Twoja decyzja?

11 lata 4 miesiąc temu #724097 przez gosia2324

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #724104 przez monika1984lodz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #724105 przez Marta M
Dzisiaj zapakowałam Maję do auta i zabrałam na plac zabaw bo otwarli w miejscowości obok nowy, fajnie :) Moja gaduła mnie zaskakuje, nazywa takie rzeczy po imieniu których nigdy jej nie uczyłam, widać że słucha wszystkich rozmów, bo dziś nazwała kabel, rurę, klucze i wiele, wiele innych :) A znów w reklamie płakał niemowlak a ona MAMA DZIDZIA PAKA, potem do babci przez telefon mówi że DZIDZIA PAKA PUPĄ, hihi :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosiu nie mam teraz jakiegoś parcia na imię, chyba dlatego że już go nazwaliśmy Henio i tak mówimy do brzuszka a jak ostatecznie będzie nie wiem jeszcze..ja czekam teraz na genetyczne, to połówkowe, 28 sierpnia mam.

Maju łączę się z Tobą, my od piątku same, Sławek będzie jutro koło 6tej rano, nareszcie :):)

Sylwia ja Majki nigdzie nigdy nie zostawiam i wczoraj na tym panieńskim już do niej tęskniłam, ale wiem że przyjdzie chwila podzielić się nim ze światem, jeśli uważasz że to pora dla Adiego przyzwyczai się, ale powiedz, bo ja nie byłam w czerwcu na bieżąco i nie doczytałam chyba, dlaczego Adi poszedł do przedszkola?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #724118 przez Sylwia26081982
Dziewczyny nie ma przymusu posyłania dziecka,chyba ze brałabym od państwa pieniądze. Posłałam go ,choć ponoc to i tak za późno ze względu na język,tam go naucza duńskiego a my w domu po polsku z nim rozmawiamy. Zuzia idzie jak skończy roczek,to znaczy juz ja automatycznie zapisali ale jak będzie to jeszcze zobaczymy.
Marta masz racje kiedyś trzeba wypuścić nasze pociechy i ja mam nadzieje ze będzie dobrze i nie odbije się to zle na nim.

Idę spać.

Monia jutro adres napisze..i jeszcze zdjęcie musze z Adim zrobic:)

Dobrej nocki.

aaa Emi cuuudnie rysuje :kiss: i opuszcza banieczki:)

11 lata 4 miesiąc temu #724120 przez monika1984lodz
Maja gadułka :) super :)- ja to po cichu boję się jak Emi zacznie gadulić :P bo ona po swojemu nawija i jej sie buzia nie zamyka :P

Sywlwia kuzynka w oladi siedzi i jej synek jak skończył 3 miesiące to do złobka poszedł

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #724128 przez gosia2324
Emi, jaka zabawa :)

Monia :cheer: :cheer: 3 miesieczne dziecko do zlobka :cheer: :( o matko :(

11 lata 4 miesiąc temu #724129 przez monika1984lodz
Gosia no... co prawda na 3 godziny ale i jak dla mnie to dużó za wcześnie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #724130 przez iwonaNAVI
Marta nie chce nic mowic ale wiedzialam ze to ona :P widac po twarzy czlowieka :P
popisowa na maxa :P

Nunka artystka nam rosnie :) bedzie miala mama pocieche jak podrosnie pomocnica przy szyciu sowek :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #724135 przez beti
Emiśka, jaka fajna :kiss: :)

I Francio lodopożeracz :)

Mgiełka, a co lekarz powiedział?

Muszę się pochwalić, bo Fifi jest meeeeega kulturalny :) proszę, przepraszam, dziękuję :) Dzisiaj potrącił wiatrak i go z 5 razy przepraszam... OJEEEEJ, CIACIAK, PLEPLASIAM, PLEPLASIAM.... :D :D

Nalewam mu dziś wody do wanny a on siedział na sedesie i bawił się moimi koralami i nagle słyszę O NIEEEEEEEE, OJEJ..... zgadnijcie gdzie znalazły się moje korale :dry: :ohmy: :cheer: :P

11 lata 4 miesiąc temu #724138 przez monika1984lodz
Beti hii ja doskonale iwem,gdzie się znalażły korale :P na pewno nie na szyji :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #724145 przez mgielka22
Brzuchalki cudnie wyszly :D

No wlasnie lekarz nic nie powiedzial :dry: sam nie wie skad to...

Haha Fifik udany po calosci :D

SYlwia spokojnie Adik sie przyzwyczai Lilka tez czasem placze ale potem sie swietnei bawi i wiem ze rzadzi :) takze luuzik ;) da rade :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka