BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #764615 przez iwonaNAVI
Hej ja przed praca wrzuce wam zaraz to obiecane zdjecie :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #764618 przez iwonaNAVI
pati-m napisał:

Marta - mi się skojarzył od razu taki cytat:
"Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku" /A. de Saint-Exupery/

Pati mi to samo sie skojarzylo wlasnie mialam go szukac w google :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #764620 przez pati-m
Kurcze, nie wiem czy znów mnie jakieś przeziębienie nie bierze. Cały czas mi zimno, mam katar i jestem strasznie senna.

11 lata 6 miesiąc temu #764622 przez pati-m
iwona - fryzurka bardzo fajna, mnie się podobają boby :) Ale u mnie niestety to by nie przeszło bo codziennie musiałabym prostownicy używać, żeby to ładnie wyglądało, inaczej by się powywijały ;)

11 lata 6 miesiąc temu #764623 przez iwonaNAVI
no tak ja to mam proste jak druty nawet prostownicy w domu nie mam :P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764629 przez gosia2324
MArta to samo Co Pati naisala ;)

A ja dzis becze od rana, hormony mi chyba szaleja :((((

Jogo dzis 3 razy sie zsikała, nie zdarzało jej sie to juz z 3 miesiace :dry:

Iwonka, ja tez lubie takie fryzury, super

11 lata 6 miesiąc temu #764652 przez mgielka22
Hejj my dzis z Lila dospalysmy do 9 :O no poza tym ze wczoraj padla dopiero po 23... zaraz zmykamy na spacerek bo slonko przygrzewa super :), jade dzis na nocke :) PRanie zrobione obiadu nie robie :P bo jeszcze z imorezy duzo zostalo :)

Slicznie zdjeciowo jesiennie :) Iwonka super fruzurka :D

11 lata 6 miesiąc temu #764664 przez mgielka22
Madziu uwielbiam Dawida Mogena :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #764665 przez slowiczek
ten sam cytat przyszedł mi do głowy jak tylko zobaczyłam zdjęcie :)

11 lata 6 miesiąc temu #764667 przez monika1984lodz
dzien dobry

Gosia Jogo si,ę zesikałą a Emi zasikała łóżko nasze :/

IWonka bardzo Ci pasuje ta fryzura :)

I ja wpadłam a ten cytat :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764698 przez Agusia83
Haha, to jakiś dzis dzień sikaczy...2h temu Emi pobiegła po nocnik, ściągnęła spodnie, ja jej odpięłam pieluszke i siedziała, ale nic nie zrobiła...wstała ubrała się i ciągle pytałam czy chce siku...przez 1,5h nic...aż w końcu wstaje z łóżka a ja widze plamę...od razu nerw mnie chwycił, bo minute wcześniej mówiłam, że jak chce siku to nocnik jest na ziemi... :angry: :angry: do tego na drugie śniadanie dałam jej parówki, zjadła kilka, resztę porozrzucała po pokoju, rzuciła miską a ta się rozwaliła :angry: :angry: co dziś w nią wstąpiło to ja nie wiem...

A tak w ogóle to dzień dobry :laugh:

Iwonka, ślicznie wyglądasz ja tez uwielbiam boby :laugh: , teraz mam krótsze wlosy i to sporo od Ciebie, ale chyba trochę mniej wychodzą.

Emisia to mały szatanik wiadomo kocham ją nad życie, ale czasem to musze 100 razy dziennie liczyć do 10 by sie w miarę uspokoić, a Artek to istny aniołek...wiem, że jeszcze jest malutki, a ja go tak chwalę, ale on potrafi sam zasnąć w bujackzu, wózku, łóżeczku na noc, a Emi musiałam lulać i do tego jest tak bardzo dzieckiem,...mam nadzieję, że jak będzie starszy,to i Emisia troszkę zmądrzeje i nie będzie go uczyć łobuzowania :silly:

Monia, musiało być pięknie...Łódź to w ogóle piękne miasto :laugh: co prawda byłam tam raz, ale bardzo mi się podobało..a ul.Piotrkowska, to chyba najdłuższa ulica w Polsce :silly: choć u nas Wielicka też spora...

Maju, jaki cudny Loluś :lol: dobrze, że mu folie pod liscie podłożyłaś, bo jeszcze by się biedak pobrudził :silly:

Marta, Wy to zawsze fajnie wyglądacie na zdjęciach, a to rodziców, tak samo bym podpisała jak Pati.

Mnie tez cos rozkłada..chrype mam okropną, kicham i kaszle..oby dzieciaki sie nie zaraziły.

Gosia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #764703 przez ewelinaa
Heej :)

Wieki mnie nie było, w pracy byłam mniej, za to w domu więcej - chyba stąd brak czasu na forum.
Chciałam się Kingą nacieszyć :woohoo:

W piątek byłyśmy u lekarza, na szczęście wszystko minęło i Kinga już zdrowa, dziś poszła do przedszkola - chyba jej tego brakowało, bo jak zaszłyśmy to od razu wzięła Panią za rękę, do mnie papa i poszła :)

Starałam się nadrobić, chcę być na bieżąco ;)

Gosia wybierz to, co czujesz, czego potrzebujesz :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #764707 przez ewelinaa
I uważam, że to czy rodzi się sn czy cc to jest indywidualna sprawa każdej kobiety i powinna być możliwość swobodnego wyboru.
Tak samo jak z karmieniem - ileż ja się nasłuchałam nt. tego, że WYBRAŁAM karmienie butelką.
Nawet któryś z kolegów (kawaler, bez dzieci :blink: ) M. miał coś do powiedzenia w tej sparwie :P :ohmy: :cheer: B) :P :lol: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764710 przez Sylwia26081982
Witam. My juz po spacerku, wrocilismy do do mu to Adi prosto dołozka wskoczyl i spi :) Nawet nie zdazylam mu raczek umyc :)

Agusia dzieci 2013 to istne aniołki hihi choc nie wszytskie umojego kuzyna ma dwa miesiace i spi godzine w dzien.. Za to moja Zuzia jakTwoj Artus taka grzeczna, sama sobie siedzi, smieje sie, a jak jej sie znudzi to zasypia..Marudzi tylko jak chce jesc :)

Magda cudne zdjecia, ostatnie z Toba boooskie:)

Iwona ale masz duuuze oczy , super fryzura, ja mam juz tak dlugie wlosy ze sama nie wiem co mam z nimi zrobic a cos bym chciała :)

BEti super ze Fifi taki grzeczny, odpukac ja tez nie mam wiekszych problemow.

Marta ja nie cytatowa ale zdjecie jest piękne:)

Ewelina a jak to wybrałas cesarke?? OD poczatku nie chcialas naturalnie czy byly jakies przeciwwskazania?

Zarazwrzuce pare foteczek :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764727 przez Sylwia26081982
Ja tez uwazam ze nikomu nic do tego jaki sposob wybieramy. JA nic nie wybierałąm, poszlam na zywiol, tak samo z karmieniem, da sie to karmie piersia, nie dałoby sie to byłaby butla i tyle.

FOteczki z dzisiaj :)

pokazywarka.pl/njjobz/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka