BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #764901 przez gosia2324
:cheer: :cheer: :cheer: nie mieliscie ? :S :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #764906 przez Pyśkaaaa
kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi :P Pati jak byś kiedyś znalazła takie cudeńko to pamietaj o mnie :D

ja jeszcze u rodziców ale zaraz się zbieramy bo o 18 jedziemy do tego gastrologa więc pewnie bede wieczorem :P

wiecie co móju syn ma tu raj ciągle z dziadkami ciaga ich biega po dworze od rana a ja mogłam spokojnie pojechać i pozałatwiać sprawy

i powiem wam że coś ze mną nie tak miałam sobie kupić torebkę i nie mogłam się zdecydować qwkurzyłam się i nic nie kupiłam hahaha

11 lata 6 miesiąc temu #764908 przez Marta M
Pati dostałaś drugą wiadomość bo wysłałam a jak sprawdzam w wysłanych to nie ma :whistle:

11 lata 6 miesiąc temu #764911 przez Marta M
Faktycznie trzeba dopłacać 10zł to mi za 900 wyjdzie 275zł a tutaj 351, więc sama nie wiem...tu dużo i tu dużo ale gdyby człowiek był mądrzejszy i na bieżąco wywoływał, eh...

Dziękuje gosiu za link, jeszcze zobaczę co zrobię bo tu już wywoływałam i jestem bardzo zadowolona, gdyby była większa różnica w cenie bym się wahała ale tak sama nie wiem...

11 lata 6 miesiąc temu #764938 przez Sylwia26081982
Pati super bedziesz miala extra kaske na ciuszki dla Zuzi :)

Marta wpadnij i do mnie posegregowac zdjecia, bo ja sie za to zabieram i zabrac nie moge.. :dry:

Pyśka tez wywolywala tanio i mowila ze super jakosc.

11 lata 6 miesiąc temu #764978 przez iwonaNAVI
Hej ja po pracy dzieck sie bawi a ja wpaldlam poczytac :)

Sylwia sliczne masz dzieciaczki :) a Adi ma swietne spodnie i kurtke...kiedys zawsze mi to dziwnie wygladalo jak dzieci w takich kosmicznych strojach przychodzily do przedszkola ale teraz to jak widze radosc ze moa sie spokojnie ubrudzic pomoczyc to sama bym takie Oliwi kupila :)

11 lata 6 miesiąc temu #764979 przez iwonaNAVI
Agusia to pokaz Twoje wloski? ile masz krotsze? i uwazasz ze wygodniej?

11 lata 6 miesiąc temu #764996 przez Sylwia26081982
Iwona no ja tez kiedys tego nie rozumiałam :) Ale do żlobka obowiązkowo taki strój musi być..a i jak idziemy gdzieś w mokry dzien to mu zakładam i może sie chlapać i tarzać ile chce :) Baaardzo wygodne i cieplutkie :)

noo pokażcie sie mamuski :)

11 lata 6 miesiąc temu #764999 przez iwonaNAVI
Sylwia26081982 napisał:

Iwona no ja tez kiedys tego nie rozumiałam :) Ale do żlobka obowiązkowo taki strój musi być..a i jak idziemy gdzieś w mokry dzien to mu zakładam i może sie chlapać i tarzać ile chce :) Baaardzo wygodne i cieplutkie :)

noo pokażcie sie mamuski :)

ta wygodne i cieplutkie napewno :) i dla mamy i dla szkraba :)

11 lata 6 miesiąc temu #765002 przez iwonaNAVI
wiecie co ja wam powiem ostatnio czuje ze Oliwce zaczyna sie nudzic w domu...nie wiem jak to powiedziec ale czuje jakby potrzebowala czegos innego...raz jest ze mna raz z babcia jedna i druga wiec ma jakies urozmaicenie ale wydaje mi sie ze chcialaby cos innego...nie wiem jak to powiedziec ale po prostu niby sie bawi ale co chwile jej sie nudzi...nie wiem chyba by chciala do dzieci isc...musze sie powaznie zastanowic nad przedszkolem...czy wasze maluchy tez tak maja?

11 lata 6 miesiąc temu #765006 przez Marta M
Iwonka ja czegoś takiego nie zauważyłam, przynajmniej do tej pory...mimo że Maja jest cały dzień tylko ze mną nie wygląda na taką żeby się nudziła...po prostu czas spędzony na polku i ze mną sprząta i gotuje, malujemy, czytamy, więc ma dużo zajęć :) Tyle że na polku zawsze spotykamy dzieci i z nimi lata ;)

11 lata 6 miesiąc temu #765014 przez iwonaNAVI
no wlasnie a u nas to nie ma dzieci ani w domu ani na dworzu znajomi nasi raczej tez jeszcze bezdzietni i wlasnie wydaje mi sie ze tego jej brakuje tego kontaktu z rowiesnikami...albo to jakies moje pedagogiczne schizy :P

11 lata 6 miesiąc temu #765018 przez gosia2324
Iwonka u nas czegoś takiego tez nie ma :)
Choć nie wiem jak będzie jak Kuba pójdzie do przedszkola, jutro nasz pierwszy dzień :)

JA dziś wyryczałam się i jest mi lepiej ....

11 lata 6 miesiąc temu #765031 przez pati-m
Dziewczyny, przeżyłam sytuację jak z reklamy mentosa :P Poszliśmy znów na spacer i oderwał mi się obcas od buta. Ale najśmieszniejsze jest to, że to nie były szpilki czy coś tylko zwykłe wiązane trzewiczki. No ale jakimś cudem mi się oderwał. No to co miałam robić jak sporo od domu byliśmy, oderwałam drugi i w ten sposób miałam tylko 3/4 podeszwy w butach :P
Wróciliśmy do domu, ale jutro muszę ruszyć na jakieś polowanie nowego obuwia :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #765032 przez maja1982
Hej i ja sie witam :)

ale naskrobałyście dzisiaj :cheer: ;)

śliczne jesienne fotki :) marta z rodzinką, słowiczek z NAti :) Adi z Zuzinka :)

iwonka - super fryzurka - baaaaardzo Ci ładnie :)

ewelina - zgadzam sie z Toba w 100% to jest decyzja każdej z nas :) a napewno bezdzietny kawaler wie coś o tym :):):) atorebka sliczna :blush:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pati - super :) to masz kaske na kolejne zakupki :)

pyska - u nas to samo jak jade do rodziców to lolo dziadka i babcie molestuje :) oni szczęśliwi a ja moge odpocząć :)

gosia - a czemu płakałaś ???coś przeoczyłam :dry:

słowiczek jak tam twoja dieta??dalej chyba chudniesz??tak wnioskuje po fotce;) dał CI sie Ł przejechac nową furką ?? ;)

jeju miałam tyle napisac ale jakąś niemoc mam :dry: mnie chyba dopadło przesilenie jesienne - tzn humor ok ale normalnie sił mi brak :dry: dziwne ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka