BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #401902 przez mgielka22
Pfu 2

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #401923 przez iwonaNAVI
Witam moje Panie...wczoraj mnie nie bylo bo jakos mialam pelno spraw do zalatwienia w zwiazku z tym weselem w soote...trza bylo kupic koszule...pamiatke itp

ale dzis juz jestem :)

Kamil widac ze zadowolony z wycieczki :) super :)

Fanka no to naprawde nieciekawie...oby bylo juz lepiej

Mala co za wredoty ruskie !!!! niech je trafi ...

Ewelina matka co za historia...dobrze ze sie nic nie stalo...a wozek pewnie jeszcze dobij dostaniesz nowy ;)

Kubcio widac ze Tesciowa zadowolona z ziecia :D
a Jagodka jak zwykle jak ta lala :)

Oliwci kupilismy pchacz i zapierdziela jak szalona po mieszkaniu nawet czasem sama sobie zawroci :P

Bewipo hehe mala biedna ptaszyna a tu cala zaloga strazakow :)

Lilka jaka radosna :) sliczna

Slowiczki swietna rodzinka...a Nati to caly tata :)

wozek mam taki i moge go polecic jest super lekki i wygodny rozklada sie az do lezenia...jedyny minus to maly kosz ale za to jak sie powiesi milion toreb na raczki jest bardzo stabilny

allegro.pl/lekka-spacerowka-senso-easy-g...daz-i2513057761.html

o widze Pati ze masz tej samej firmy ale ciut inny model :)

w koncu was nadrobilam :) teraz mykam bo moje dziecko wspina sie na kaloryferze !!!

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401940 przez maja1982
Witam,

Moj Lolus dzisiaj pobił rekord spania - 1 drzemka 3 h :cheer: i teraz juz tez śpi :S mam nadz ze nie będzie pobudki w nocy :S

iwonka - niezły elaborat napisałaś - ale przeczytałam wszystko :) lolek tez zapieprza z pchaczem po domu ale ja sie go boje zostawić samego bo on jest nieobliczalny!!!

ewelina - jutro wyślę paczkę ot napisze co i jak :) nie mogłam sie oprzeć i sobie też kupiłam takie same jak tobie :blush:
a ten maclaren fajny też je oglądałam ale ja bym wolała jednak taki rozkładany do leżenia - lolek tez rzadko spi w wózku ale jednak czasami mu sie jeszcze zdarza!!mi sie ten podoba allegro.pl/chicco-wozek-spacerowy-lite-w...cco-i2425486827.html

gosia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

monia - jak tam humorek??jest szansa na wyjście??

pyśka - wcale nie jest brzydki ten wózek!!a najważniejsze ze sie sprawdza!!jak K na tort zareagował?? ;)

stwierdzam ze mój lolek ma motorek w dupce , ona tak zasuwa po domu - raczkując, chodząc za ręce , ciągle wstaje, siada, wstaje siada i tak cały dzień :) można sie zmęczyć ;) czasami to naprawdę sie zastanawiam po czym on ma tyle energii - chyba zacznę jesć regularnie jego zupy i kaszki - bo to chyba w nich tkwi sekret :) ;)

a i muszę go jutro z ważyć - bo albo przytył ostatnio :) albo ja jakaś słabsza jestem bo normalnie czasami go podnieść nie mogę !!!

a i dzisiaj jak sie uderzył, przewrócił, to wołał mama :) a i nauczył sie robić ti dit na nosku :) i jak sie pytam jak mu smakowało jedzonko to robi aaahhhhh to go wychwaliłam :)

a ja mam ochotę na zimne PIWO :woohoo:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401947 przez magda79
Hello :)
jestem po dentyście, żyje...jeszcze znieczulenie działa więc jest ok ale do godzinki pewnie juz zejdzie to się okaze....dostałam antybiotyk - ide zaraz wziąść i apap zapobiegawczo też za chwilkę.....żebym tylko nie spuchła buu......

ale mnie bolał dzisiaj ten ząb a włascwie resztki korzenia po nim :( masakra!!!!aż blada cała chodziłam dzisiaj w pracy......zawiało mnie holera wszystko z tej klimy - załozyli nam w biurze i ok bardzo dobrze bo mamy biuro na poddaszu - i 30 st w plusie już było w maju - ale mi wieje prosto w twarz :( :( :ohmy:

Domi zasnął idę lekarstwa zażyć i ogarnąć trochę dom albo to oleje D ma jutro na 13 sta to to zrobi :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #401948 przez bewipo
Maja ty za Iwonką drugi elaborat :D

No i musiałam zamówić inny kolorek wózka, bo bym 3 tyg czekała na tamten, a ja chce mieć już :laugh:

Lolo no to ładnie już się komunikujesz :)

Ja jadłam dzisiaj twixa i Niśka przyuważyla i szał, bo mama ma coś fajnego. Zwinęła mi z ręki papierek od batonika, spróbowała i mnie karmiła papierkiem :lol: A radochę miała, że hej :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #401953 przez ewelinaa
Maja super, że będą butki, ja też już tak myślałam, że jak będą fajne i wygodne to drugą parę u Ciebie zamówię :blush: A z tą spacerówką no tak jak z darowanym koniem - w zęby się nie zagląda :silly: a tak na poważnie gdybym miała coś kupić to też wolałabym coś rozkładanego, no i jak dziś z Kingą poszłam na spacer w tym wózku to tak śmiesznie w nim wyglądała, tak się dziwnie w nim ułożyła, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia :S
I polecam ZIMNE PIWKO :woohoo: jak najbardziej, ja właśnie Lecha Shandy piję i zagryzam czipsami solonymi :lol: :dry:

Bewipo u nas jest to samo - nic samemu nie można zjeść, bo od razu Kinga przychodzi z otwartą buzią żeby jej też dawać :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #401956 przez bewipo
Na spacery ta volo to rzeczywiście taka sobie, ze względu na brak rozkładanego oparcia. Ja mam na spacery tą dużą z Jedo. Ale na bieganie ze żłobka do autobusu muszę mieć taką leciutką w razie gdybym musiała małą na rękach przetransportować, żebym się jakoś dała radę zabrać z wózkiem i dzieckiem.

12 lata 5 miesiąc temu #401957 przez Pyśkaaaa
Maja- On nawet zły nie był ( On naprwde rzadko na mnie zły) a jak piszesz o Lolku to zastanawiam sie czy nie czytam o Franku dzis tez upadek miał i na tych raczkach biega :P jak zadowolony to woła tata a jak zły to mama
a widziałam ten wozek z chicco jest mega fajny ale K. stwierdził ze ma za małe kółeczka

u nas tez zjeśc nic nie wolno bo zaraz jest krzyk :P

Magda to życzę jak najmniej bólu.

Megi jak Julcia? zdrowa już?
Fanka jak Dawidek uspokoil sie troszke?
Monia jak nastrój?

12 lata 5 miesiąc temu #401958 przez Pyśkaaaa
dziewczyny nie moga wejśc na forum jakis bląd znów

12 lata 5 miesiąc temu #401962 przez magda79
no wlasnie czytam na fb

12 lata 5 miesiąc temu #401963 przez ewelinaa
Widziałam, że Gosia i Słowiczek nie mogą wejść :S

Wczesna pora, ale szykuję się do spania, ziewam i czy mi się same zamykają. Ale jeszcze oczywiście muszę poczytać przed snem :lol:

Dobranoc :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #401966 przez magda79
Pyśkaaaa napisał:

Maja- On nawet zły nie był ( On naprwde rzadko na mnie zły) a jak piszesz o Lolku to zastanawiam sie czy nie czytam o Franku dzis tez upadek miał i na tych raczkach biega :P jak zadowolony to woła tata a jak zły to mama
a widziałam ten wozek z chicco jest mega fajny ale K. stwierdził ze ma za małe kółeczka

u nas tez zjeśc nic nie wolno bo zaraz jest krzyk :P

Magda to życzę jak najmniej bólu.

Megi jak Julcia? zdrowa już?
Fanka jak Dawidek uspokoil sie troszke?
Monia jak nastrój?

Pyśka dziękuję :)

a wiecie ja przyszłam do niego z bólem bo okazało się dzisiaj rano, że wizyte planowo mam na czwartek....zadzwoniłąm i ok mogę przyjść i na ostatniej wizycie mówił mi, ze resztki korzenia po piatce do usunięcia - miałam zrobić zdjęcie - i zobaczymy co z ósemką po tej samej stronie...a dzisiaj dałam mu zdjęcie i pokazuje, ze boli tam własnie w okolicach 5tki i on mówi, że pozbywamy się tego....dał znieczulenie a w domu sie patrze, że nie mam ósemki z tyłu też....haha to mnie wziął z zaskoczenia :P :P przez to znieczulenie to myślałam, że on tak tarmosi ten korzeń a jak w domu na spokojnie to przenalizowałam to korzeń tylko takim cieniutkim czyms wyciągnął i trwało to sekunde.

12 lata 5 miesiąc temu #401969 przez magda79
ewelinaa napisał:

Widziałam, że Gosia i Słowiczek nie mogą wejść :S

Wczesna pora, ale szykuję się do spania, ziewam i czy mi się same zamykają. Ale jeszcze oczywiście muszę poczytać przed snem :lol:

Dobranoc :kiss:

i jeszcze Monia :(

dobrej nocki :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #401975 przez gosia2324
Gdzie jestescie :(

Ja mam mega slaby wieczor zbeczalam sie,w sumie o nic,chyba @ sie zbliza,
Mala nie mogla zasnac bo Kuba co chwile przychodzil do pokoju i o cos pytal
w koncu sie pobeczalam ,bo marzylam juz o chwili ciszy i lyku herbaty ... :(
Oczywiscie Kuba tez sie poplakal(bo mama placze) i tak u nas dzis bylo :(

12 lata 5 miesiąc temu #401979 przez magda79
Gosia :kiss: :kiss:

a ja jestem sama z Domim bo Darek w pracy a Majka u dziadków.....i zaraz sie kłade póki tabletki jeszcze działają :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka