- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
ale dzis juz jestem
Kamil widac ze zadowolony z wycieczki super
Fanka no to naprawde nieciekawie...oby bylo juz lepiej
Mala co za wredoty ruskie !!!! niech je trafi ...
Ewelina matka co za historia...dobrze ze sie nic nie stalo...a wozek pewnie jeszcze dobij dostaniesz nowy
Kubcio widac ze Tesciowa zadowolona z ziecia
a Jagodka jak zwykle jak ta lala
Oliwci kupilismy pchacz i zapierdziela jak szalona po mieszkaniu nawet czasem sama sobie zawroci
Bewipo hehe mala biedna ptaszyna a tu cala zaloga strazakow
Lilka jaka radosna sliczna
Slowiczki swietna rodzinka...a Nati to caly tata
wozek mam taki i moge go polecic jest super lekki i wygodny rozklada sie az do lezenia...jedyny minus to maly kosz ale za to jak sie powiesi milion toreb na raczki jest bardzo stabilny
allegro.pl/lekka-spacerowka-senso-easy-g...daz-i2513057761.html
o widze Pati ze masz tej samej firmy ale ciut inny model
w koncu was nadrobilam teraz mykam bo moje dziecko wspina sie na kaloryferze !!!
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj Lolus dzisiaj pobił rekord spania - 1 drzemka 3 h i teraz juz tez śpi mam nadz ze nie będzie pobudki w nocy
iwonka - niezły elaborat napisałaś - ale przeczytałam wszystko lolek tez zapieprza z pchaczem po domu ale ja sie go boje zostawić samego bo on jest nieobliczalny!!!
ewelina - jutro wyślę paczkę ot napisze co i jak nie mogłam sie oprzeć i sobie też kupiłam takie same jak tobie
a ten maclaren fajny też je oglądałam ale ja bym wolała jednak taki rozkładany do leżenia - lolek tez rzadko spi w wózku ale jednak czasami mu sie jeszcze zdarza!!mi sie ten podoba allegro.pl/chicco-wozek-spacerowy-lite-w...cco-i2425486827.html
gosia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
monia - jak tam humorek??jest szansa na wyjście??
pyśka - wcale nie jest brzydki ten wózek!!a najważniejsze ze sie sprawdza!!jak K na tort zareagował??
stwierdzam ze mój lolek ma motorek w dupce , ona tak zasuwa po domu - raczkując, chodząc za ręce , ciągle wstaje, siada, wstaje siada i tak cały dzień można sie zmęczyć czasami to naprawdę sie zastanawiam po czym on ma tyle energii - chyba zacznę jesć regularnie jego zupy i kaszki - bo to chyba w nich tkwi sekret
a i muszę go jutro z ważyć - bo albo przytył ostatnio albo ja jakaś słabsza jestem bo normalnie czasami go podnieść nie mogę !!!
a i dzisiaj jak sie uderzył, przewrócił, to wołał mama a i nauczył sie robić ti dit na nosku i jak sie pytam jak mu smakowało jedzonko to robi aaahhhhh to go wychwaliłam
a ja mam ochotę na zimne PIWO
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jestem po dentyście, żyje...jeszcze znieczulenie działa więc jest ok ale do godzinki pewnie juz zejdzie to się okaze....dostałam antybiotyk - ide zaraz wziąść i apap zapobiegawczo też za chwilkę.....żebym tylko nie spuchła buu......
ale mnie bolał dzisiaj ten ząb a włascwie resztki korzenia po nim masakra!!!!aż blada cała chodziłam dzisiaj w pracy......zawiało mnie holera wszystko z tej klimy - załozyli nam w biurze i ok bardzo dobrze bo mamy biuro na poddaszu - i 30 st w plusie już było w maju - ale mi wieje prosto w twarz
Domi zasnął idę lekarstwa zażyć i ogarnąć trochę dom albo to oleje D ma jutro na 13 sta to to zrobi
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i musiałam zamówić inny kolorek wózka, bo bym 3 tyg czekała na tamten, a ja chce mieć już
Lolo no to ładnie już się komunikujesz
Ja jadłam dzisiaj twixa i Niśka przyuważyla i szał, bo mama ma coś fajnego. Zwinęła mi z ręki papierek od batonika, spróbowała i mnie karmiła papierkiem A radochę miała, że hej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I polecam ZIMNE PIWKO jak najbardziej, ja właśnie Lecha Shandy piję i zagryzam czipsami solonymi
Bewipo u nas jest to samo - nic samemu nie można zjeść, bo od razu Kinga przychodzi z otwartą buzią żeby jej też dawać
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a widziałam ten wozek z chicco jest mega fajny ale K. stwierdził ze ma za małe kółeczka
u nas tez zjeśc nic nie wolno bo zaraz jest krzyk
Magda to życzę jak najmniej bólu.
Megi jak Julcia? zdrowa już?
Fanka jak Dawidek uspokoil sie troszke?
Monia jak nastrój?
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczesna pora, ale szykuję się do spania, ziewam i czy mi się same zamykają. Ale jeszcze oczywiście muszę poczytać przed snem
Dobranoc
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maja- On nawet zły nie był ( On naprwde rzadko na mnie zły) a jak piszesz o Lolku to zastanawiam sie czy nie czytam o Franku dzis tez upadek miał i na tych raczkach biega jak zadowolony to woła tata a jak zły to mama
a widziałam ten wozek z chicco jest mega fajny ale K. stwierdził ze ma za małe kółeczka
u nas tez zjeśc nic nie wolno bo zaraz jest krzyk
Magda to życzę jak najmniej bólu.
Megi jak Julcia? zdrowa już?
Fanka jak Dawidek uspokoil sie troszke?
Monia jak nastrój?
Pyśka dziękuję
a wiecie ja przyszłam do niego z bólem bo okazało się dzisiaj rano, że wizyte planowo mam na czwartek....zadzwoniłąm i ok mogę przyjść i na ostatniej wizycie mówił mi, ze resztki korzenia po piatce do usunięcia - miałam zrobić zdjęcie - i zobaczymy co z ósemką po tej samej stronie...a dzisiaj dałam mu zdjęcie i pokazuje, ze boli tam własnie w okolicach 5tki i on mówi, że pozbywamy się tego....dał znieczulenie a w domu sie patrze, że nie mam ósemki z tyłu też....haha to mnie wziął z zaskoczenia przez to znieczulenie to myślałam, że on tak tarmosi ten korzeń a jak w domu na spokojnie to przenalizowałam to korzeń tylko takim cieniutkim czyms wyciągnął i trwało to sekunde.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widziałam, że Gosia i Słowiczek nie mogą wejść
Wczesna pora, ale szykuję się do spania, ziewam i czy mi się same zamykają. Ale jeszcze oczywiście muszę poczytać przed snem
Dobranoc
i jeszcze Monia
dobrej nocki
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Ja mam mega slaby wieczor zbeczalam sie,w sumie o nic,chyba @ sie zbliza,
Mala nie mogla zasnac bo Kuba co chwile przychodzil do pokoju i o cos pytal
w koncu sie pobeczalam ,bo marzylam juz o chwili ciszy i lyku herbaty ...
Oczywiscie Kuba tez sie poplakal(bo mama placze) i tak u nas dzis bylo
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja jestem sama z Domim bo Darek w pracy a Majka u dziadków.....i zaraz sie kłade póki tabletki jeszcze działają