- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie nadrobiłam, więc nie znalazłam linka do naszych domków, moglybyscie jeszcze raz wstawić?
Kocham was, pa pa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
noc calkiem ok na szczescie
Mgielka w ciazy nie mozesz palic nawet okazyjnie! !!!!!!!!
a co kasy to masakra
Jagodko i Kacperku 100 lat serduszka !!!!!!!
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ale fajnie, jutro Sulejów Ja jak zwykle nie gotowa, wszystko bede jak zwykle robic na ostatnia chwile, zakupy, pakowanie...my dalej pracujemy przed domem i dzisiaj mają nam przywieźć 10 kubików ziemi żeby rozplantować na działce...
Ale opowiem Wam jaki mnie pech ostatnio prześladuje...
1. Maja płacze w aucie i moje przygody już opisałam.
2. U sąsiadów z bliźniaka podlewam kwiaty w ogrodzie bo pojechali na wakacje. Podlałam w poniedziałek, we wtorek idę podlać a tam na działce mi nogi w ziemię wchodzą, tak mokro...okazało się, że nie zakręciłąm kranika (u nas też nie zakręcam) ale oni mieli dziurawy wąż i woda nim ciekła...ciekawe ile teraz będę musiała im kasy dać do rachunku za wodę...ale mogli powiedzieć że mają dziurę!!!!
3. wczoraj znów rano obudził mnie straszny ból żołądka, chciałam już karetkę wzywać, myślałam że umrę, zimno, słabo, ból promieniujący do pleców, od łopatki po nerki, biegunka i wymioty Po kroplach i paracetamolu zelżało, ale w ciągu ostatnich 3 tygodni złapało mnie coś takiego 4 razy...więc umówiłam się do gastrologa..mam jakieś leki, mam niezwłocznie zrobić usg jamy brzusznej i dodatkowo odkrył że mam chyba kamienie w woreczku żółciowym...i powiedział że jeśli tam są to trzeba je najpierw wyleczyć i nie starać się w tym okresie o dziecko
A najgorsze było wieczorem:
4. Wróciliśmy do domu o 19, Maja była senna ale mówię chodźmy na pole żeby jeszcze pooddychać świeżym powietrzem, Maja siedziała w aucie i się bawiła, wyciągnęłam ją z auta, zamknęłam drzwi i drzwi się zablokowały bo Maja nacisnęła wcześniej blokadę. Idę do domu po klucze do samochodu ale dom zamknięty. I okazało się że klucz do domu został w aucie. Koszmar. Zadzwonić po kogoś? Jak, jak nie mamy telefonów bo zostały w domu. Nic nie mamy, noc się zbliża a my mamy tylko wózek Po pomoc do sąsiadów, proponowali nam na szczęście nocleg, ale mnie się chciało płakać...Mówie wybijmy szybę, ale jakbyśmy tak zrobili to jutro byśmy nie przyjechali bo nie zostawilibyśmy domu złodziejom...myślałam że się poryczę a z drugiej strony śmiać mi się chciało jaki pech...przestało mi się chcieć śmiać jak widziałam że Maja zaczyna krzęcić bo taka senna...Na szczęście mój mąż włamywacz jakoś się włamał i podważył okno do łazienki bo było uchylone..na szczęście też się domyka choć lekko się uszkodziło...Chwała Bogu że tak się to skończyło...potem dopiero uświadomiłam sobie że tragedia to mogła być jakby Maja się zatrzasnęła w samochodzie...
Upst, ilość odtrąca od przeczytania mojego postu...
I zabieram się jak zwykle za czytanie, nie wiem czemu nie mam teraz tyle czasu co wcześniej..
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
No tak doczytałam: remont u Moni ma być
Pyśka a jak wyszło że Franek ma anemię? Dlaczego robiliście morfologię??
Katy nie mogę się na Twój brzuch napatrzeć, ja po okresie mam może i płaski ale sflaczały i pomarszczony jak skóra 100latka, a im dalej od @ to jest wielki balon, jakbym znów była w ciąży...a pomarszczony dalej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Noc lepsza, zero pobudek, a ja wstalam o 8.00
i to z @
Jutro chyba padne w tym uplale, ale czego sie dla Was nie robi
Dziewczyny biore basen dla dzieci ,wiec Wy nie bierzcie juz
Marta jesteś mistrzynią przygód
musisz zacząć je spisywać
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jagoda, Kacper
Marta no Ty rzeczywiście masz ostatnio pecha ale tak jak mówi Gosia - zacznij spisywać, będziecie mieli co wspominać
U nas noc ok, przed 5 pobudka na mleko i wstałyśmy o 7 więc jestem w miarę wyspana. I dziś wybieramy się do mojej koleżanki i 1,5 miesięcznej córeczki. Ciekawe jak Kinga zareaguje na takie maleństwo, do tej pory widziała tylko starsze dzieci
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas noc też dobra spanie do 6 potem Dsie zajął malce a ja spałam do 9 tylko martwi mnie bo lolek kaszlał w nocy teraz nie - moze ten katar mu spływa do gardełka??
JOGO KACPEREK - STO LAT KOCHANE MALUSZKI
marta - no niezła jesteś z tymi przygodami dobrze ze mają zawsze szczęśliwe zakończenie no i koniecznie sprawdz ten swój brzuszek bo coś często cie łapie!!
mgiełka - ty wiesz ze teraz ci palić nie wolno!!!!!a z ta kasą to koszmar - nie dziwie sie ze jesteście źli!!
pati - fajna ta wasza furka podobne znaleźliśmy tylko chyba audi i merca ale bedzie lolo miała frajdę
pyska - biedny Franuinio z ta alergią ale jeszcze sie wszystkiego w zyciu naje
monia - jak lekarz kazał wyluzować to tak zrób
mnie dalej katar męczy ale przynajmniej gardło mniej boli !!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MartaM bo nam pediatra kazała zrobić morfologię i okazało się że Franek ma lekka anemię
i ja bym chciala co by @ mnie nawiedziła bo taki nerwus jestem!!!
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
JOGO i KACPI sto lat dziciaczki :*
MArta Twoje historie mnie przerażają- dziewczyno jakiś pech się Was uczepił, a brzuch idź zbadaj koniecznie!!
Maja zdróweczka
Bewi jak tam pierwszy dzień w nowej pracy?? i jak Aniśka w żłobku???
My od rana już zabiegane- o 8 wyruszyłyśm z domu do urzedu pracy się odchaczyć i oczywiśce musiałam odstać swoje - co z tego ,że z dzieckiem. i na dodatek trafiłam na jakiegoś kretyna co mi wyrzuty robił,że się odhaczam a ofert nie biorę i ,że tak się nie robi, skoro nie planuje narazie wracać do pracy to powinnam się wyrejestrować.
To mu powiedziłam,że skoro robiłam na na nasze państwo to eraz niech państwo popłaci za mnie i nie jego interes czy chce racać teraz do pracy czy za dwa lata o.
Jedna babka zaczęła brawo bić a gościowi zszedł durny uśmiech z gęby.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia ja jutro idę sie odchaczyc i bardzo dobrze niech sie pocaluje w dupsko!!