BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #414412 przez ewelinaa
My już wróciłyśmy ze spaceru, Kinga zjadła obiad i śpi, a ja wcinam tosty - nie chce mi się robić obiadu, a M. ma z wczoraj ;)

Nunka śliczny motylek z Ciebie :woohoo: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #414418 przez slowiczek
witam was baby :)

noc w miarę ok, Nati spała do 7:30, ja szybko się ogarnęłam i do fryzjera,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacperek :kiss:

Monia - bardzo ładne zaproszenia :)

12 lata 4 miesiąc temu #414429 przez Marta M
słowiczku przypomniało mi się że leżałam z taką kobietą która nie dość że miała nadciśnienie tętnicze to miała cukrzycę ciążową i nadwagę bo ważyła 150kg i dziecko było duże...miała skierowanie od swojego gina na cesarkę a oni się uparli w szpitalu że da sobie radę i też leżała z nami 12 dni, miała dwa razy oxy, w 42tc wzięli ją na wywołanie i męczyli ze 30 godzin aż w końcu zrozumieli że nie urodzi i zrobili jej cesarkę, ale ile się namęczyła bidulka...Chwała Bogu że nic się jej nie stało ani dziecku..ale lekarze to naprawde czasami balansują na cienkiej granicy..

12 lata 4 miesiąc temu #414430 przez Marta M
Ani sie nie przywitałam, przepraszam...

Tak z doskoku czytam bo my znów mamy remont :) Zabudowujemy wnękę która mieliśmy pod schodami i będę teraz miała tam schowek na wszystko, może spiżarnie, zobaczymy :)

12 lata 4 miesiąc temu #414447 przez mgielka22

12 lata 4 miesiąc temu #414458 przez slowiczek

12 lata 4 miesiąc temu #414490 przez beti
Cześć laseczki :)

A co ja mam powiedzieć?? o 24-ej odeszły mi wody, ok 2 zaczęły się skurcze, o 16 parte a o 20 dopiero mi cesarkę zrobili :ohmy: nadal jak o tym pomyślę, to mam ochotę kogoś tam
:angry: :angry:

12 lata 4 miesiąc temu #414498 przez Pyśkaaaa
Beti Ty to wogole miałaś masakrę

Migiełcia i ja pamietamam jak pisałyśmy i jak rodziłam a mój K.:" jakaś Migiełka do Ciebie napisala że urodziła" a ja se pomyślałam zajebiście...

12 lata 4 miesiąc temu #414529 przez Agusia83
Hejka...Emi dzis ma goraczke...co prawda po paracetamolu i ibuprofenie spada...ale i tak sie martwie...jest w granicach 39stopni. Myslicie, ze tak wysoka temp. moze byc od zebow, czy to raczej jakas wirusowka"? jak tak dalej pojdzie to jutro chyba po nia pojedziemy...bidulka moja.

Tez ostatnio rozmyslalam o porodzie...Beti, nie zazdroszcze Ci...przechodzilas istny koszmar...tyle czasu zbywac kobiete, ze urodzi naturalnie? Twoi lekarze byli rzeznikami a nie poloznikami...
Przy skurczach myslalam, ze umre, ciagle mialam bole krzyzowe...nie zycze tego najgorszemu wrogowi...a parlam przez 2h...pamietam jak lekarka krzyczala bym nie parla...ale przeciez to sie za chiny nie dalo...a Emisia zle ustawila glowke i bali sie, ze bedzie miala popekane naczynia i wybroczyny na ciele...ale w koncu sie udalo...a jej pierwszy krzyk, tez pamietam do tej pory. Poryczalam sie jak bobr :laugh: :laugh:

Monia, sliczne zaproszenia.

Maja, pakuj sie powoli :lol:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #414535 przez beti
a ja Wam zapomniałam napisać, że byliśmy na bilansie roczniaka ;) i mój Fifi waży UWAGA 12,35kg :D :D

Agusia, a ma jeszcze jakieś objawy?

12 lata 4 miesiąc temu #414542 przez katy25
hey popoludniowo

beti twoj fifi tyule wazy?? chyba nie wyglada... ale ladnie:))) moj sami nie wazy wiecej jak 9.5 kg wszyscy mu daja max 8 mcy hehe

agusia moze to zeby ale obserwuj moze wieczorem podjedz z nia na dyzur??

zaraz wstawie wam foty bo sciagam

dzis ogarnelam sie wczesniej z obiadem
mam krem z groszku zielonego, lososia pieczonego z ziemniaczkami rowniez z piekarnika :blink: i zamierzam sie najesc

12 lata 4 miesiąc temu #414550 przez katy25
wyruszlismy sobie na spacerek

samiczek bardzo zadowolony

ale nie dał rady wrocic na rowerku bo w trakcie... zasnal o tak:

a to ze wspolnego karmienia :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #414552 przez Marta M
Sami jesteś niemożliwy, haha :):) Ale musiał być zmęczony tą jazdą że tak padł :):)

12 lata 4 miesiąc temu #414603 przez slowiczek
nogi mi włażą w d...ę :X tak się nałaziłam z Natalką

biedna Emisia :( kurcze nie wiem, oby tylko zęby...

a w ogóle Natalka spała mi dziś w ciągu całego dnia 30 min, i to w okolicach 12 :cheer: ciekawe o której padnie teraz :unsure:

Samiczkowa rodzinka :) :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #414610 przez mgielka22
No to ladnie Pyskaa mnei skwitowalas :P ale pamietam jaka wsciekla bylas na nich wsyztskich...

Samiczek ale do taty podobny, Ineska czaderska w tych okularkach cofa sie jej wada??

Slowiczku Lila tez od rana mi nie spala teraz padla w koncu a jutro wracam juz do Soli i w sobote juz do pracy :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka