- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
Ależ okropna cisza.. Dlaczego?
UNI Karolina P Co do takiego dokarmiania przez ciocie babcie sąsiadki uważam to za jakiś bak szacunku. Obojętne czy moje dziecko ma 6 miesięcy czy 6 lat to ja decyduję czy dam mu ciasteczko, czekoladkę, czy ogórka.. Pomijam akt że dawanie czegoś takiego niemowlęciu świadczy o braku wyobraźni i szacunku do jego matki. Wiesz, taka czekoladka czy ogórek może wywołać komplikacje. Czekolada jest przecież do jasnej ciasnej alergenem!!!!
Uni co do tego że J. Cię irytuje to aż się zdziwiłam. Myślałam,że to chodzący ideał.

Kasiak i jak dzień w końcu minął. Poprawiło się coś Sebkowi?
Pozdowionka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale przynajmniej już go brzuszek nie boli. Płacz uspokaja tylko cycek, cały czas wisi mi na rękach i ryczy jak chce go odłożyć. Ale nic mu nie poradzę, mogę tylko pocieszać

Ostatnio tak przy zębach i mam zagadkę czy to znowu to. Ehhh, oby noc jakoś minęła.
Wracajcie na forum bo nie mam co czytać.
- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
my jesteśmy na mm i wygląda to u nas tak 6-7 rano 180 ml mm, 11-12 150 ml mm z glutenem, ok 15 obiadek, ok 18 180 ml mm 19-20 deserek i 21:00-21:30 210 ml mm z 3 miarkami kaszki
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
HEj dziewczyny a wiecie co u Agniesi? Dawno się tu nie odzywała, a szkoda. Może na tym Facebooku coś pisała. Jestem ciekawa. Już pewnie zna płeć.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

MlecznaMama J. chodzący ideał?

A J. jak każdy swoje za uszami ma

Natalia jak napisałaś o swojej koleżance, to mi się Dżoana przypomniała. Też wrzucała zdjęcia brzuchów w rozstępach i nie ustawała ze swoimi 'och ach i fuj'.. to, że się ktoś podbudowuje cudzym kosztem nie jest złe dopóki nie robi tego głośno sprawiając komuś przykrość

Natalia, Karolina Mężczyzni są praktyczni, do szpiku. Od stuleci. I jeśli sami nie są artystami, to nie ma co liczyć na zrozumienie

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasiorek001
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
martawspołczuje z calego serca dwa lata temu umierali po kolei: moja babcia, dziadek i szwagier i rozumiem co czjesz..jedynym lekarstwem na ukojenie bólu to czas..
kasiakoj to cieżko u was..:/u nas totalny brak apetytu ale jak podstawie cyca to jak najbardziej!!może to też jakis objaw idących zębów
my dziś idziemy na pobieranie krwi(aż się boję:/), a tak poza tym to nie tylko wy się "sypiecie"..mnie w ciązy strasznie żylaki wyszły..teraz znów zaczęły mnie nogi boleć i coraz więcej żył-20 lutego mma wizyte u chirurga naczyniowego to zobaczymy co nam powie...byłam u dentystki która oświadczyła że jescze musze wydać ok 1200zł masakra!!w ogole moj "chop" non stop mnie wkurza wczoraj np umówiłam sie do kina i zdążyłam mu anie umyć, nakarmić i położyć wiec powiedziałam zeby chociaz ogarnął trochę dom, to przychodzę a tu syf jaki był a on rozwalony na kanapie leży więc o 23 jeszcze musiałam sprzatac!!zabić to za mało!!:/ takżeuni sytuacja ze struszkami piekna i wzruszająca i życzę każdemu małżeństwu taką starość...ale dla mnie nierealna po tym co widze...;(
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Wygląda mi to na zęby, ale okaże się za jakiś czas. Do buzi nie da rady zaglądnąć bo sie rzuca.
Z całej sytuacji jest jeden pozytyw. Mniej żrem :-P
Tsk na szybko napiszę, że uni normalnie jak przeczytałam to w szoku byłam. Jak można tak potraktować takie maleństwo?! Jeszcze jaka dumna z siebie

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

czy to ja taka czepialska jestem czy z tą laską jest coś nie tak?
- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale skoro ja wymiękam i ta metoda nie działa to może macie inną? Na razie Martynka zasypia tylko przy cycu i nawet jak jest bardzo zmęczona ale najedzona to chce cyca żeby zasnąć bo inaczej nie umie. Muszę ją tego oduczyć bo nie będę mogła jej nigdzie zostawić. Dopóki jestem w domu to jest ok, ale co będzie potem? No i w chce powoli kończyć cycowanie ale strasznie boję się tej wojny o cycka

- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
1. Szpital jest 35km od naszego domu wiec tylko dojazd samochodem ( mąż do pracy nie ma jak inaczej dojeżdzać tylko autem)
2. Nie będe miała z kim jeździć a sama się nie zabiorę ( z tego zasranego 4 pietra) mąż urlopu nie dostanie
3. Nawet jak pożyczymy auto to koszt paliwa na miesiąc to jakiś 1000zł - na co nas nie stać.
4. W kolejce czeka się minimum godzinę - sama nie mam szans wysiedzieć a co dopiero tam dotrzeć - poradnia rehabilitacyjna na poziomie -1 winda jeździ w górę, w dół są schody. Ach i w drzwi wózek się nie zmieści.
Nie wiem co mam jeszcze zrobić żeby one zaczęły samodzielnie siedzieć. Posadzone się gibią i spadają. A jak usiedzą chwilę to się drą. Na brzuchu uleżą z 5 minut i albo się przewrócą same(w ostatecznosci) albo drą sie tak długo aż ja to zrobię. Wszystkich znajomych dzieci już ładnie siedzą, turlają się, bawią same. Wasze 6 miesięczne lepiej śmigają od moich 8,5 miesięcznych. Jakbym miała w domu noworodki :/
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia jak można odzwyczaić dziecko od piersi. W pewnym momencie już pewnie nie o sam pokarm chodzi, a o bliskość.. nie potrafię Ci nic doradzić

- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
BeA może być trudno, ale w końcu się uda i odetchniesz z ulgą. Trzymam kciuki.
Oj PAsal faktycznie skomplikowana by była taka podróż z jednym dzieciaczkiem jest tudno a co dopiero z dwoma.