- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..
- Otrzymane podziękowania: 0

Madziula super, chętnie zamówię sobie kolejne książki

Co do wolnego czasu - też tak mam! Jakby sumienie mnie szturchało, że jak to tak siedzę bezczynnie, gdy można by coś znaleźć

Karolinap Dziękujemy

Co do auta, to chyba prawo konsumencie mówi, że rękojmia na wady ukryte obowiązuje rok od zakupu więc komis powinien Wam uznać reklamację i pokryć koszty naprawy.. ciężko uwierzyć, że jakaś część się nagle wyeksploatowała lub że macie takiego pecha

Biedny ten Twój Poldunek

Olcia mi też 6 zostało, dużo chodzę dodatkowo biegam, a one jak zaklęte :/
- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Olcia, mi też się smutno robi jak pomyślę, że miałaby byc tam sama. Pewnie wkrótce przyjdzie dzień, że trzeba bedzie podjąc tą trudną decyzję

magdalenagal, taka przerwa w pisaniu, w dodatku masz wolne i taki krótki post? Oj nieładnie, nieładnie. Popraw się dziewczyno!

- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

karolinap oj biedna Pola

- kasiorek001
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
co do spania to ania dalej ma łóżeczko w sypialni bo dalej jada ok 2 razy ( a ile to sie człowiek naczytał e po poł roku dziecko moze spac w osobnym pokoju-taaa teoria a praktyka co całkiem odmienne rzeczy..

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

Co do kaszek to nie wiem jakie Cię interesują, ale jest dość duży wybór kaszek bezmlecznych. Bea Ci zasugerowała Sinlac, ja Ci podsyłam takiego linka:
allegro.pl/listing/listing.php?order=qd&...scope=category-99470
Możesz je przygotowywać na wodzie.
I nie mogę się doczekać decyzji w sprawie Twej działalności. A jaka nazwa firmy w końcu?
Bea, toż się rozpisałaś....

Uni, trzymamy, trzymamy

A to Ty pochłaniasz te audiobooki w zatrważającym tempie... I wszystkie na spacerach? Mnie słuchanie jednej z 1-2 tygodni zajmuje....
magda, i co, askan na fb zgadła? To kiedy ten meeting dwóch Magdalenek?

Nikaa, zazdroszczę zajęcia, chęci zdobywania wiedzy i podziwiam jednocześnie

- Jamajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Znów ze wstydem muszę przyznać, że zaniedbalam forum i wypadlam lekko z obiegu. Ale wracam i bede wracać jak bumerang

U nas jakos leci, choć czuje mega zmęczenie swoja teraźniejsza zyciowa rolą. Potrzebuje wypocząć, bo tak mnie jakos drazni ostatnio wszystko, że hej! Nie wiem, moze w ciąży jestem? Tfu tfu... żartuje... Tzn mam nadzieje, ze jeszcze nie

Kobity czy któraś słyszała? była? orientuje się i moze polecic jakies miejsce nad morzem dla rodziny z dziećmi? Pasal, moze Ty cos wiesz? Moze jacys znajomi byli i wrocili zadowoleni? Najbardziej chcialabym jakies domki letniskowe, ewentualnie pensjonat czy cos w tym stylu, gdzieś na jakiejs wiosce pod wiekszym miastem. Rozważam Poddąbie, k. Ustki.. wyglada zachęcająco, ale może ktos cos jeszcze poleci? Nie ukrywam, ze zyje urlopem, a ostatnio jak mantre powtarzam... byle do wiosny!
Sorry, ze przynudzam. Nie wiedzialam jak sie wpasowac wiec zaczelam od dupy strony.
Moze mnie ktos kopnac w dupe? Zeby mi sie znowu zaczelo chcieć?
Siły Kochane! Moze i mi sie udzieli

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ciekawe czy Poluni podejdzie taka kaszkaBIO kiedy jej się aż uszy trzęsą na kaszki owocowe z mm i cukrem

Qltoorka - no pecha mamy jak nic! Dlatego A. taki zdolowany bo ile można? Najpierw ukradli teraz zepsuty.
Ja też nie moge doczekac się decyzji i bardzo bym chciała zeby mi przyznali i zeby firma ruszyła a z drugiej strony nie chce zostawiać Polci z
w domku kiedy bede jeździć na sesje. No ale tym bede się martwic później, najpierw niech przyznają, później bieganina po urzędach zeby firmę zarejestrować, wszystkie formalności, ZAKUPY! Juz byłam oglądać aparat który sobie upatrzyłam! Ach! Cudo

No a nazwa? PhotoBaby

No nad ta nazwa to najdłużej mi zeszło no i z 'charakterystyka wlasciciela' te 2 punkty były najgorsze, cala reszta jakoś poszła

Uni - niby prawo prawem, zobaczymy co się da od nich wyciągnąć, no mam nadzieje ze to elektryka czy jakieś cewki podobno, wiec groszowe sprawy - gorzej jak coś poważniejszego :|
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
kasiorek001 co do wózka jeszcze jakbyś nie znalazła takiego jak chcesz jak mogę jeszcze u siebie popatrzeć za używanym.

Na szczepieniu nadal nie byliśmy, powiedzcie mi czy muszę iść na nie do ukończenia 7 miesiąca Ksawiego cy mogę iść nawet po 7 ? To szczepienie u mnie jest na 6 miesiąc. Nadal mu trochę z nosa cieknie i ma kaszel ale temperatury nie ma.
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Dla nieznających tematu, klik
Reszta za chwilę

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

No ja się jej pytałam o mycie to mówiła ze codziennie. I bądź tu mądry :|
Mówiła ze codziennie bo to nawilża. Sama nie wiem, ja jak zaczęłam ja tymi emolientami kąpać od jakiegoś miesiąca to właśnie ostatnio kapalismy ja co drugi dzień bo nie wiem czy to dobrze tak codziennie w tych emolientach kąpać.
Juz ostatnio wiem ze coś qltoorka usłyszała od swojego lekarza, ale nie pamiętam co, którejś inny lekarz coś innego na ten sam temat, internet mówi coś jeszcze innego. Jak mnie to denerwuje, czemu lekarze nie mogą czegoś ustalić i mieć jednej diagnozy. Wiadomo ze każdy człowiek jest inny, kazda choroba, infekcja przebiega inaczej, inaczej się ją przechodzi ale czasami mamy tak podobne problemy, te same objawy a każdy lekarz coś innego. I kogo się tu słuchać?! :|
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Muszę powiedzieć, że pomimo tego, że skaczemy sobie do gardeł i mam mojego dziada dość to cieszę się, że jest tyle czasu w domu. (Tylko ciiiii, nie musi wiedzieć

A Niusiek robi nam totalna rozwałkę w domu. Dziusiaj zabunkrował się pod suszarką z praniem i naciągał ciuchy

W ogóle taki sie mądry ostatnio zrobil

Dobra, ja tu pitu pitu, a miałam Wam odpisać

natalia u mnie też cos ostatnio forum nie hula jak trzeba. Wyskakuje biala strona i komunikat o błędzie. I dobrze dziewczyny piszą. Te przejścia okołoporodowe wciąż Ci w głowie siedzą, do tego doszła rozłąka z Jankiem i dziwne sny gotowe.
qltoorka my wągrów nie mamy, więc nie pomogę za bardzo. Ale fakt, że po kąpieli lepiej je będzie wycisnąć. A ten pieprzyk to nie taki mega-wągier??

nikaa gratulacje, że oprócz rodziny i domu masz jeszcze czas na naukę

nala eksmitować do swojego pokoju? Haha, dobre

karolinap to czymamy kciuki

bea opuszczasz się w pisaniu

olcia dobry pomysł z tym rowerem i fotelikiem, ja myślałam o rowerze i tym wózku do wożenia malucha. Ale do wiosny daleko

jamajka i Ty wracasz na "łono rodziny", klapsa w tyłek i do pisania

karolina dużo siły, żeby szpital sie skończył.

Jak kogoś pominęłam to przepraszam

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

KarolinaP Jeszcze kaszki Humana możesz posprawdzać. Ja lubię ich herbatki w granulkach, bo w nich w przeciwieństwie do Hipp nie ma cukru.
A z kąpaniem, to ja mogę jedynie powiedzieć, że polska woda mocno dała się Nitkowi we znaki - wysuszyła go strasznie pomimo kąpieli co 2-3dni ale może z emolienami nie będzie tak źle?
Jamajka ja już się przyzwyczaiłam, że Ty wracasz i tylko czekałam kiedy

Miejsce nad morzem jedyne jakie znam, moim zdaniem czarujące, to Jastrzębia Góra. Blisko Władysławowa. Kilka razy byłam tam na obozie i zaczarowało mnie to miejsce

Qltoorka pochłaniam, to prawda

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

U mnie też coś ostatnio z tym krucho...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-