- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
- Otrzymane podziękowania: 1
Maskara na nic nie mam czasu, dzień jest za krótki.
My dzisiaj zaliczyliśmy basen i moczenie buźki- małemu się nie spodobało i ryczał- woli mieć gębe na powierzchni. Jeden tatuś na zajęciach mało nie utopił dzieciaka- bo chciał go pod wodą trochę pomachać i dzieciak siny- aż matka mu zabrała.
Pasal- order ode mnie , mój maluch po basenie zaczął się troszkę rozkręcać ruchowo bo tak to strasznie leniwy był a teraz już sam bryka z plecków na brzuszek
- dorota_k123
- Wylogowany
- gaworzenie
Dawno mnie tu nie było, czasem zaglądałam ale jakoś nie było czasu napisać. Później jak się tyle nie odzywałam to mi głupio było napisać i tak się przeciągło do teraz. Co u nas Julcia rośnie czas ucieka a ja jestem w szoku że to już prawie 6 miesięcy minęło. Każdy dzień jest prawie taki sam trzymamy się stałego rytmu dnia. Jemy zupki kaszki przecierane owoce no i oczywiście mleczko. Na szczęście Julcia w nocy śpi bez problemu, tylko z zasypianei jest problem bo zasypia tak ok 22.30 -23.30.
Wybaczcie że się nie odniosę do wszystkich waszych postów bo nie wiedziałabym od czego zacząć. Tyle co pamiętam to Karolina pytała o działalność gospodarczą, nawet lepiej jak wpiszesz sobie szerszy obszar działalności niż miałoby być za mało wpisanych nr PKD i później trzeba by dopisywać bo to już później jest płatne.
Mam nadzieje że mnie tu przyjmiecie a ja ze swojej strony obiecam że cześciej się odezwę
Życzę miłego weekendu
- jorgus_krk
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pasal podziwiam jesteś super babka, szkoda że nie ma więcej takich ludzi
u nas od znowu mały rozdrażniony, zły i wpycha całe piąstki do buzi, czyżby górne ząbki szły?...
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiorek001
- Wylogowany
- gaworzenie
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
Dzisiaj mężul zabrał się za podłączenie zmywarki- no i zrobił tak, że w ogóle wody w domu nie mamy , do tego musiał rozkuć ścianę i mamy totalny kataklizm. A teraz sobie śpi!!!
Na szczęście mamy wielki zapas mokrych chusteczek do pupy kurcze tylko jak tym umyć włosy?
Aż dziwine, że jedna dziewczyna może tak namieszać na kilku forach i fb, swoja drogą skąd ma tyle czasu na siedzenie przed netem?
forum.mjakmama24.pl/threads/5249-Szcz%C4...lipiec-2013/page2619
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorota_k123
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
U nas się przyplatało jakieś choróbsko. Od wczoraj Sebek kaszle, wieczorem i rano miał gorączkę. Dałam mu syrop i umówiłam wizyte u lekarza. Dr pobrał wymaz z gardła i wysłał nas do domu. Mówił, że dobrze, że karmię cyckiem, i że w takim razie nie trzeba leków. Jak wymaz wykaże poważną infekcję to zadzwonią i dostaniemy leki. Na razie młody wyspany i śmiga po podłodze. Temperatura wróciła do normy, od czasu do czasu pokasłuje, ale tragedii nie ma.
Myślałam, że jak mu jedynki wylazły to bedzie spokój, a tu klops
Dziecko mi się rozgadało. Kłóci sie ze swoim odbiciem w lustrze, opowiada, piszczy, miauczy. Jest szał
dorota my tez mamy problemy ze snem. Pozostaje mieć cierpliwośc i jakos to przetrzymać.
Pogoda oszalała. Rano ledwo drzwi otworzyłam i naparzałam na łopacie już nie mam gdzie śniegu rzucać
- Myszka24
- Wylogowany
- gaworzenie
- jorgus_krk
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Przedzierając się w dalszym ciągu przez gąszcz zaniedbanych przeze mnie stron natrafiłam na historię MadMar... Dlatego muszę tu wyrazić swój podziw dla Jej wytrwałości, samozaparcia i nieustępliwości... Należy Ci się za to, kochana, medal! Na pewno było ciężko, ale wierzę, że teraz jesteś silniejsza i z pewnością dumna z siebie. A Twoja córeczka, mam nadzieję, gdy będzie już dorosłą kobietą doceni również to co dla niej zrobiłaś. Dałaś jej nie tylko życie, ale i świadectwo, że nic nie jest ważniejsze od niej. Chyba nie można było tego bardziej wyrazić niż właśnie przez Twój upór w dążeniu do postawionych celów.
Zobaczcie... w sumie niewiele nas tu jest, a tak wiele historii mamy... Takie nieszczęścia, choroby-często nam się wydaje, że to na bank NAS nie dotyczy, że takie historie to tylko w telewizji... A teraz, po tym co spotkało np Patrizię, Natalię i teraz MadMar, okazuje się, że to może dotyczyć każdego... Dlatego też zawsze przeżywałyśmy każdą z tych tragedii. Bo spotkała ona kogoś, kogo znamy i lubimy, naszą forumową koleżankę...
Myszka24, ja gdzieś kiedyś czytałam, że takie maluszki nie boją się ciemności. Ciemności boją się trochę starsze dzieci. I chyba coś w tym jest... No bo czego się bać? Wyobraźnia pracuje - przecież w tej otchłani mogą być potwory i straszne wiedźmy