- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
kasiak, tak się zastanawiam co Cię w ogóle tak naszło, że zaczęłaś tą dyskusję na ten temat na FB? jakieś przemyślenia? dylematy?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
kasiorek nie martw się, nie znikamy całkiem a jak coś wymyslimy w zastępstwie tego forum to damy znać
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny meldować się, ktora jeszcze nie jest w lipcowkach na fb?
- MadMar
- Wylogowany
- pierwsze słowa
W każdym razie zrobiliśmy dziś odciski dłoni,do tego laurka i jutro pedzimy do babci;)
I zrobiłam dziś Hani kaszę jaglana z jablkiem -ugotowalam 2 łyżki w szklance wody,dodalam jabłko,zblendowalam i wszystko zjedzone znaczy że smakowalo mam plan dodawać stopniowo mm z nadzieją że panience zasmakuje inne mleko niż matczyne
Można powiedzieć że jestem dla Was w pewnym sensie obca,ale Wy dla mnie nie bo zwykle starałam się być na bieżąco i wiele problemów i wątpliwości rozwiazalam dzięki Wam.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
dziewczyny zrobiłam dziś zupkę buraczkową - i smakuje maluchowi - sukces
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
nikaa zupa buraczkowa...bleeee ale jak smakowało to dobrze
- Myszka24
- Wylogowany
- gaworzenie
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
myszka nie wiem czy umiem ale cos tam wpisałam daj znać czy poszło. Nigdy nie zapraszałam przez maila
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Więc co do tego co do tej pory udało mi się nadrobić....:
Natalia, Uniuni, parę stron wstecz pisałyście o kaszkach. U mnie niestety, podawanie przed snem całej michy kaszki nic nie zmieniło. Przynajmniej na razie. W dalszym ciągu może jeść co 2 godz i w dzień i w nocy... Na początku kupiłam to co u nas można dostać na półkach. Tak szukałam kaszek bez dodatku cukru, że jakimś cudem kupiłam dwie z cukrem Jedną z Nestle a drugą z Bobovity. Obie smakowe. Stwierdziłam, że spróbuję mu podać-zobaczymy. Matko! Jakież było moje zaskoczenie, gdy pierwszego dnia nie za bardzo chciał jej jeść, pluł tylko cały czas, a już drugiego dnia, gdy chciałam spróbować ponownie skończyło się wymiotami...
W końcu kupiłam kaszkę jaglaną bezsmakową Sun Baby przez internet i to był strzał w 10. Nie muszę nawet jej robić na mm, na samej wodzie mu bardzo smakuje. A jak dorzucę do niej trochę jakiegoś owocka to wcina ponad 200 ml na gęsto, aż nie nadążam nakładac na łyżeczkę
kasiak, pisałaś, że Sebek nie za bardzo za kaszkami. Może tak jak mojemu Mikołajowi nie smakują mu słodkości? Im coś jest dla mnie bardziej bez smaku tym bardziej odpowiada Miśkowi
karolinap, jak tam zdrowie Twe? U know what I mean....
Jak tak Was czytam to chyba już wszystkie na basenie z dzieciakami były... Tylko nie ja... Chciałabym, ale za bardzo się boję... Wy chodzicie na zwykłe baseny? A jak z temperaturą? Odpowiada dzieciaczkom? Ja się obawiam, że Misiowi byłoby za zimno, bo wątpię czy tam jest temp taka jak w wanience No i nie wyobrażam sobie tego wszystkiego jakoś tak organizacyjnie... Wiem, klipa pewnie jestem
- MadMar
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No i na basen też jeszcze nie dotarliśmy,także nie jetes sama;) mam za to dwa kostiumy kapielowe dla Myszki, za to ani ja,ani M nie mamy żadnego;):czepkow też nie. W mój stary to się chyba nie wicisne a czepki nam gdzieś zaginęły przy remoncie. Tzn pewnie oczywiście ja je gdzieś wsadzilam i nie mogę znaleźć
No dobra dobra Dziewczyny,bo mnie doopka boli od.tych kopow;) może jakoś wkupie się.w Wasze łaski;) i będzie jakgdyby nigdy nic
Mąż chrapie,Hania śpi,a moja mleczarnia mi pęknie zaraz. Tak się to moje Dziecko objadlo kaszki że nawet cyca nie wołała a produkcja trwa w najlepsze!
Swoją droga tak mnie korci-ładna afera wyszła z ta Asia-wspaniałą. Jak Was tak czytałam to myślałam że jakąś nienormalna jestem,bo te jej idealne opowieści,wywody,cuda na kiju działały na mnie jak płachta na byka ;/
Wg mnie to ona ma poważne zaburzenia osobowości,kompleksy. Musiała mieć straszne dzieciństwo i chyba sama ze sobą nie potrafi sobie poradzić. Żal mi jej,powinna chyba się zacząć leczyć (i to akurat pisze bez złośliwości) ktoś ja porządnie skrzywdził.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Byliśmy u przyjaciół w ten weekend i musiałam zejść na dół do kuchni żeby zrobić Bomblowi mleko i jak już zaczynał się wiercić dawał smoczka i leciałam na dół i po powrocie okazywało się, że me dziecię śpi w najlepsze Także teraz nie obchodzi mnie to czy obudzi J. czy nie. I nie obchodzi mnie czy obudzi się w środku nocy, bo już wyspany. Lepsze to od czasu do czasu niż to zrywanie się zanim porządnie się zaśnie
MadMAr Z tym leczeniem, to ja się zgodzę.. swoją drogą ciekawe jak się ten jej pozew zbiorowy zakończy..
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..