- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
- Otrzymane podziękowania: 1
Powikłania po szczepionce to np. gorączka, obrzęk- innych nie widziałam.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- Otrzymane podziękowania: 0
Marta współczuję, bidoku :* Ja też dzisiaj już ledwo żyję i nie wyobrażam sobie pójść teraz jeszcze do pracy. Dziś nawet na spacer nie pójdę, nie mówiąc już o bieganiu. J. wrócił z pracy może zajmie się Bomblem, a ja się prześpię z godzinke
Co do 'jedź baranie' ty dobry agent byłaś od małego widzę
Qltoorka ja też nadal na basen nie doszłam Nadal nie mam samochodu i aż dostaję do głowy czasami Zasilam grono tych co na basenie nie byli aaa i zapraszam do siebie unimamuni.blogspot.no
Kasiorek też czekałam kolejno na śmiech, łapanie zabawek, przewracanie się na brzuszek itd. a za każdym razem gdy odkrywam, że kolejne ubranko za małe, to mi się w jakiś sposób przykro robi. Cieszę się, że synek rośnie i się rozwija i napawa mnie to dumą, a jednocześnie - za szybko się to dzieje! Czasami aż strach mrugnąć by czegoś nie przegapić!
- jorgus_krk
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kasiorek my tez dziś wspominaliśmy z mężem jak to było jak czekaliśmy aż skończy 3 m-ce potem kiedy siądzie i kiedy pierwsze ząbki a teraz już to za nami tak szybko to mineło...
pasal
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a i mam pytanko do mam których maluchy już siedzą czy któraś z Was już przesadziła dzidzię z fotelika samochodowego pierwszego tego lężącego do takiego siedzącego?
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Uni a co Cię natchnęło do rozpoczęcia bloga? Poczytałam i micha się cieszy, będę odwiedzać. A Sebek zobaczył zdjęcia i z drugiego końca łóżka przybiegł do tableta pooglątać Nitosia
kasiorek z jednej strony fajnie, że rośnie, umie nowe rzeczy, ale przykro, że już niedługo nie będzie małym cycusiem mamusi, tylko dużym facetem co będzie robił wszystko SIAM
jorgus my jeszcze przez chwilę bedziemy używać fotelika z zestawu, ale musimy kupić większy, bo w kombinezonie młody ma za mało miejsca. Widać, że mu czasem niewygodnie i się buntuje. Szukam przecen w sklepach i trzeba coś kupić, najlepiej taki już do 25kg. W Pl mamy już taki "dorosły" fotelik, ale tutaj niestety nie.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
Bloga zaczęłam tak właściwie dla siebie. Mam jednego założonego dla rodziny mojej i J. gdzie są suche fakty z życia Nitosia. Każdy wpis po angielsku i po polsku. Jest na hasło, bo tego sobie zażyczył mister paranoja Czasami chciałam napisać coś w stylu 'więcej śpię, już mnie plecy nie bolą' ale zawsze się powstrzymywałam, bo przecież nie o mnie to miało być tylko o Nitku No i czytając blogi innych mam stwierdziłam, że fajnie by było mieć taką pamiątkę. Nie tylko tego jakie postępy robi Bombel ale też jakie mi uczucia przy tym towarzyszyły. Stąd ten blog
Jorgus my się nawet jeszcze za fotelikiem nie rozglądaliśmy i myślę, że następne pół roku Nils będzie jezdził w bobasowym
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do fotelika to ja jeszcze sie nie zastanawialam ale w innej grupie na FB w ktorej jestem byla debata na ten temat. Postaram sieja odszukac i wkleic na FB.
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Myszka24
- Wylogowany
- gaworzenie
Teraz to dopiero będę miała co ogarniać ciekawa jestem czy moja pancia mi na to pozwoli
Ja tez często wspominam jak moja kruszka była malutka (2800 ważyła ) jak lubiłam z nią kimac na piersiach cudowne uczucie i wspomnienie. Ubranka z tamtego okresu juz dawno na strychu ( może jeszcze kiedyś je wykorzystam) fajnie ze dzieciaki nam rosna ale z drugiej szkoda ze tak szybko bo z każdym dniem bedą coraz bardziej samodzielne i matki pójdą w odstawke
U nas Martynka narazie nie garnie sie do pelzania ani nawet do przewrotów ale do zadzierania głowy to pierwsza
My tez juz myślimy o nowym foteliku juz sie nawet zaczęliśmy rozglądać ale jestem juz głupia bo tyle tego jest i trudno zdecydować który będzie najlepszy a przy tym nie będzie kosztował majatku
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Ok to w wolnym czasie będę czytała strony wstecz i w ogóle, a tak na szybko, bo maluchy mi nie dają.
jorgus zmiana fotelika to w momencie kiedy niemowlak sam siedzi, albo 9 miesiąc jego życia tak mi się coś kojarzy. ale z tego co wiem, to trzeba to sprawdzić bo w Polsce pojawiły się foteliki dla tych większych dzieci montowane też tyłem do kierunku jazdy.
kasiak, uni gratulacje dla chłopaków moja próbuje raczkować, ręce idą nogi nie zawsze, więc się czołga
Miłego dnia, nas dziś czeka kardiolog z Hanią trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
Ja jednak nie lubię zimy na pewno nie takiej poniżej -10.
Jeszcze jak nabraliśmy z męzulem balastu to pierzynka w takie zimne dni jest za wąska - plus taki, że całą noc trzeba się wtulać
- Myszka24
- Wylogowany
- gaworzenie
U nas Martyna tez dzis kiepsko w nocy spała co godzinę do niej wstawalam ja padam na pysk a ona w rzeska fika piszczy i pluje skąd te dzieciaki maja tyle energii????
- kasiorek001
- Wylogowany
- gaworzenie
martazytkadziękuje bardzo za profesjonalne info!!robię to z tym uchem i czuję lekką poprawę, poczekam z wizyta do pon..jeszcze wczoraj zrobił mi sie zastój!!auć!!bolało ale go "rozwiałam zanim sie rozhulał":)a u was zima to iście syberyjska..
u nas lekki mrozik i może jakis krótki spacerek zaliczymy bo ile sie można "kisić"w domu..:/