- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wegetarianki,weganki !!!!
Mamusie wegetarianki,weganki !!!!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 7 miesiąc temu #654541 przez Mirella
Nefeli, magiczna sztuczka na karmienie piersią jest po prostu taka, że głęboko w to wierzysz. Mnie nikt nie powiedział, że po cesarce się nie ma od razu pokarmu, no i karmiłam Porzuć wątpliwości, to Twój największy wróg.
Do tego oczywiście dobra dieta, spokój i dużo płynów. Ale uważam, że spokój jest najważniejszy z tych trzech czynników. Jak tylko w domu się nerwy zaczęły to przestałam karmić
Tak poza tym to u nas oki, trochę pochorowaliśmy, ale wychodzimy na prostą
Anyanka, pytasz co u nas, a u Ciebie co?
Do tego oczywiście dobra dieta, spokój i dużo płynów. Ale uważam, że spokój jest najważniejszy z tych trzech czynników. Jak tylko w domu się nerwy zaczęły to przestałam karmić
Tak poza tym to u nas oki, trochę pochorowaliśmy, ale wychodzimy na prostą
Anyanka, pytasz co u nas, a u Ciebie co?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 7 miesiąc temu #656462 przez anyanka
Nefeli jak byłam w ciąży to też myślałam żeby kupić monitor oddechu, ale koleżanki mi odradziły kupowanie go żebym nie wpadła w panikę i że ogólnie to nie jest potrzebny zakup, wiec nie kupowałam.
Zgadzam się z Mirellą najgorsze w karmieniu piersią jest stres. Jak tylko wróciłam z małym do domu to zaczęły się nerwy i miałam wtedy duże problemy z karmieniem :/
A u mnie mały pierwszy raz w tym roku się poważnie rozchorował, ale na szczęście w ciągu tyg mu przeszło Dziś nam przywieźli nowy wózek dla niego bebetto nico mały wniebowzięty jest i tyle u nas
Zgadzam się z Mirellą najgorsze w karmieniu piersią jest stres. Jak tylko wróciłam z małym do domu to zaczęły się nerwy i miałam wtedy duże problemy z karmieniem :/
A u mnie mały pierwszy raz w tym roku się poważnie rozchorował, ale na szczęście w ciągu tyg mu przeszło Dziś nam przywieźli nowy wózek dla niego bebetto nico mały wniebowzięty jest i tyle u nas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.