BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #328061 przez slowiczek
ja też się zastanawiałam czy to na pewno Gosia, bo nie bardzo podobna :P

gratulacje Kingusia :kiss:
Natalka potrafi usiedzieć podpierając się rączkami tak z 10 sek a potem się przewraca, więc to jeszcze nie jej czas :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #328062 przez pati-m
Gosia - a Jogo siedzi sama? Bo ona jest w tym samym wieku co Kacper i się zastanawiam :)
12 lata 10 miesiąc temu #328063 przez ewelinaa
pati-m napisał:

Kingusia siedzi :ohmy: :unsure: Gratulacje!
Moja ciapka buja się jak pijany zając i zgina do przodu jak scyzoryk :lol:

ona juz dawno siedzi :)

a od wczoraj jak siedzi opiera się na rączkach, pochyla się do przodu i próbuje tyłek do góry podnosić B) :cheer: :cheer: dopiero co nauczyła się siedzieć a już chce raczkować :dry: :dry: B)
12 lata 10 miesiąc temu #328067 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosia - a Jogo siedzi sama? Bo ona jest w tym samym wieku co Kacper i się zastanawiam :)

nie siedzi, dopiero co nauczyla sie przewracac z plecow na brzuch :dry:
, w druga str juz dawno to robila, i jak lezy na plecach to tak smiesznie sie rzuca i przesowa sie do gory :)
12 lata 10 miesiąc temu #328069 przez ewelinaa
Gosia - może z tym Twoim/nie twoim zdjęciem to coś się pomieszało jak tu takie zamieszanie/wirusy na forum były :huh: :unsure: :unsure: może jeszcze u którejś z nas cos takiego dziwnego jest, no ale ciężko teraz forum od początku pzreglądać i sprawdzać :huh: :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #328070 przez pati-m
Kacper jak leży w leżaczku i nie jest przypięty to się nogami zapiera, zsuwa w dół i potrafi stopami dotknął podłogi, a potem jest oczywiście wołanie o ratunek bo nie wie dalej co z tym zrobić :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #328074 przez Pyśkaaaa
nadrobię was odpiszę póxniej pochwalę sie Frankiem po wyjęciu z brzuchalka:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #328079 przez angie1713
Wszystkie dzieciaczki słodkie :) To ja wam też pokażę moją nagusieńką Nadinkę chwilkę po porodzie :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zmieniła się ?

Kinga piękna dziewczynka z Ciebie mama za rzadko Cie nam pokazuje :)
Nadia śpi już od 13.30 nie wierzę :ohmy:
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #328083 przez maja1982
maja z mamą sliczne:)

gosia- jaki zgrabny miłas brzusio i nogi takie szczupłe, a dostałaś juz kasę ode mnie??

ewelina - ja pierwszy raz cie widzę:) śliczna mamusia z ciebie:) jaki brzusio kochany, gratulacje dla córuni samodzielnego siedzenia!!

pati - u nas dokładnie tak samo, lolek iwie sie jak pijany i składa w pół ;) czasami uda mu sie rączką podeprzeć a potem wali sie na boki jak kłoda:)

ide papusiać obiad
12 lata 10 miesiąc temu #328084 przez bewipo
I moja 1-dniowa Anitka

Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #328085 przez mgielka22
Pati taki kupilam :) allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-fi...rti-i2201177239.html

Gosia jakie nie Twoje zdjecie??????? Dziekuje zaloz narazie to najwyzej Ci oddam ale co bedzie jak ja nie pojade :(???
12 lata 10 miesiąc temu #328087 przez mgielka22
12 lata 10 miesiąc temu #328090 przez Marta M
No mowie, gdybym Eweliny na fb nie widziala to mowie powaznie, nie mialabym pojecia jak wyglada...

Ale dzieciaczkowo, a wiecie co? Na pogaduchach dowiedzialam sie ze bedzie nastepny dzidzius...dziewczyna ma 9 miesieczna dziewczynke i jest juz w 4 miesiacu!!! I bedzie na wrzesien....ale fajnie...zaciazyla dosc wczesnie, w sumie dzidzia musiala miec jakies 5 miesiecy jak juz druga sie pojawila...

teraz chwalimy sie noworodkami z wrzesnia, ciekawe kiedy pochwalimy sie kolejnymi...nie wiecie jak tam ta sierpniowka ktora jest na pazdziernikowkach?? Nie czytam to nic nie wiem..
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #328092 przez gosia2324
Monia czytam archiwum i zobaczylam Twojego palucha :) :woohoo: :woohoo: :woohoo: ale byly czasy :S

i haslo jestem rozwarta i gotowa :woohoo: :woohoo: :woohoo:

dobra czytam dalej bo zaraz rodze :) :cheer:

Maja od Ciebie jeszcze nie ma.
12 lata 10 miesiąc temu #328095 przez Mała
Gosia o coś mnie posądzasz? Ja widzę Jogo w awatarze.

Maja fryzura super, tato się spisał :lol:

Kingusia jaka ty delikatna i jak super siedzisz.

Zmieniają się te nasze maluchy. A ja wcale nie uważam że noworodki są takie same, bo są ładne jak Nati i te mniej jak Ola :silly:

Gosia zaraz rodzę, padłam :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka