BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #340329 przez maja1982
no ja też raczej z z tych raptusów ale powiem wam ze odkąd jest Karolek to inaczej podchodzę do wielu spraw :) W sumie to u nas nie ma i nie było problemu sprzątania, zakupów,ogólnie obowiązków zawsze jakoś sie dogadujemy (jak ja mam czas to ja to robię i odwrotnie)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #340331 przez mgielka22
Dziewczyny dajcie przepis na odczarowanie dziecka?? Pisalyscie kiedys ale nei moge znalezc bo moze tez to byc...
12 lata 9 miesiąc temu #340332 przez mgielka22
Podejrzewamy ze ktos ja zauroczyl bo nigdy sie tak niezachowywala a teraz M wrocil od kuzynostwa i tak dyskutowali nt tmat a sprobowac warto...
12 lata 9 miesiąc temu #340336 przez maja1982
mgielka - ja na ten temat nic nie wiem :( i szczerze to nie wierze w takie rzeczy wiec CI nie pomogę :( przykro mi :(

a co się dokładnie z Lilką dzieje??
12 lata 9 miesiąc temu #340337 przez pati-m
mgiełka - Kacper tak wrzeszczał, aż się cały czerwony robił jak się księdza po kolędzie wystraszył. Wtedy moja babcia odczyniła mu urok i następnego dnia znów kochane dziecko. Zabobony czy nie, dla mnie ważne, że pomogło. Jak chcesz, to Ci napiszę na priv jak ona to zrobiła.
Ja też uważam, że Lili tęskni za dziadkami. Skoro ich miała na każde zawołanie, to penie myśli że są na równi z mamą i tatą. Musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Ale uważam, że lepiej teraz, bo najgorsze by było gdyby np. na babcię wołała mama i wtedy byś to jeszcze gorzej przeżyła. Trzymam moco kciuki, żeby wszystko jak najszybciej się ułożyło.

Martuś - nie zrozum mnie źle, ale Wasza rodzinka jest dla mnie jak nie z tego świata :) Oczywiście to jest komplement! I mogę tylko dodać, że też bym tak chciała, ale skoro dobraliśmy się inaczej to mam co mam.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340339 przez maja1982
pati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #340340 przez Marta M

12 lata 9 miesiąc temu #340344 przez pati-m
Marta - proszę bardzo! :)
12 lata 9 miesiąc temu #340345 przez slowiczek

Mgiełcia - ja nie wierzę w takie rzeczy więc nie wiem jak się odczarowuje dzieci :blink:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340346 przez Marta M

12 lata 9 miesiąc temu #340347 przez slowiczek

12 lata 9 miesiąc temu #340348 przez maja1982

12 lata 9 miesiąc temu #340349 przez pati-m

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340350 przez megi2501
Widzę, że gorąco na forum B)

Mój monolog dla wytrwałych :P

Skąd Wy macie takie świetne suwaczki :unsure: :unsure: :unsure:
12 lata 9 miesiąc temu #340355 przez pati-m
maja
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia