BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #340291 przez iwonaNAVI
Mgielka co sie dzieje?

Moje dziecko dzisdiaj znowu padlo o godzine wczesniej niz zwykle 18:50 juz spala ...a dopiero teraz powinna pic melczko i zasypiac ...ale juz sie chyna nie obudzi spi twardo ze nawet swiatlo tv i moje klikanie jej nie budzi
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #340292 przez mgielka22
Pisalam strone wczesniej...
12 lata 9 miesiąc temu #340295 przez iwonaNAVI
Mgielka a moze ona tak reaguje przez ta rozlake ...tyle dni bez mamy teraz jak ja ma boi sie ze znowu straci i domaga sie twojej uwagi

a z kim jutro zostaje?
12 lata 9 miesiąc temu #340296 przez gosia2324
Mgielka, teraz juz bedzie lepiej, jestescie sami bez rodzicow, wszystko sie wyciszy ! Dasz rade, mam nadzieje ze Lilka szybko przestawi sie do nowych warunkow :) :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #340302 przez mgielka22
Mi sie wydaje ze za bardzo do dziadkow byla przywiazana i oni byli na kazde jej jekniecie a teraz ich nie ma i nas nie ma na kazde jej stekniecie bo mamy inne rzeczy do roboty i nie zamierzam jej nosic 24h...
Jutro zostaje z M, we wtorek ze mna ale M idzie do prezesa pogadac o pracy a od srody nie mam pojecia...ehhh masakra... Mam nadzieje ze szybko jej minie bo dzisiaj to sie darla jakby ja ze skory obdzierali :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #340303 przez gosia2324
A szukałaś juz opiekunki ?
12 lata 9 miesiąc temu #340305 przez mgielka22
Dalam dzis rano ogloszenie...
12 lata 9 miesiąc temu #340308 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Dalam dzis rano ogloszenie...

Ja uważam , ze Lilka moze tez bardzo tesknic za dziadkami :(
Byla z nimi od urodzenia i pewnie nie rozumie czemu juz tak nie jest .
Zwłaszcza ze tak jak piszesz byli na każde jej skinienie,
Dacie rade!początki sa trudne ,ale wytrzymacie !
12 lata 9 miesiąc temu #340309 przez iwonaNAVI
Mgielka mozliwe...ale pewnie najgorsze te kilka pierwsych dni...pozniej bedzie ok :)
12 lata 9 miesiąc temu #340315 przez Marta M
Pati wedle prośby nic nie napiszę, tylko chcę żebyś wiedziała że wspieram Cię z całych sił :*

U nas takich sytuacji nie ma, ale chyba dlatego, że nasza miłość zaczęła się od przyjaźni. Męża na początku nie kochałam, on mnie tak i wiedział że ja go nie, powiedział mi tak: BĘDĘ NA CIEBIE CZEKAŁ DO KOŃCA ŻYCIA I NAWET JAK POWIESZ MI KOCHAM W OSTATNIM DNIU ŻYCIA BĘDĘ UWAŻAŁ ŻE BYŁEM NAJSZCZĘŚLIWSZYM CZŁOWIEKIEM NA ZIEMI...nie kochałam go jak mężczyznę, ale jak przyjaciela, darzyliśmy się ogromnym szacunkiem i zaufaniem, znali najskrytsze, najmroczniejsze i te nawet wstydliwe sprawy, rozmawiali o wszystkim...aż po kilku latach intensywnej przyjaźni coś się zmieniło...i kocham go, prawdziwie go kocham, a on mnie..i przyjaźń jest nadal podstawą naszego związku :) A najważniejsze, odkąd się znamy robimy wszystko razem :):)

Franio "mniamuśny"

mgiełka a może wróć do rady Twoich znajomych...na to jej jęczenie przecież miałaś sposób..ma rodziców przy sobie, Wy jesteście najważniejsi dla niej, a też nowe kąty ma teraz, ściany, ale myślę że to kwestia dni i się zaaklimatyzuje :)
12 lata 9 miesiąc temu #340316 przez mgielka22
No wlasnie zastnawiam sie ile moze potrwac zeby przestala tak sie zachowywac i wiedziala ze to my jestesmy rodzicami a nie dziadkowie!!!
12 lata 9 miesiąc temu #340318 przez iwonaNAVI
Marta zazdroszcze ale mysle ze to tez kwestia charakteru osob...ja jestem dosyc bojowa M bardziej ugodowy ale czasami tez atakuje
12 lata 9 miesiąc temu #340319 przez Marta M
DZIEWCZYNY JESZCZE WAM POWIEM JEDNO:
PIEPRZYĆ PORZĄDKI, BRUDNY ZLEW, NIEWYRZUCONE ŚMIECI!!!
BĄDZCIE RAZEM, RÓBCIE WSZYSTKO RAZEM!!
12 lata 9 miesiąc temu #340322 przez gosia2324
Marta M napisał:

DZIEWCZYNY JESZCZE WAM POWIEM JEDNO:
PIEPRZYĆ PORZĄDKI, BRUDNY ZLEW, NIEWYRZUCONE ŚMIECI!!!
BĄDZCIE RAZEM, RÓBCIE WSZYSTKO RAZEM!!

Chciałabym ... Ja jestem pedantka i czasem sama ze soba nie moge wytrzymać :S :woohoo:
Musze co dzien odkurzyc mieszkanie i zmyc podloge, ciagle cos jest do sprzetniecia!

Iwonka :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ja tez jestem mega prędka :)
zreszta co widac po moim pisani(zjadam, lub przekręcam litery )
Ja robie zawsze 10 rzeczy na raz i wszystko biegiem, a moj m on ma zaaaaaawsze czassssssss :angry: B) Aaaaaaaaaaaaaaaaaa nie cierpie tego B)
12 lata 9 miesiąc temu #340324 przez maja1982
Witam sie w niedzielę!!

Dopiero teraz udało mi sie do was zajrzeć - najpierw goście potem obiadke ze znajomymi i znowu goście :)

mały śpinka :)

NAtalka - cudeńko i jak pięknie siedzisz :) lolek też sie tak wali na boczki :) strasznie mnie to smieszy!!

bewpio, pati - powodzenia w pracy, zeby wam dzionek szybko minął i żebyście mogły szybko do swoich dzieciątek wrócić!!

Franio - uśmieszek na pewno pocieszył smutne ciocie :) a :kiss: w stópkę!!

pyska -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pati - zgodnie z twoją prośbą nie komentuję ale przesyłam :kiss: jesteśmy z tobą

marta - ale miałaś wczoraj towarzysza :) a i wieczór milusi :)

Fifi - zdrówka!!

iwonka - ja nie wiem jak z tym budyniem ??!!

hmm ??co ja miałam jeszcze napisać??

mgiełka - dacie rade , Lili sie przyzwyczai dużo zmian w jej życiu - potrzebuje trochę czasu!!a wy jesteście napewno podenerwowani nową sytuacją praca a malutka to czuje i jej sie tez udziela!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia