- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339867 przez angie1713
Jestem
Byłam dziś od rana u moich rodziców wróciliśmy o 18 Nadia wykąpana i teraz usypia w łóżeczku .
Nunka dobra była gazetka???
Pyśka ja myję Nadię w emolium i smaruję balsamem tym samym mam jeszcze zapas bo kupowałam większą ilość na allegro a jak się skończy to nie wiem czy kupować to samo czy zmienić
Maja ja dzisiaj wypiłam kawę z mlekiem Niebo w gębie
Magda gratuluję zakupu komputera :)a przede wszystkim ząbka Dominikowi
U nas dziś straszna pogoda słońce deszcz śnieg grad wszystko po kolei i dodatkowo straszny wiatr
A ja chce słoneczko takie jak było ostatnio
Ja zaraz sobie wypiję z M martini ze sprite mniam pierwszy drink od 15 miesięcy Po jednym padnę
Byłam dziś od rana u moich rodziców wróciliśmy o 18 Nadia wykąpana i teraz usypia w łóżeczku .
Nunka dobra była gazetka???
Pyśka ja myję Nadię w emolium i smaruję balsamem tym samym mam jeszcze zapas bo kupowałam większą ilość na allegro a jak się skończy to nie wiem czy kupować to samo czy zmienić
Maja ja dzisiaj wypiłam kawę z mlekiem Niebo w gębie
Magda gratuluję zakupu komputera :)a przede wszystkim ząbka Dominikowi
U nas dziś straszna pogoda słońce deszcz śnieg grad wszystko po kolei i dodatkowo straszny wiatr
A ja chce słoneczko takie jak było ostatnio
Ja zaraz sobie wypiję z M martini ze sprite mniam pierwszy drink od 15 miesięcy Po jednym padnę
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339874 przez maja1982
iwonaNAVI napisał:
iwonka chyba nie taki był cel twojego m ze po piwku zaśniesz
angie - kawka martini - szalejesz
Angie na zdrowko
Mi M wczoraj zrobil niespodzianke kupil redsa i moje ulubione chipsy
wypilam pol i mi sie spac zachcialo hehe
reszte odstapilam mezowi
iwonka chyba nie taki był cel twojego m ze po piwku zaśniesz
angie - kawka martini - szalejesz
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339881 przez iwonaNAVI
Maja coz jezeli mial inny zamiar nie trzeba bylo alkoholu kupowac
dziewczyny jakbyscie widzialy jakis fajny palak do wozka w dobrej cenie prosze o linka tylko musi byc miekki bo moj wozek sklada sie tak jakby na pol wiec to musi byc cos pluszowego
ale nie chce jakiegos dennego chce zeby naprawde sie tym bawila a nie zeby tylko wisialo
dziewczyny jakbyscie widzialy jakis fajny palak do wozka w dobrej cenie prosze o linka tylko musi byc miekki bo moj wozek sklada sie tak jakby na pol wiec to musi byc cos pluszowego
ale nie chce jakiegos dennego chce zeby naprawde sie tym bawila a nie zeby tylko wisialo
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339883 przez Agusia83
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej...dzis nic tylko jekola, maruda..placzek...Moniu, czyzby u Was podobnie? Imie do czegos zobowiazuje?
Filipku.....stooooo lat....kurcze, juz 7 miesiac...powiedz, jak to mozliwe, ze tak szybko rosniecie?
Pyskaa, ja od poczatku kapalam Emi mydelkiem bambino..pozniej jak miala uczulenie zaczelam stosowac szare mydlo...a ostatnio kupilam nivea szampon i plyn do kapieli...ale juz go ostawilam..zastanawiam sie czy ta wydzielina nie jest spowodowana uczuleniem na ten produkt? W poniedzialek sprobujemy zebrac mocz i zrobic badania.
Kingusia, jak Ty sie swietnie smiejesz...i odbijasz od krzeselka..no i stukasz raczkami
Emi, papierowy pozeracz
Dominiczku, ogromne gratulacje, Emi przesyla mocniasto, slinkowego caluska
Majeczko, kicu kicu kicusiu zajaczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej...dzis nic tylko jekola, maruda..placzek...Moniu, czyzby u Was podobnie? Imie do czegos zobowiazuje?
Filipku.....stooooo lat....kurcze, juz 7 miesiac...powiedz, jak to mozliwe, ze tak szybko rosniecie?
Pyskaa, ja od poczatku kapalam Emi mydelkiem bambino..pozniej jak miala uczulenie zaczelam stosowac szare mydlo...a ostatnio kupilam nivea szampon i plyn do kapieli...ale juz go ostawilam..zastanawiam sie czy ta wydzielina nie jest spowodowana uczuleniem na ten produkt? W poniedzialek sprobujemy zebrac mocz i zrobic badania.
Kingusia, jak Ty sie swietnie smiejesz...i odbijasz od krzeselka..no i stukasz raczkami
Emi, papierowy pozeracz
Dominiczku, ogromne gratulacje, Emi przesyla mocniasto, slinkowego caluska
Majeczko, kicu kicu kicusiu zajaczku
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339893 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
MAdzia witamy i gratulujemy zebola
Co do kosmetykow- to Emi od paru dni jest kapana w emolium- bo Oliatum sie skonczylo, a od babci dostala dwie flaszki tego emolium.Ale mi starsznie smierdzi.
Do tego po kapieli smaruje ja kremem AA dla mamy i malenstwa
Planuje nivee kupic
Iwonka jesli mala nie ma uczulenia na bialko mleka kroweigo to mozesz zrobic i dac jej troche zeby srobowala.
Moje Emi ostatnio napila sie herbaty z cytryna z mojego kubeczka i bardzo jej smakowala, a M dal jej troche galaretki
Agusia jka tam?Emka troche odpuscila?
Majunia :*gratuluje kicania
Co do kosmetykow- to Emi od paru dni jest kapana w emolium- bo Oliatum sie skonczylo, a od babci dostala dwie flaszki tego emolium.Ale mi starsznie smierdzi.
Do tego po kapieli smaruje ja kremem AA dla mamy i malenstwa
Planuje nivee kupic
Iwonka jesli mala nie ma uczulenia na bialko mleka kroweigo to mozesz zrobic i dac jej troche zeby srobowala.
Moje Emi ostatnio napila sie herbaty z cytryna z mojego kubeczka i bardzo jej smakowala, a M dal jej troche galaretki
Agusia jka tam?Emka troche odpuscila?
Majunia :*gratuluje kicania
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339894 przez slowiczek
witam się sobotnio
podczytywałam was w ciągu dnia ale dopiero teraz mam czas żeby włączyć komputer
noc była w dobra z tym, że między 23 a 1 Natalka strasznie się wierciła i ciągle budziła ale na szczęście pospałyśmy do 10 więc wybaczone
Fifi...100 lat nasz starszaczku
Pyśka...ja na początku kąpałam Natalkę w Oilatum, ale od 2 miesięcy przestałam i używam żel do mycia z NIVEI a po kąpieli kremik pielęgnacyjny również NIVEA i ma super skórę
Oilatum fajna sprawa ale droga impreza, poza tym to robi strasznie tłuste włosy mimo że używałam dodatkowo szamponu a przede wszystkim Natalka już się nie kąpie tylko bierze prysznic więc Oilatum odpada
Angie ja ostatnio napiłam się piwa, i to był mój pierwszy raz również od 15 miesięcy trochę zaszumiało, ale nie piłam dużo bo to był spontan, nie miałam mleka odciągniętego dla Nati więc nie chciałam jej upić za bardzo
Nuneczka widzę mól książkowy
tadaaam, a ja wam pokażę siedzącą Natalkę
jest też filmik dla cioć ale jak widać zdarzy jej się jeszcze wywalić
podczytywałam was w ciągu dnia ale dopiero teraz mam czas żeby włączyć komputer
noc była w dobra z tym, że między 23 a 1 Natalka strasznie się wierciła i ciągle budziła ale na szczęście pospałyśmy do 10 więc wybaczone
Fifi...100 lat nasz starszaczku
Pyśka...ja na początku kąpałam Natalkę w Oilatum, ale od 2 miesięcy przestałam i używam żel do mycia z NIVEI a po kąpieli kremik pielęgnacyjny również NIVEA i ma super skórę
Oilatum fajna sprawa ale droga impreza, poza tym to robi strasznie tłuste włosy mimo że używałam dodatkowo szamponu a przede wszystkim Natalka już się nie kąpie tylko bierze prysznic więc Oilatum odpada
Angie ja ostatnio napiłam się piwa, i to był mój pierwszy raz również od 15 miesięcy trochę zaszumiało, ale nie piłam dużo bo to był spontan, nie miałam mleka odciągniętego dla Nati więc nie chciałam jej upić za bardzo
Nuneczka widzę mól książkowy
tadaaam, a ja wam pokażę siedzącą Natalkę
jest też filmik dla cioć ale jak widać zdarzy jej się jeszcze wywalić
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez slowiczek.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339895 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku gdzie filmik?????
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339897 przez iwonaNAVI
Monia no ona raczej uczulen zadnych nie ma ...po danonkach tez bylo ok...pewnie i tak duzo nie zje
moja tez pila cherbatke z cytryna i jadla galaretke...a dzisiaj ssala ogorka kiszonego i zgadnijcie kto jej dal ?? moja mama i jeszcze z tekstem my ci tu wszystkiego damy sprobowac troche przesadza ale na szczescie moje dziecko jest wszystkozerne
i co najlepsze to sie wcale nie skrzywila jak go susala i wyssala caly srodek takiej koncowki a jak mlaskala
Natalko matko jaka Ty jestes piekna i smiech super
no i gratulujemy witamy w gronie siedzacych samosiebawiacych i niemarudzacych
moja tez pila cherbatke z cytryna i jadla galaretke...a dzisiaj ssala ogorka kiszonego i zgadnijcie kto jej dal ?? moja mama i jeszcze z tekstem my ci tu wszystkiego damy sprobowac troche przesadza ale na szczescie moje dziecko jest wszystkozerne
i co najlepsze to sie wcale nie skrzywila jak go susala i wyssala caly srodek takiej koncowki a jak mlaskala
Natalko matko jaka Ty jestes piekna i smiech super
no i gratulujemy witamy w gronie siedzacych samosiebawiacych i niemarudzacych
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339898 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]