BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #339867 przez angie1713
Jestem :)
Byłam dziś od rana u moich rodziców wróciliśmy o 18 Nadia wykąpana i teraz usypia w łóżeczku . :)

Nunka dobra była gazetka??? :)
Pyśka ja myję Nadię w emolium i smaruję balsamem tym samym mam jeszcze zapas bo kupowałam większą ilość na allegro a jak się skończy to nie wiem czy kupować to samo czy zmienić ;)
Maja ja dzisiaj wypiłam kawę z mlekiem Niebo w gębie :silly:
Magda gratuluję zakupu komputera :)a przede wszystkim ząbka Dominikowi :blink: :)

U nas dziś straszna pogoda słońce deszcz śnieg grad wszystko po kolei i dodatkowo straszny wiatr :angry:
A ja chce słoneczko takie jak było ostatnio

Ja zaraz sobie wypiję z M martini ze sprite mniam pierwszy drink od 15 miesięcy :silly: Po jednym padnę :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #339872 przez iwonaNAVI
Angie na zdrowko :)

Mi M wczoraj zrobil niespodzianke kupil redsa i moje ulubione chipsy :)
wypilam pol i mi sie spac zachcialo :P hehe
reszte odstapilam mezowi :)
12 lata 9 miesiąc temu #339873 przez gosia2324
Angie ja raz wypilam z 5 lykow grzanego piwa i myslalam ze padne :S
12 lata 9 miesiąc temu #339874 przez maja1982
iwonaNAVI napisał:

Angie na zdrowko :)

Mi M wczoraj zrobil niespodzianke kupil redsa i moje ulubione chipsy :)
wypilam pol i mi sie spac zachcialo :P hehe
reszte odstapilam mezowi :)

iwonka chyba nie taki był cel twojego m ;) ze po piwku zaśniesz :)

angie - kawka martini - szalejesz :)
12 lata 9 miesiąc temu #339875 przez maja1982
ja spadam do jutra babeczki :)

spokojnej nocki :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #339876 przez magda79
ja ostatnio też załyczyłam troszke wina bo kupilismy nasze ulubione MOGEN DAVID akurat mielismy o smaku granatu no i wiadomo....trzeba poćwiczyć :P :P
12 lata 9 miesiąc temu #339878 przez magda79
ja też zmykam dobrej nocki i do jutra :)
12 lata 9 miesiąc temu #339881 przez iwonaNAVI
Maja coz jezeli mial inny zamiar nie trzeba bylo alkoholu kupowac :P

dziewczyny jakbyscie widzialy jakis fajny palak do wozka w dobrej cenie prosze o linka :) tylko musi byc miekki bo moj wozek sklada sie tak jakby na pol wiec to musi byc cos pluszowego
ale nie chce jakiegos dennego chce zeby naprawde sie tym bawila a nie zeby tylko wisialo
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339883 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej...dzis nic tylko jekola, maruda..placzek...Moniu, czyzby u Was podobnie? Imie do czegos zobowiazuje? :silly:

Filipku.....stooooo lat....kurcze, juz 7 miesiac...powiedz, jak to mozliwe, ze tak szybko rosniecie? :woohoo:

Pyskaa, ja od poczatku kapalam Emi mydelkiem bambino..pozniej jak miala uczulenie zaczelam stosowac szare mydlo...a ostatnio kupilam nivea szampon i plyn do kapieli...ale juz go ostawilam..zastanawiam sie czy ta wydzielina nie jest spowodowana uczuleniem na ten produkt? W poniedzialek sprobujemy zebrac mocz i zrobic badania.

Kingusia, jak Ty sie swietnie smiejesz...i odbijasz od krzeselka..no i stukasz raczkami :laugh:

Emi, papierowy pozeracz :laugh:

Dominiczku, ogromne gratulacje, Emi przesyla mocniasto, slinkowego caluska :woohoo:

Majeczko, kicu kicu kicusiu zajaczku :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu #339886 przez iwonaNAVI
Mam pytanie chcialabym zrobic Oliwci budyn ...tylko teraz ne wiem czy na MM bo porcja jest na pol litra to kurcze tyle melka pojdzie ze szok...nie wiem myslicie ze moglabym zrobic na krowim z kartonu? czy nie bardzo...
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339893 przez monika1984lodz
MAdzia witamy :) i gratulujemy zebola :)

Co do kosmetykow- to Emi od paru dni jest kapana w emolium- bo Oliatum sie skonczylo, a od babci dostala dwie flaszki tego emolium.Ale mi starsznie smierdzi.
Do tego po kapieli smaruje ja kremem AA dla mamy i malenstwa :)
Planuje nivee kupic :)

Iwonka jesli mala nie ma uczulenia na bialko mleka kroweigo to mozesz zrobic i dac jej troche zeby srobowala.

Moje Emi ostatnio napila sie herbaty z cytryna z mojego kubeczka i bardzo jej smakowala, a M dal jej troche galaretki :)

Agusia jka tam?Emka troche odpuscila?

Majunia :*gratuluje kicania :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339894 przez slowiczek
witam się sobotnio :kiss:
podczytywałam was w ciągu dnia ale dopiero teraz mam czas żeby włączyć komputer

noc była w dobra z tym, że między 23 a 1 Natalka strasznie się wierciła i ciągle budziła :dry: ale na szczęście pospałyśmy do 10 więc wybaczone

Fifi...100 lat nasz starszaczku :kiss:

Pyśka...ja na początku kąpałam Natalkę w Oilatum, ale od 2 miesięcy przestałam i używam żel do mycia z NIVEI a po kąpieli kremik pielęgnacyjny również NIVEA i ma super skórę :)
Oilatum fajna sprawa ale droga impreza, poza tym to robi strasznie tłuste włosy mimo że używałam dodatkowo szamponu a przede wszystkim Natalka już się nie kąpie tylko bierze prysznic więc Oilatum odpada :)

Angie :lol: ja ostatnio napiłam się piwa, i to był mój pierwszy raz również od 15 miesięcy :D trochę zaszumiało, ale nie piłam dużo bo to był spontan, nie miałam mleka odciągniętego dla Nati więc nie chciałam jej upić za bardzo :P

Nuneczka widzę mól książkowy B) :kiss:

tadaaam, a ja wam pokażę siedzącą Natalkę :blink:

jest też filmik dla cioć ale jak widać zdarzy jej się jeszcze wywalić :P
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #339895 przez monika1984lodz
Slowiczku gdzie filmik????? :lol:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #339897 przez iwonaNAVI
Monia no ona raczej uczulen zadnych nie ma ...po danonkach tez bylo ok...pewnie i tak duzo nie zje :)

moja tez pila cherbatke z cytryna i jadla galaretke...a dzisiaj ssala ogorka kiszonego i zgadnijcie kto jej dal :P ?? moja mama :P i jeszcze z tekstem my ci tu wszystkiego damy sprobowac :P troche przesadza ale na szczescie moje dziecko jest wszystkozerne :)
i co najlepsze to sie wcale nie skrzywila jak go susala :P i wyssala caly srodek takiej koncowki :P a jak mlaskala :P

Natalko matko jaka Ty jestes piekna :) i smiech super :)
no i gratulujemy :) witamy w gronie siedzacych samosiebawiacych i niemarudzacych :D
12 lata 9 miesiąc temu #339898 przez monika1984lodz
Iwonka no to widzisz :)

Nati piekna jestes :) a ja czekam na filmik :D

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama