- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341893 przez fanka
Dziewczyny ja tylko na sekundę, też przez pół dnia nie mogłamwejść na forum.
Mała chyba ciągle u teściów, nie? a ostatnio pisała na fb, że na forum wejść nie może.
Kingusia ale z Ciebie akrobatka!!!
ja mam dziś dość, młody wojuje, zęby mu dokuczają i do tego ból brzuszka go dziś złapał, a ja pomiędzy tym wszystkim jeszcze za mycie okie się wziełam, mam dość dnia, idę pod prysznic i spać!!! miłego wieczoru pa pa
a i coś na dobry humor
demotywatory.pl/3750308/Najsmieszniejsze-dowcipy
Mała chyba ciągle u teściów, nie? a ostatnio pisała na fb, że na forum wejść nie może.
Kingusia ale z Ciebie akrobatka!!!
ja mam dziś dość, młody wojuje, zęby mu dokuczają i do tego ból brzuszka go dziś złapał, a ja pomiędzy tym wszystkim jeszcze za mycie okie się wziełam, mam dość dnia, idę pod prysznic i spać!!! miłego wieczoru pa pa
a i coś na dobry humor
demotywatory.pl/3750308/Najsmieszniejsze-dowcipy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez fanka.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #341900 przez Agusia83
Kingusia, ale z Ciebie spryciula Chcesz byc pierwsza spindrajaca i chodzaca dziewczynka wrzesniowa ?Super cukiereczku...
Fanka, wspolczuje...ale wiem co przezywasz...Emi tez marudzi, chociaz dzis troszke mniej...
Nie wiem co jej sie stalo..zawsze na spacerze spokojna a dzis krecila sie, wiercila, marudzila, jojcyla i momentami plakala....
Slyszalyscie? Mama Madzi sie znalazla w Sosnowcu
Fanka, wspolczuje...ale wiem co przezywasz...Emi tez marudzi, chociaz dzis troszke mniej...
Nie wiem co jej sie stalo..zawsze na spacerze spokojna a dzis krecila sie, wiercila, marudzila, jojcyla i momentami plakala....
Slyszalyscie? Mama Madzi sie znalazla w Sosnowcu
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341909 przez Agusia83
Gosia, masz racje, bo Emi probowala sie do czegos przytulic, ale z jednej strony wozek i z drugiej ..tyle, ze wczesniej juz spala...jak wzielam ja na rece to byla szczesliwa..tyle, ze ilez mozna trzymac krecacego sie wiercipiete na rekach?
haloooooooo
czemu tu taka cisza?
haloooooooo
czemu tu taka cisza?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341925 przez gosia2324
Pisalam na FB z Mala, pozdrawia wszystkie mamy i dzieci
We wtorek beda juz w domu, Kamil ok, a Ola przeszła w chodziku przez caly pokoj
Slowiczku, chyba przełożymy spotkanie na po świtach, jutro w galerii bedzie pewnie niezły kociol
We wtorek beda juz w domu, Kamil ok, a Ola przeszła w chodziku przez caly pokoj
Slowiczku, chyba przełożymy spotkanie na po świtach, jutro w galerii bedzie pewnie niezły kociol
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341928 przez beti
Cześć dziewczynki,
Fifi dalej chory,temp 38,5 męczy się biedny baaardzo ale jest też baaardzo dzielny
M mnie zaskakuje, super sobie z nim daje radę jak mnie nie ma, a jeszcze obiad robi...obym nie zapeszyła...
Wczoraj byliśmy u pediatry i nie przytyliśmy od ostatniej wizyty za to trochę urośliśmy, więc jest 10,5 kg i 70 cm Mamy wprowadzać już czerwone mięsko i 1/2 żółtka codziennie, z jogurtami mamy czekać aż skończy 9 miesięcy....
Kingusia....super!!!!!
Agusia, mam nadzieję, że szybko te bakterie wygonicie
Lecę myć jeszcze jedno okno, bo mi zostało....uffff....
Fifi dalej chory,temp 38,5 męczy się biedny baaardzo ale jest też baaardzo dzielny
M mnie zaskakuje, super sobie z nim daje radę jak mnie nie ma, a jeszcze obiad robi...obym nie zapeszyła...
Wczoraj byliśmy u pediatry i nie przytyliśmy od ostatniej wizyty za to trochę urośliśmy, więc jest 10,5 kg i 70 cm Mamy wprowadzać już czerwone mięsko i 1/2 żółtka codziennie, z jogurtami mamy czekać aż skończy 9 miesięcy....
Kingusia....super!!!!!
Agusia, mam nadzieję, że szybko te bakterie wygonicie
Lecę myć jeszcze jedno okno, bo mi zostało....uffff....
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341932 przez maja1982
Witam sie, dopiero teraz udało mi sie do was zajrzeć!
Nadusia - śliczna śmieszka z ciebie!!
Kingusia - własnym oczom nie wierze !!ty chcesz juz chodzić koleżanko!moj lolo jeszcze porządnie nie siedzi
agusia - napewno szybciutko sie wyleczycie !!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pyśka- zdrówka dla Frania
beti - przytulaki dla Fifulka
pati -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gosia -
Fajnie ze u malej i dzieciaków wszystko w porządku!!
my dzisiaj byliśmy 3 razy na spacerku była cudna pogoda
Wiecie co zastanawiam sie nad tym moim lolkiem, ostatnio mało sie sam umie bawić, szybko mu sie zabawka nudzi i zamiast szukać sobie innej to zaczyna jojczeć!!oczywiście zdarza mu sie zabawic ale chyba nie dłużej niż 15 min.
Jak jest u was??reagujecie na każde jojczenie??ja sie staram wyczekać i czasami sie udaje ale często jojczenie sie przeradza w płacz taki żałosny!nie wiem czy ja cos źle robię!!??
Nadusia - śliczna śmieszka z ciebie!!
Kingusia - własnym oczom nie wierze !!ty chcesz juz chodzić koleżanko!moj lolo jeszcze porządnie nie siedzi
agusia - napewno szybciutko sie wyleczycie !!
pyśka- zdrówka dla Frania
beti - przytulaki dla Fifulka
pati -
gosia -
Fajnie ze u malej i dzieciaków wszystko w porządku!!
my dzisiaj byliśmy 3 razy na spacerku była cudna pogoda
Wiecie co zastanawiam sie nad tym moim lolkiem, ostatnio mało sie sam umie bawić, szybko mu sie zabawka nudzi i zamiast szukać sobie innej to zaczyna jojczeć!!oczywiście zdarza mu sie zabawic ale chyba nie dłużej niż 15 min.
Jak jest u was??reagujecie na każde jojczenie??ja sie staram wyczekać i czasami sie udaje ale często jojczenie sie przeradza w płacz taki żałosny!nie wiem czy ja cos źle robię!!??
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341936 przez slowiczek
Gosiaaaaaaaaaaa, Ty mnie chyba nie czytasz już dwa razy Ci pisałam na forum, że nie będzie mnie jutro w kielcach, pewnie przyjedziemy w pt i pytałam się Ciebie czy możesz po świętach, bo do środy włącznie na pewno jesteśmy w kielcach, w środę wieczorem mamy lekarza Natalki w CK
Beti, biedny Fifi
Kingulek zdolniacha
Maja, u mnie to zależy, jak widzę, że marudzi tak tylko żeby sobie pojęczeć to olewam albo staram się ją czymś zainteresować, ale ostatnio spryciula nauczyła się tak beczeć, że sekunda i już jest na rękach
Beti, biedny Fifi
Kingulek zdolniacha
Maja, u mnie to zależy, jak widzę, że marudzi tak tylko żeby sobie pojęczeć to olewam albo staram się ją czymś zainteresować, ale ostatnio spryciula nauczyła się tak beczeć, że sekunda i już jest na rękach
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez slowiczek.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341939 przez maja1982
słowiczek u mnie jest podobnie!!ale ma czasami tak ze ja mu podsuwam, staram sie zainteresować czymś a on patrzy sie we mnie jak w obrazek ale muszę go też pochwalić bo jak chce to potrafi sie ładnie bawić ale ogólnie moj lolo to straszy wiercidupka jest na miejscu nie usiedzi, wszędzie by chciał byc - ale to nie powinno mnie dziwić ma to po mnie
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341946 przez Agusia83
Biedny Fifi...po co dzieci w ogole choruja? Ucaluj go Beti od forumowych cioc
Maju, moja tez ma podobnie...potrafi sie zabawic lub zapatrzec na bajke...ale zbyt dlugo to nie trwa...a jak wyjde z pokoju i znikne jej z pola widzenia, to w ogole od razu jest placz... Juz nic sama nie moge zrobic, tylko musze Emisie brac w lezaczku do kazdego zakamarka mieszkania...ostatnio czatowala ze mna w kibelku
Pisalam dzis z Basia...Damianek to chyba najdluzszy wrzesniowkowy maluszek...wyobrazcie sobie, ze ma juz 77cm i wazy 8650 ubranka Basia musi kupowac na roczek
Maju, moja tez ma podobnie...potrafi sie zabawic lub zapatrzec na bajke...ale zbyt dlugo to nie trwa...a jak wyjde z pokoju i znikne jej z pola widzenia, to w ogole od razu jest placz... Juz nic sama nie moge zrobic, tylko musze Emisie brac w lezaczku do kazdego zakamarka mieszkania...ostatnio czatowala ze mna w kibelku
Pisalam dzis z Basia...Damianek to chyba najdluzszy wrzesniowkowy maluszek...wyobrazcie sobie, ze ma juz 77cm i wazy 8650 ubranka Basia musi kupowac na roczek
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej