- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342339 przez fanka
Witam i ja
Majusia kochana sto latek!!!
Jogo gratuluję ząbka!!
Dziewczyny cisza na forum przez tego wirusa chyba bo ja też jak chce wejść to muszę antyvirusa wyłączyć (M by mnie zabił jakby wiedział)
myślę, że jak się z tym uporają to wszystko wróci do normy
Franiu - bidulka, oby szybko przeszło
Emisia- wyganiamy paskudztwo które Ci się przyplątało, niech idzie sio!!!
u nas wczoraj chwaliłam noc, a dziś znów pobudki co chwilę i płacz, trzeba wstać, dać smoczka, pogłaskać i tak w kółko. A w dzień marudzenie i marudzenie, końca nie widać ehhh
ja dziś zabieram się za pieczenie na święta i kończę porządki, w tym roku mam dwa razy więcej roboty bo sprzątam swój bałaganik i jeszcze u rodziców (mieszkamy w jednym domu, tylko osobne piętra mamy) i ogarniam też u nich bo mama pracuję a do tego ma kontuzję ręki, spuchła jej w nadgarstku, boli i po świętach do ortopedy idzie więc i im myłam okna, sprzątałam itd także już mam za sobą umycie 14 okien i 4 drzwi balkonowych plus firanki !!
Majusia kochana sto latek!!!
Jogo gratuluję ząbka!!
Dziewczyny cisza na forum przez tego wirusa chyba bo ja też jak chce wejść to muszę antyvirusa wyłączyć (M by mnie zabił jakby wiedział)
myślę, że jak się z tym uporają to wszystko wróci do normy
Franiu - bidulka, oby szybko przeszło
Emisia- wyganiamy paskudztwo które Ci się przyplątało, niech idzie sio!!!
u nas wczoraj chwaliłam noc, a dziś znów pobudki co chwilę i płacz, trzeba wstać, dać smoczka, pogłaskać i tak w kółko. A w dzień marudzenie i marudzenie, końca nie widać ehhh
ja dziś zabieram się za pieczenie na święta i kończę porządki, w tym roku mam dwa razy więcej roboty bo sprzątam swój bałaganik i jeszcze u rodziców (mieszkamy w jednym domu, tylko osobne piętra mamy) i ogarniam też u nich bo mama pracuję a do tego ma kontuzję ręki, spuchła jej w nadgarstku, boli i po świętach do ortopedy idzie więc i im myłam okna, sprzątałam itd także już mam za sobą umycie 14 okien i 4 drzwi balkonowych plus firanki !!
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342347 przez maja1982
witam sie i ja
MAJUNIA - STO LAT STO LAT - czekamy na fotki
i zaległe KIngusi
u nas noc ok choć od 5 do 6 wstawałam do lolka chyba z 10 razy mogłam go wziąć do nas - czemu ja tego nei zrobiłam
megi = daj znac jak po szczepieniu, my tez nie mamy jeszcze ząbków!!
fanka - może te ząbki go męczą!!biedny Dawidzio
pyska- może do tego mleczka sie przyzwyczajał??i tak organizm zareagował??ale najważniejsze ze mu przeszło!!
ide na śniadanko z m
MAJUNIA - STO LAT STO LAT - czekamy na fotki
i zaległe KIngusi
u nas noc ok choć od 5 do 6 wstawałam do lolka chyba z 10 razy mogłam go wziąć do nas - czemu ja tego nei zrobiłam
megi = daj znac jak po szczepieniu, my tez nie mamy jeszcze ząbków!!
fanka - może te ząbki go męczą!!biedny Dawidzio
pyska- może do tego mleczka sie przyzwyczajał??i tak organizm zareagował??ale najważniejsze ze mu przeszło!!
ide na śniadanko z m
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342352 przez maja1982
slowiczek napisał:
słowiczku przypomniałaś mi ze jak sie mały urodził to ja w nocy nieraz nie wiedziałam czy ja go juz karmiłam, czy mam go dopiero karmić, czy jest w łóżeczku czy u mnie na rękach itp...normalnie sie tak laliśmy z m bo ja byłam taka zakręcona ze szok
WITAM
noc ok, 2 karmienia o ile dobrze pamiętam, teraz znowu śpi
Majeczka, 100 lat Marta, czekamy na zdjęcie !!!
fanka, no to niezły obóz pracy masz w domu
słowiczku przypomniałaś mi ze jak sie mały urodził to ja w nocy nieraz nie wiedziałam czy ja go juz karmiłam, czy mam go dopiero karmić, czy jest w łóżeczku czy u mnie na rękach itp...normalnie sie tak laliśmy z m bo ja byłam taka zakręcona ze szok
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #342372 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Majunia sto lat :*
Ale dospalysmy hii 2 godzinki prawie
Fanka nie zazdroszcze.Ja sie przyznaje, ze okien nie pomylam.Mam w planach tylko ogolnie ogarnac cztery katy.
Slowiczku- autopilot, hehe ja tak samo
Ale dospalysmy hii 2 godzinki prawie
Fanka nie zazdroszcze.Ja sie przyznaje, ze okien nie pomylam.Mam w planach tylko ogolnie ogarnac cztery katy.
Slowiczku- autopilot, hehe ja tak samo
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342427 przez gosia2324
Witam sie południowo
Obiad zdedzony, zmywarka zmywa, ciasto juz w pekarniku dochodzi, wiec mam chwilke
Jeszcze tylko jutro 2 salatki i tyle!
No i mieszkanie odkurzyc i ogarnac lazienke
Mega sie dzis wkurzylam 3 tygodnie czekam na buty, a dzis facet mi mowi ze ich nie ma!!!! I nie bedzie bo nie maja juz takiej skory no zaraz szlak mnie trafi!!!!
fajnie ze za miesiąc mam wesele i zostalam bez butow,a musze miec je wczesniej zeby sobie rozchodzic (bo ja z tych adidasowych i japonkowych jestem
MAJA NAJLEPSZEGO PSZCZÓŁKO
Obiad zdedzony, zmywarka zmywa, ciasto juz w pekarniku dochodzi, wiec mam chwilke
Jeszcze tylko jutro 2 salatki i tyle!
No i mieszkanie odkurzyc i ogarnac lazienke
Mega sie dzis wkurzylam 3 tygodnie czekam na buty, a dzis facet mi mowi ze ich nie ma!!!! I nie bedzie bo nie maja juz takiej skory no zaraz szlak mnie trafi!!!!
fajnie ze za miesiąc mam wesele i zostalam bez butow,a musze miec je wczesniej zeby sobie rozchodzic (bo ja z tych adidasowych i japonkowych jestem
MAJA NAJLEPSZEGO PSZCZÓŁKO
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342442 przez megi2501
Ciocia z niewyspania rano nie złożyła życzeń, ale już się poprawiam Majeczko Kochana STO LAT
Moja waży 6700kg, a 6 tygodni temu 6200kg, czy nie Wasze maluchy też już tak mało przybierają Troszkę się zmartwiłam
Fanka to odwaliłaś kawal dobrej roboty. Podziwiam
Gosia, co za gościu Kretyn A jakbyś na jutro je potrzebowała to co by powiedział
Maja to Ty tak zakręcona, jak ja. Ja też budziłam się w nocy i szukałam Julki, bo nie wiedziałam, czy śpi z nami, czy w łóżeczku. Rabanu narobiłam. Ale śmiechu później, co niemiara
Moja waży 6700kg, a 6 tygodni temu 6200kg, czy nie Wasze maluchy też już tak mało przybierają Troszkę się zmartwiłam
Fanka to odwaliłaś kawal dobrej roboty. Podziwiam
Gosia, co za gościu Kretyn A jakbyś na jutro je potrzebowała to co by powiedział
Maja to Ty tak zakręcona, jak ja. Ja też budziłam się w nocy i szukałam Julki, bo nie wiedziałam, czy śpi z nami, czy w łóżeczku. Rabanu narobiłam. Ale śmiechu później, co niemiara
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342443 przez angie1713
My dopiero wróciłyśmy od moich rodziców M poszedł na siłownie a ja zaraz zabieram się za obiad dziś dorsz z ziemniaczkami i surówką
Majunia sto lat kruszynko
Widzę że dzisiaj jest już nas więcej ale nadal nie ma Beti Pati Bewipo....
Pyśka fajnie że franus już dzisiaj miał lepszą noc widocznie już ból brzuszka mija a jak z tym lekarstwem dzisiaj wypił???
Fanka podziwiam Cię za mycie tych okien a Dawidkowi może idą ząbki
Maja Nadia jak sie budzi tak około 6 albo 7 to zawsze ją biorę do siebie i wtedy śpi spokojnie a w łóżeczku się wierci
Słowiczku jak karmiłam piersią to też się zastanawiałam nieraz ile razy karmiłam i jak brałam ją do mnie to z nia zasypiałam i nie odkładałam do łóżeczka
Gosia ale Cię zrobili w konia z tymi butami tez bym się wkurzyła
Idę trochę ogarnąć mieszkanie codziennie sprzątam i codziennie bałagan
Megi moja waży 7400 i lekarka powiedziała ze powinna ważyć troszkę więcej ale ja uważam że taka jej uroda a twoja ma to po tobie bo ty drobniutka jesteś to ona nie będzie dużą dziewczynką
Majunia sto lat kruszynko
Widzę że dzisiaj jest już nas więcej ale nadal nie ma Beti Pati Bewipo....
Pyśka fajnie że franus już dzisiaj miał lepszą noc widocznie już ból brzuszka mija a jak z tym lekarstwem dzisiaj wypił???
Fanka podziwiam Cię za mycie tych okien a Dawidkowi może idą ząbki
Maja Nadia jak sie budzi tak około 6 albo 7 to zawsze ją biorę do siebie i wtedy śpi spokojnie a w łóżeczku się wierci
Słowiczku jak karmiłam piersią to też się zastanawiałam nieraz ile razy karmiłam i jak brałam ją do mnie to z nia zasypiałam i nie odkładałam do łóżeczka
Gosia ale Cię zrobili w konia z tymi butami tez bym się wkurzyła
Idę trochę ogarnąć mieszkanie codziennie sprzątam i codziennie bałagan
Megi moja waży 7400 i lekarka powiedziała ze powinna ważyć troszkę więcej ale ja uważam że taka jej uroda a twoja ma to po tobie bo ty drobniutka jesteś to ona nie będzie dużą dziewczynką
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez angie1713.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona