BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #342334 przez Pyśkaaaa
Czwarta
w koncu jakaś normalna noc w miarę co prawda ok 3 nie obyło sie bez stękania ale przez sen :) teraz dosypia sobie a ja konczę kawke :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #342339 przez fanka
Witam i ja
Majusia kochana sto latek!!!
Jogo gratuluję ząbka!!
Dziewczyny cisza na forum przez tego wirusa chyba bo ja też jak chce wejść to muszę antyvirusa wyłączyć (M by mnie zabił jakby wiedział) ;-)
myślę, że jak się z tym uporają to wszystko wróci do normy
Franiu - bidulka, oby szybko przeszło
Emisia- wyganiamy paskudztwo które Ci się przyplątało, niech idzie sio!!!
u nas wczoraj chwaliłam noc, a dziś znów pobudki co chwilę i płacz, trzeba wstać, dać smoczka, pogłaskać i tak w kółko. A w dzień marudzenie i marudzenie, końca nie widać ehhh
ja dziś zabieram się za pieczenie na święta i kończę porządki, w tym roku mam dwa razy więcej roboty bo sprzątam swój bałaganik i jeszcze u rodziców (mieszkamy w jednym domu, tylko osobne piętra mamy) i ogarniam też u nich bo mama pracuję a do tego ma kontuzję ręki, spuchła jej w nadgarstku, boli i po świętach do ortopedy idzie więc i im myłam okna, sprzątałam itd także już mam za sobą umycie 14 okien i 4 drzwi balkonowych plus firanki !!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342347 przez maja1982
witam sie i ja :)

MAJUNIA - STO LAT STO LAT - czekamy na fotki

i zaległe KIngusi ;)

u nas noc ok choć od 5 do 6 wstawałam do lolka chyba z 10 razy :dry: mogłam go wziąć do nas - czemu ja tego nei zrobiłam :dry:

megi = :kiss: daj znac jak po szczepieniu, my tez nie mamy jeszcze ząbków!!

fanka - może te ząbki go męczą!!biedny Dawidzio

pyska- może do tego mleczka sie przyzwyczajał??i tak organizm zareagował??ale najważniejsze ze mu przeszło!!

ide na śniadanko z m :)
12 lata 9 miesiąc temu #342348 przez slowiczek
WITAM :)

noc ok, 2 karmienia o ile dobrze pamiętam, teraz znowu śpi :)

Majeczka, 100 lat :kiss: Marta, czekamy na zdjęcie !!!

fanka, no to niezły obóz pracy masz w domu :P
12 lata 9 miesiąc temu #342349 przez Pyśkaaaa
maja z tym że on od początku właściwie od urozenia był dokarmiany pepti bo ja pokarmu nie miałam a jak już miałam pił mleko jak gdzieś musiałam wyjść więc jestem pewna że to nie od mleka :)

Majusia buziaki Kochana :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #342350 przez maja1982
pyska - aw takim razie to napewno nie od mleka :) ja myślałam ze dopiero teraz jak go odstawiasz od piersi to dostał mm - mój błąd :)
12 lata 9 miesiąc temu #342352 przez maja1982
slowiczek napisał:

WITAM :)

noc ok, 2 karmienia o ile dobrze pamiętam, teraz znowu śpi :)

Majeczka, 100 lat :kiss: Marta, czekamy na zdjęcie !!!

fanka, no to niezły obóz pracy masz w domu :P

słowiczku przypomniałaś mi ze jak sie mały urodził to ja w nocy nieraz nie wiedziałam czy ja go juz karmiłam, czy mam go dopiero karmić, czy jest w łóżeczku czy u mnie na rękach itp...normalnie sie tak laliśmy z m bo ja byłam taka zakręcona ze szok :):)
12 lata 9 miesiąc temu #342356 przez slowiczek
Maja :woohoo: ja to robię wszystko na autopilocie tak zwanym, słyszę, że stęka, biorę ją z łóżeczka, karmię z zamkniętymi oczami, odkładam i dalej śpię :) no raz mi się znasnęło karmiąc :P
12 lata 9 miesiąc temu #342372 przez monika1984lodz
Majunia sto lat :*

Ale dospalysmy hii 2 godzinki prawie :)

Fanka nie zazdroszcze.Ja sie przyznaje, ze okien nie pomylam.Mam w planach tylko ogolnie ogarnac cztery katy.

Slowiczku- autopilot, hehe ja tak samo :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #342379 przez ewelinaa
Heeeej :)

W końcu udało mi się wejść, ale się stęskniłam :kiss:

I tylko na chwilkę, bo zaraz przyjdzie do Kingi moja mama, a ja lecę do UP i na zakupy.

Majeczko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #342427 przez gosia2324
Witam sie południowo :)

Obiad zdedzony, zmywarka zmywa, ciasto juz w pekarniku dochodzi, wiec mam chwilke :)
Jeszcze tylko jutro 2 salatki i tyle!
No i mieszkanie odkurzyc i ogarnac lazienke :dry:

Mega sie dzis wkurzylam :angry: :angry: :angry: 3 tygodnie czekam na buty, a dzis facet mi mowi ze ich nie ma!!!! I nie bedzie bo nie maja juz takiej skory :angry: no zaraz szlak mnie trafi!!!!
fajnie ze za miesiąc mam wesele i zostalam bez butow,a musze miec je wczesniej zeby sobie rozchodzic (bo ja z tych adidasowych i japonkowych jestem :)

MAJA NAJLEPSZEGO PSZCZÓŁKO :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #342434 przez Pyśkaaaa
Gosia ale lipisto z tymi butami... wiem co czujesz.. ja tez muszę kupic w koncu slubne co by rozchodzic :P

ja dziś bylam w urzedzie pracy obsługiwała mnie taka s**a że myśłałam że jej walnę jak można byc tak nie miłym człowiekiem?
12 lata 9 miesiąc temu #342442 przez megi2501
Ciocia z niewyspania rano nie złożyła życzeń, ale już się poprawiam :ohmy: Majeczko Kochana STO LAT :ohmy:

Moja waży 6700kg, a 6 tygodni temu 6200kg, czy nie Wasze maluchy też już tak mało przybierają :unsure: :( Troszkę się zmartwiłam :(

Fanka to odwaliłaś kawal dobrej roboty. Podziwiam :)

Gosia, co za gościu :ohmy: Kretyn :ohmy: A jakbyś na jutro je potrzebowała to co by powiedział :ohmy:

Maja to Ty tak zakręcona, jak ja. Ja też budziłam się w nocy i szukałam Julki, bo nie wiedziałam, czy śpi z nami, czy w łóżeczku. Rabanu narobiłam. Ale śmiechu później, co niemiara :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342443 przez angie1713
My dopiero wróciłyśmy od moich rodziców M poszedł na siłownie a ja zaraz zabieram się za obiad dziś dorsz z ziemniaczkami i surówką :)
Majunia sto lat kruszynko :kiss: :kiss: :kiss:
Widzę że dzisiaj jest już nas więcej ale nadal nie ma Beti Pati Bewipo....
Pyśka fajnie że franus już dzisiaj miał lepszą noc widocznie już ból brzuszka mija a jak z tym lekarstwem dzisiaj wypił???
Fanka podziwiam Cię za mycie tych okien :ohmy: a Dawidkowi może idą ząbki :dry:
Maja Nadia jak sie budzi tak około 6 albo 7 to zawsze ją biorę do siebie i wtedy śpi spokojnie a w łóżeczku się wierci :)
Słowiczku jak karmiłam piersią to też się zastanawiałam nieraz ile razy karmiłam i jak brałam ją do mnie to z nia zasypiałam i nie odkładałam do łóżeczka ;)
Gosia ale Cię zrobili w konia z tymi butami tez bym się wkurzyła :angry:

Idę trochę ogarnąć mieszkanie codziennie sprzątam i codziennie bałagan ;)

Megi moja waży 7400 i lekarka powiedziała ze powinna ważyć troszkę więcej ale ja uważam że taka jej uroda a twoja ma to po tobie bo ty drobniutka jesteś to ona nie będzie dużą dziewczynką :)
12 lata 9 miesiąc temu #342445 przez megi2501
Wiem, że powinna do 6 miesięcy podwoić wagę. To tak było, bo urodziła się z wagą 2,8 kg, ale teraz jakoś chyba mało przybrała. Chodź czytałam, że maluchy wolniej od 6miesięcy przybierają na wadze. Sama już nie wiem :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia