- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta, my też 4 + od jakiegoś miesiąca używamy i już widzę, że zaczynają ją pomału uwierać, więc wykorzystamy pewnie to co mamy i wskakujemy w kolejny rozmiar a co do allegro, to nie wiem czy ktoś Ci wytłumaczył ale to jest tak, że jak ktoś płaci przezs payu to wpłaca Ci na Twoje konto w allegro i w ustawieniach musisz wklepać swój nr konta, żeby allegro mogło realizować Ci wypłaty, możesz sobie również ustawić czy będą to wypłaty automatyczne czy tylko na żądanie i od jakiej kwoty...jak tego nie zrobisz to te pieniądze będą na tym koncie leżały i do Ciebie nie trafią a sukienka bardzo ładna !!!!
śmierdzi tą kapuchą w całym domu !!!!!!!!!!!
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
dziekuje słowiczku, już M sie tym zajal
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Chcialam dac zachwyt nad Waszymi pociechami ale i tak by mnie zamienila sie z Wami
Idziemy na spacerek
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
a dla rodziców zawsze jego dziecko będzie wyjątkowe i ja np niecierpie porównywania dzieci pt "a mój\moja już robi to czy tamto, a twój też" szlak mnie na coś takiego trafia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
idziemy spacerowac
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
dokładnie każde dziecko jest inne ale każde jest wyjątkowe, jedne mają szybko zęby, inne szybko siedzą , jeszcze inne chodzą itd, mój np słabo siedzi, wywala się na boki , wrzeszczy jak leży na brzuchu w związku z czym kiepsko widze tamat raczkowania ale za to ma 4 ząbki a dziś dostrzegłam bardzo mocno już prześwitujące górne dwójki normalnie hurtowo mu ta góra idzie, no chyba,, że teraz przebijać się będą nie wiadomo ile ale raczej nie bo już są dosłownie tylko tak "pokryte" dziąsłem ale doskonale je widać i czuć pod palcem
a dla rodziców zawsze jego dziecko będzie wyjątkowe i ja np niecierpie porównywania dzieci pt "a mój\moja już robi to czy tamto, a twój też" szlak mnie na coś takiego trafia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
idziemy spacerowac
Fanka RACJA!!!! Ale zgodzisz sie ze mna ze Nasze Wrzesniowe dzieciaczki sa na naj naj
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kacpero właśnie tarmosi pieluchę i próbuje usnąć. Czekam na to bo pranie muszę rozwiesić, a on ostatnio jak mu ktoś znika z oczu to zaczyna płakać.
Marta - ja już nie pytam o te prace, bo i tak nie ogarniam i dzięki Bogu nie muszę
Julcia - gratulujem nowych umiejętności Śliczne fotki
Dawidek - gratuluję mówienia mama
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW - JULCI I DOMINIKA
Jagódka nasza gwiazda filmowa Kacper jak Cię zobaczył w łóżeczku to miał uśmiech od ucha do ucha
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie wiem ile uda mi sie teraz nadrobić ale wieczorkiem dokończę czas mnie goni lolek marudka i jeszcze trzeba pozbierać się na wesele
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie co, przed chwilą był u nas kolega Łukasza z dziewczyną...a ta dziewczyna miała odblaskowe zielone włosy i jest chinką ale Natalka się nie bała ona wszystkich obdarza uśmiechem