- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #347570 przez Agusia83
Rozumiem Kasiu...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczynki zmykam spac...do jutra...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczynki zmykam spac...do jutra...
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347573 przez pati-m
Wróciłam na chwilkę żeby się pożegnać, bo spać zmykam. Znowu pobudka o 5
Dawidek umorusany słodki
I cudowne kochające się rodzeństwo czyli Kamilek i Ola
iwonka - nie ma za co
Marta - a tak na "chłopski rozum" to o czym były te prace? Bo ja to nawet do końca nie jestem przekonana czy te tematy to po polsku napisałaś SZACUN
Dawidek umorusany słodki
I cudowne kochające się rodzeństwo czyli Kamilek i Ola
iwonka - nie ma za co
Marta - a tak na "chłopski rozum" to o czym były te prace? Bo ja to nawet do końca nie jestem przekonana czy te tematy to po polsku napisałaś SZACUN
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu #347578 przez Marta M
Mała, Gosia zazdraszczam Wam tych chłopaków, ja też chcę chłopca! Dziś się przypomniałam staraczkom i powiedziałam że za parę miesięcy do nich wracam :D
Dawidek jak zwykle kochany...
Dlaczego dzieci chorują
Pati niestety nie potrafię Ci tego wytłumaczyć nawet w 50 postach Jeśli chodzi o dziedziny to teoria aproksymacji pomieszana trochę z topologią i analizą funkcjonalną..W matematyce wyższej wychodzimy ponad i abstrahujemy, działamy w innych przestrzeniach niż euklidesowe gdzie nie jest tak jak się może wydawać. I tam tworzymy nowe twierdzenia i je dowodzimy.
Dawidek jak zwykle kochany...
Dlaczego dzieci chorują
Pati niestety nie potrafię Ci tego wytłumaczyć nawet w 50 postach Jeśli chodzi o dziedziny to teoria aproksymacji pomieszana trochę z topologią i analizą funkcjonalną..W matematyce wyższej wychodzimy ponad i abstrahujemy, działamy w innych przestrzeniach niż euklidesowe gdzie nie jest tak jak się może wydawać. I tam tworzymy nowe twierdzenia i je dowodzimy.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347580 przez Marta M
Beti Napisałam najprościej jak umiałam..
A tak na poważnie to nie chciałabyś mnie słuchać...pamiętam jak na kolokwium z koleżanką zawsze powtarzałyśmy materiał w tramwaju..dla innych byłyśmy kosmitkami albo zboczuchami, zwłaszcza jak zaczęłyśmy gadać o jądrach i innych zboczeniach..
Też mykam, dobrej nocy
A tak na poważnie to nie chciałabyś mnie słuchać...pamiętam jak na kolokwium z koleżanką zawsze powtarzałyśmy materiał w tramwaju..dla innych byłyśmy kosmitkami albo zboczuchami, zwłaszcza jak zaczęłyśmy gadać o jądrach i innych zboczeniach..
Też mykam, dobrej nocy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Marta M.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347610 przez slowiczek
WITAM
pol nocy nie spalam, zatkalo mi sie cos w piersi, zrobila mi sie w niej bolaca kula mialam juz tak pare razy, mam nadzieje domowymi sposobami dam rade i ze nie dojdzie do zapalenia i obedzie sie bez antybiotyku... ale poki co umieram z bolu
pol nocy nie spalam, zatkalo mi sie cos w piersi, zrobila mi sie w niej bolaca kula mialam juz tak pare razy, mam nadzieje domowymi sposobami dam rade i ze nie dojdzie do zapalenia i obedzie sie bez antybiotyku... ale poki co umieram z bolu
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347620 przez Marta M
Witam druga
noc ok, jedna pobudka na jedzenie o 3ej, o 5tej maż się zbierał na wylot, mała się obudziła, wzięłam ją do siebie do łóżka, herbatka i szarpanie mojej grzywki zrobiło swoje bo spałyśmy do 7:30..
słowiczku okłady jakieś rób i działaj żeby faktycznie się jakieś zapalenie nie przyplątało..
noc ok, jedna pobudka na jedzenie o 3ej, o 5tej maż się zbierał na wylot, mała się obudziła, wzięłam ją do siebie do łóżka, herbatka i szarpanie mojej grzywki zrobiło swoje bo spałyśmy do 7:30..
słowiczku okłady jakieś rób i działaj żeby faktycznie się jakieś zapalenie nie przyplątało..
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347631 przez fanka
witam trzecia
wielki buziak dla solenizantów Julii i Dominika!!!
unas jedna pobudka o 2 na jedzenie, o 5.50 pobudka już całkowita zamieniłam M na Dawida w łóżku (M poszedł do pracy) i poleżeliśmy do 8, o 8 Dawid usnał a ja na śniadanko, kawkę o i młody właśnie sie obudził więc wyskakujemy z piżamek i idziemy na śniadanko Dawidowe!!!
Co dziś zrobić na obiad?????? dostałam sporo pieczarek, muszę coś z nimi wymyślić
wielki buziak dla solenizantów Julii i Dominika!!!
unas jedna pobudka o 2 na jedzenie, o 5.50 pobudka już całkowita zamieniłam M na Dawida w łóżku (M poszedł do pracy) i poleżeliśmy do 8, o 8 Dawid usnał a ja na śniadanko, kawkę o i młody właśnie sie obudził więc wyskakujemy z piżamek i idziemy na śniadanko Dawidowe!!!
Co dziś zrobić na obiad?????? dostałam sporo pieczarek, muszę coś z nimi wymyślić
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347638 przez angie1713
Witam się kolejna
Wczoraj mnie wieczorem nie było a naskrobałyście tyle że hoho
Buziaki dla Julii i Dominika
Natalka w pudełku słodkości
Ola z Kamilkiem jaka miłość słodko wyglądają
Dawidzio a co ty tam jadłeś hihi Buziak
Oj słowiczku to nie fajnie że ci się tak zrobiło masuj pierś pod gorącym prysznicem mi to pomagało :0
My dziś pospałyśmy do 7 poleżałyśmy w łóżku oglądając Majkę i Nadia zasnęła o 8 ale o 8.30 zadzwoniła koleżanka i nas obudziła i tym sposobem już nie śpimy .
Idę ogarnąć trochę mieszkanie i wypić kawkę
Wczoraj mnie wieczorem nie było a naskrobałyście tyle że hoho
Buziaki dla Julii i Dominika
Natalka w pudełku słodkości
Ola z Kamilkiem jaka miłość słodko wyglądają
Dawidzio a co ty tam jadłeś hihi Buziak
Oj słowiczku to nie fajnie że ci się tak zrobiło masuj pierś pod gorącym prysznicem mi to pomagało :0
My dziś pospałyśmy do 7 poleżałyśmy w łóżku oglądając Majkę i Nadia zasnęła o 8 ale o 8.30 zadzwoniła koleżanka i nas obudziła i tym sposobem już nie śpimy .
Idę ogarnąć trochę mieszkanie i wypić kawkę
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347652 przez megi2501
Dominiku STO LAT, STO LAT
My dziękujemy za życzonka
Nadia śliczna dziewczynka z Ciebie
Ola i Kamilek- ciocia wymiękła. A jaki waleczny brat, mamuśka Ty lepiej uważaj
Dawidek umorusany, aż ciocia by Cię zjadła
Natalka JESTEŚ PIĘKNA- zawsze będę to powtarzać
Teraz będę się chwalić:
Moja 7 miesięczna córka potrafi piłkę turlać do mamusi, mówi "baba" (oczywiście moja mama prawie z zachwytu nie mdleje ), jak coś je i prosisz, aby się podzieliła to daje z rączki. Tak nakarmiła mnie, tatusia i dziadków
My dziękujemy za życzonka
Nadia śliczna dziewczynka z Ciebie
Ola i Kamilek- ciocia wymiękła. A jaki waleczny brat, mamuśka Ty lepiej uważaj
Dawidek umorusany, aż ciocia by Cię zjadła
Natalka JESTEŚ PIĘKNA- zawsze będę to powtarzać
Teraz będę się chwalić:
Moja 7 miesięczna córka potrafi piłkę turlać do mamusi, mówi "baba" (oczywiście moja mama prawie z zachwytu nie mdleje ), jak coś je i prosisz, aby się podzieliła to daje z rączki. Tak nakarmiła mnie, tatusia i dziadków
Moderatorzy: ilona