BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #347423 przez monika1984lodz
NAti cudaczku kochany- cukiereczek jestes i tyle !!!! zjem Cie w chanczy jak nic i nic rodzicom nie zostawie :P

PAti
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wygralam dzisiaj plyte w radiu :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #347424 przez slowiczek
Iwonka, dasz radę :) :kiss: !!!!!!! a co do oczek Natalki, to nigdy nie miała brązowych, od początku niebieskie, może zdjęcia przekłamują :)
12 lata 8 miesiąc temu #347425 przez monika1984lodz
Mala KAmil jak prawdziwy rycerz :) no w szoku jestem :) ale super :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #347427 przez Mała
Monia gratuluję wygranej.

Iwonka dasz radę, Pati ma rację to chwilowa blokada.
12 lata 8 miesiąc temu #347428 przez bewipo
Witam :)
Gratuluję kolejnych ząbków :)
Pati ja mam sąsiada już 4,5 roku ma i jeszcze w spacerówce wożony, masakra!! My chyba szybciej zlikwidujemy wózek, niż sąsiedzi :D :D
Ja dziś padam, Anitka się budzi po parę razy w nocy z krzykiem, więc latam do niej, daję smoka i śpi dalej. Pobudka o 5.20 codziennie, więc wyspać się nie ma kiedy.
Iwonka dasz radę, trzymam kciuki :)
12 lata 8 miesiąc temu #347429 przez slowiczek
Monia, a jaką płytkę ??? :) co to był za konkurs ??

Bewipo :kiss: to do łóżka spać !!!!!!
12 lata 8 miesiąc temu #347430 przez iwonaNAVI
slowiczek napisał:

Iwonka, dasz radę :) :kiss: !!!!!!! a co do oczek Natalki, to nigdy nie miała brązowych, od początku niebieskie, może zdjęcia przekłamują :)

zawsze bylam przekonana ze ma brazowe :) widocznie miala takie mega ciemne a teraz albo flesh blysnal albo jej wyjasnialy :)
12 lata 8 miesiąc temu #347431 przez pati-m
iwonka - magisterke pisałam nt. "Oddziaływanie przemocy telewizyjnej na symptomy agresywnego zachowania uczniów klas IV-VI", a podyplomówkę nt. "Piosenka w nauczaniu języka angielskiego dzieci w wielu przedszkolnym i wczesnoszkolnym". Co do metodologii badań to w drugim przypadku miałam napisać bardzo ogólnikowo, ale przy pierwszej pracy mam szczegółową. Nie dotyczy ona kary i nagrody, ale są to podstawowe pojęcia zawiązane z metodologią, grupą badawczą, narzedziami badawczymi itp. Jeśli chcesz, to poszukam na przenośnym dysku pliku z moją magisterką i wyślę Ci rozdział metodologiczny, może uda Ci się coś wykorzystać.
12 lata 8 miesiąc temu #347432 przez bewipo
slowiczek napisał:

Monia, a jaką płytkę ??? :) co to był za konkurs ??

Bewipo :kiss: to do łóżka spać !!!!!!

No uciekam pod prysznic :) Do jutra dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #347433 przez Mała
O matko jak czytam o tym nocnym śnie Waszych maluchów to już zaczynam się bać na samą myśl co mnie czeka :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #347434 przez iwonaNAVI
pati-m napisał:

iwonka - magisterke pisałam nt. "Oddziaływanie przemocy telewizyjnej na symptomy agresywnego zachowania uczniów klas IV-VI", a podyplomówkę nt. "Piosenka w nauczaniu języka angielskiego dzieci w wielu przedszkolnym i wczesnoszkolnym". Co do metodologii badań to w drugim przypadku miałam napisać bardzo ogólnikowo, ale przy pierwszej pracy mam szczegółową. Nie dotyczy ona kary i nagrody, ale są to podstawowe pojęcia zawiązane z metodologią, grupą badawczą, narzedziami badawczymi itp. Jeśli chcesz, to poszukam na przenośnym dysku pliku z moją magisterką i wyślę Ci rozdział metodologiczny, może uda Ci się coś wykorzystać.[/quote

Jest nadzieja !!!! :)
Pati jestes wielka :) dziekuje :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #347435 przez monika1984lodz
Slowiczku plytka Chase & Status
konkurs na fb :) Fejsmotivie czyli, masz za zadanie znalzc jakis konkretny motyw w teledysku.W tym tygodniu to byl kapelusz i inne nakrycia glowy :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #347437 przez pati-m
Mała - a może u Oli to nie będzie tak drastycznie? U Kacpra wcale tak nie było. W nocy śpi jak aniołek (tfu, tfu żeby nie zapeszyć), w dzień kilka razy był marudny i kilka razy strasznie się rozpłakał jak jakąś zabawkę za mocno ugryzł i to b było na tyle jeśli chodzi o prześcia związane z pierwszy ząbkiem :)

Monia - dostałaś kocyk? Mi wczoraj przysłali :) Fajny, milutki polarek w ładnym zielonym kolorku :)
12 lata 8 miesiąc temu #347438 przez pati-m
iwonka - postaram się przesłać jeszcze dzisiaj, ale jak wrócę ze sklepu. Czekam jak S. wróci, bo muszę wyskoczyć na zakupy. A jeśli mi się nie uda, to obiecuję, że jutro po pracy.
Podaj mi maila :)
12 lata 8 miesiąc temu #347439 przez gosia2324
Zasnęła o 19.40 taka upłakana ze az łzy lały jej sie do uszu :( :dry:

Kuba na szczęście zasnął sam.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Natalka Ciocia Cie kocha :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka