- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346978 przez Marta M
Maju wątpię że to zęby, od kilku miesięcy ma napuchnięte, widać dwie białe kulki pod dziąsłem ale nic się nie przebija...przestała się już ślinić i wkładać pięści do buzi...jak jej masuję dziąsełka czy smaruję żelem to nie widzę poprawy, więc to chyba nie to...zachowuje się jakby miała skok, bo taka przestraszona, ale w tabelce mamy mieć słoneczko, więc sama nie wiem..
A jej posiłki tak na oko to było pewnie ze 3 razy po ponad 200ml, bo tak długo ssała i łykała plus herbatki 100ml..
Gosia przegapiłaś moje pytanie: czy w maju zaglądniecie do nas
A jej posiłki tak na oko to było pewnie ze 3 razy po ponad 200ml, bo tak długo ssała i łykała plus herbatki 100ml..
Gosia przegapiłaś moje pytanie: czy w maju zaglądniecie do nas
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #347022 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry
Olenko ciotka gapa- sliczna dziewczynka z Ciebie i jak ladnie mmie pomagasz :*
Majeczko jak Ty fajnie zasypiasz
Nadia sto lat kruszynko
Pysia
Olenko ciotka gapa- sliczna dziewczynka z Ciebie i jak ladnie mmie pomagasz :*
Majeczko jak Ty fajnie zasypiasz
Nadia sto lat kruszynko
Pysia
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347030 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gratulacje Kacperku
u nas noc fatalna- o 1:30 Emi stwierdzila, ze juz nie bedzie spa.Smiala sie , wiezgala nozkami do 3:30 az padla- my zreszta tez.
Zasnela tylko po to zeby o 4 obudzic sie z przerazliwym palczem.Dlam butla, zasnla naszczescie na rekach i polozylam ja do lozeczka.W pewnym momencie obdzil mne marcin przekrecajacy sie na bok a ja na niego z krzykiem, ze Emi!!! szukalismy jej w calym lozku- juz mialam czarne wizje, ze spapdla , a ona spala w lozeczku.
MArcin poszedl do pracy a my troche odespalysmy.
Fanka powodzenia
u nas noc fatalna- o 1:30 Emi stwierdzila, ze juz nie bedzie spa.Smiala sie , wiezgala nozkami do 3:30 az padla- my zreszta tez.
Zasnela tylko po to zeby o 4 obudzic sie z przerazliwym palczem.Dlam butla, zasnla naszczescie na rekach i polozylam ja do lozeczka.W pewnym momencie obdzil mne marcin przekrecajacy sie na bok a ja na niego z krzykiem, ze Emi!!! szukalismy jej w calym lozku- juz mialam czarne wizje, ze spapdla , a ona spala w lozeczku.
MArcin poszedl do pracy a my troche odespalysmy.
Fanka powodzenia
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347033 przez pati-m
Monia - jak człowiek zmęczony, to nie dziwne, że tak panikuje
A do mnie dzwonił dzisiaj do pracy wkurzony S. A dlaczego? Jak wychodziłam przed 6, to zamamrotał do mnie żebym mu balsam do ciała naszykowała, bo rano będzie brał prsznic, a ten w łazience się skończył. No to mu postawiłam na szafce i poszłam do pracy. Dzwoni potem do mnie i opitala mnie, że zamiast balsamu zostawiłam mu... kremowy żel pod prysznic! Wysmarował się cały i potem znowu musiał iść to zmyć, hihihi Myślałam, że mnie udusi przez ten telefon No w podobnych opakowaniach były, mi sie spieszyło i nie spojrzałam
A do mnie dzwonił dzisiaj do pracy wkurzony S. A dlaczego? Jak wychodziłam przed 6, to zamamrotał do mnie żebym mu balsam do ciała naszykowała, bo rano będzie brał prsznic, a ten w łazience się skończył. No to mu postawiłam na szafce i poszłam do pracy. Dzwoni potem do mnie i opitala mnie, że zamiast balsamu zostawiłam mu... kremowy żel pod prysznic! Wysmarował się cały i potem znowu musiał iść to zmyć, hihihi Myślałam, że mnie udusi przez ten telefon No w podobnych opakowaniach były, mi sie spieszyło i nie spojrzałam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez pati-m.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347035 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati wyobraz sobie jak zawziecie musial sie smarowac heheheh
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347047 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
hehe faceci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347062 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku a moge zapytac dla czemu??
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347067 przez angie1713
Moja Nadia ma dziś już drugą drzemkę
Maja super zasypiasz hihi
Pati to odpadliście z naszego bezzębnego grona Gratulujemy :)A swojego M nieźle zrobiłaś hihi
Emi ty słodziaku Monia jak ja karmiłam piersią to Nadię brałam do mnie do łóżka to też się nieraz budziłam i szukałam Nadii w łóżku a ona u siebie spała
Dziękujemy za życzonka
A moja królewna już się obudziła spała może 20 min
Maja super zasypiasz hihi
Pati to odpadliście z naszego bezzębnego grona Gratulujemy :)A swojego M nieźle zrobiłaś hihi
Emi ty słodziaku Monia jak ja karmiłam piersią to Nadię brałam do mnie do łóżka to też się nieraz budziłam i szukałam Nadii w łóżku a ona u siebie spała
Dziękujemy za życzonka
A moja królewna już się obudziła spała może 20 min
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez angie1713.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347088 przez slowiczek
Monia, dla wygody, nic więcej łóżko które wstawiliśmy do pokoju Nati jest wąskie - 130 cm, także dla 2 osób jest za ciasne a biorąc pod uwagę fakt, że często śpię z Nati to już w ogóle nie ma opcji, jak sardynki w puszce poza tym kładziemy się spać o totalnie różnych porach, ja 22-23, Ł koło 2 w nocy...dopóki karmię piersią i muszę wstawać w nocy do małej to na pewno tak pozostanie, a później pomyślimy nad kupnem duuuuużego wspólnego łóżka
chociaż, szczerze mówiąc, my mamy teraz mieszkanie 3-pokojowe ale moim marzeniem jest 5-pokojowe tak żeby był salon, pokój Nati, mój pokój z własnym łóżkiem, garderobą, biureczkiem, biblioteczką , pokój Ł z jego łóżkiem i sypialnia w któej sypialibyśmy razem od czasu do czasu ja potrzebuję takiej własnej przestrzeni i prywatności jak powietrza !!!!!!!!
chociaż, szczerze mówiąc, my mamy teraz mieszkanie 3-pokojowe ale moim marzeniem jest 5-pokojowe tak żeby był salon, pokój Nati, mój pokój z własnym łóżkiem, garderobą, biureczkiem, biblioteczką , pokój Ł z jego łóżkiem i sypialnia w któej sypialibyśmy razem od czasu do czasu ja potrzebuję takiej własnej przestrzeni i prywatności jak powietrza !!!!!!!!
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347090 przez megi2501
Nadia buziaki od cioci i Julki z okazji Twojego święta
Prosimy o zdjęcia mamusie
Emi Kochana
Monia sama kiedyś na śpiocha ciągle poszukiwałam dziecka
Martuś zdjęcia bajeczne Majeczka z kitką cudo do zacałowania
Kacperek szał znowu zrobiłeś i na kolana powaliłeś Gratulujemy ząbka Coraz mniej nas w gronie bezzębnych
Pati to niech sam następnym razem sobie uszykuje i nie będzie miał powodu do złoszczenia się
My noc znowu kiepsko- chyba z 5 pobudek Nie wiem, o co chodzi. A już tak ładnie spała...
Prosimy o zdjęcia mamusie
Emi Kochana
Monia sama kiedyś na śpiocha ciągle poszukiwałam dziecka
Martuś zdjęcia bajeczne Majeczka z kitką cudo do zacałowania
Kacperek szał znowu zrobiłeś i na kolana powaliłeś Gratulujemy ząbka Coraz mniej nas w gronie bezzębnych
Pati to niech sam następnym razem sobie uszykuje i nie będzie miał powodu do złoszczenia się
My noc znowu kiepsko- chyba z 5 pobudek Nie wiem, o co chodzi. A już tak ładnie spała...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez megi2501.
Moderatorzy: ilona