BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #346784 przez slowiczek
nooo siedzenie to wytchnienie :lol:
już się Natalka nie wywala więc sadzam ją i mam z głowy na dłuższy czas :cheer:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #346786 przez ewelinaa
Dumna mama dziękuje za miłe słowa :) :kiss:

Marta - Kinga też je dużo marchewki no i trochę kolor buzi się zmienił,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Teraz staram się marchewkę ograniczyć.

Mała - ja też się cieszyłam jak siedziała, a teraz w ruchu cały czas. I się obija o różne rzeczy, guza ma już na głowie i "śliwkę" pod okiem :S B)

Gosia - oj kusisz tym kocykiem, kusisz :P i mamy ich tyle, ale cały czas nad tym jeszcze się zastanawiam B)

Uciekam już spać :)
Dobranoc :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #346787 przez maja1982
marta - no loluś tez wszystko LUBI ale co jak teraz nie może :( biduleniek mój a jak widzi jedzonko to sie cały trzęsie :laugh:

Lolek tez marchewkowy!!

angie - no pierwszy raz dostał banana - takiego surowego nie ze słoiczka!!no nie wiem zobaczymy !!ale jest mi go strasznie zal bo go to swędzi - ciągle sie chce drapać :(!!ale i tak jest w dobrym humorze!!

fanka -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja też zmykam

dobrej nocki :)
12 lata 8 miesiąc temu #346788 przez angie1713
Maja będzie dobrze podawaj mu po prostu podstawowe rzeczy których jesteś pewna a szybko minie i później będziesz obserwować . Całuski dla Karolka a smarujesz go czymś żeby mniej swędziało?
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346791 przez gosia2324
Ewelina ja kupilam jeszcze 2kocyki :)
w maju jedziemy pod Kraków do znajomych i tam sa 2 szkraby ( 2 miesiace i 3,5 roku) wiec beda kocyki na prezent :)

12 lata 8 miesiąc temu #346792 przez angie1713
Gosia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 8 miesiąc temu #346793 przez slowiczek

uciekam spać moje KOTENIEŃKI :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #346795 przez gosia2324
slowiczek napisał:

uciekam spać moje KOTENIEŃKI :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #346796 przez gosia2324
angie1713 napisał:

Gosia

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 8 miesiąc temu #346797 przez beti
Cześć dziewczynki,
Przepraszam, nie nadrobie..w sb mamy chrzciny, M rodzina będzie już w pt...codzień do pozna sprzatam itp...do tego strasznie się z M klocimy :( nie wiem czy przed pn uda mi się do Was zajrzec... :(
12 lata 8 miesiąc temu #346799 przez gosia2324
Beti, udanej Imprezki,
I czekamy na fotki :blink:
12 lata 8 miesiąc temu #346803 przez angie1713
Beti miłych i spokojnych przygotowań i koniecznie fotki już wiem że będą piękne :)
12 lata 8 miesiąc temu #346807 przez Pyśkaaaa
Beti :* co sie dzieję/
Gosia koncze bo ja nic jeśc nie moge(jaj mleka sery pomarancze czekolady orzechy wołowinę hm... chyba tyle) w sumie z tego samego powodu co Angie chuda jak nie wiem co jestem mam zawroty glowy i mam dośc eliminowania ze swojej diety i gotowania 3 obiadow (dla K. dla Franka i siebie jego brzuszek nawet po schabowym boli) :(

rany że ja nie wpadałam że banany moga uczulac !!!
12 lata 8 miesiąc temu #346812 przez monika1984lodz
Kini a suuuuper :D gratuluje przemieszczania :)

Majeczko slicznotko :) :* kita wymiata :) Martus rodzinka z Was sliczna :) a Ty super laska jestes :)

Gosia

Maja moga byc banany- Emi nie moze jesc bananow bo ma straszne baki po nim i nie wazne w jakiej postaci-nawet kaszka bananowa powoduje wymioty(sprawdzalam wczoraj dac Emi kaszke gruszkowa i nieb ylo zadnych przygod)

Beti
spokojnie wzystko sobie szykuj- my poczekamy :) :* :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #346814 przez pati-m
Jestem na chwileczkę bo zmykam spać. Od 5 na nogach iledwo na oczy patrzę, a nie trudno się domyśleć że zostało mi 6 godzin snu :ohmy:

Zaraz zmykam spać.
Dobranoc :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży