BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #346760 przez gosia2324
Beti,Monia,Agusia,Pati,Slowiczek HOP HOP !!!!! :)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #346762 przez Mała
Ja też daję Oli pepti raz dziennie i nic jej nie jest, ciekawe jak miałaby ciągle je pić, tym bardziej, że jej skaza właśnie okropną kolką się objawia :( . Do d..py z tą skazą.
12 lata 8 miesiąc temu #346763 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

no właśnie pepti wiesz on pił je od czasu do czasu ale jak zaczełam konczyc z cycem po prostu masakra jakaś

A czemu juz nie chcesz karmic ? Cos przeoczylam ?
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346766 przez maja1982
mała popieram do dupy z tą skazą!!!ja narazie lolkowi nie dawałam innego mleka już sama nie wiem co robić??buzinkę ma taka biedną cała w takie czerwone plamy!!nie jem 2 dzien nic z nabiału, jajek i nc co może je zawierać a buzie miał wieczorem gorsza niż wczoraj jak byliśmy u alergologa :( :(
12 lata 8 miesiąc temu #346767 przez Mała
My mamy o tyle dobrze, że jajka Oli brzuszek toleruje.
12 lata 8 miesiąc temu #346768 przez maja1982
ja to nie wiem od czego to ma!! :( nie umiem tego wyczaić!!może mieć uczulenie na banany??
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346770 przez angie1713
Tak Maja można Nadia miała jak jej dałam i na razie jej nie podaje :dry:
Alergik może mieć uczulenie na taką rzecz której nawet się nie spodziewamy :dry: Ja Nadii podaje tylko jabłko i tylko kupne bo od zwykłego miała straszną kolkę i tylko pół słoiczka co jakiś czas innych owoców na razie nie je :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #346773 przez fanka
mój dzieć się dziś bawił grzecznie do 20, a zawsze o tej porze to już smacznie śpi.
Ale mi się nie chce jutro po tych lekarzach jeżdzić :-(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #346774 przez angie1713
Maja wpisz sobie w google dużo dzieci ma uczulenie na banany może to jest winowajcą :dry:

Fanka Nadia zasnęła o 21.30 bo o 17 się zdrzemnęła 1,5 godzinki i jej się spac nie chciało :dry: :)
12 lata 8 miesiąc temu #346775 przez Marta M
Moja Maja jadła już chyba każde miesko, owocków też dużo i róznych i kaszki i soczki i jajo i chleb i dzieki Bogu wszystko jej podchodzi...

jedyne nad czym sie zastanawiam czy nie ograniczyc jej marchwi...w kazdym obiadku ma bo uwielbia, te biale zupki je ale widze ze jej mniej smakuja...tylko cere ma juz jak indianin, czerwona czy pomaranczowa..Wasze tez takie rumiane??

Ja kochane lece spac i bede jutro :)
12 lata 8 miesiąc temu #346777 przez Mała
W ogóle zauważyłam, że jak moja Diabliczka usiadła to jakoś nasze życie spokojniejsze się zrobiło, bo siedzi i się bawi, ale ciiicho
Fanka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #346779 przez Marta M
Mała napisał:

:lol: :silly: :lol: :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #346780 przez Mała
Do jutra laski.
12 lata 8 miesiąc temu #346781 przez slowiczek
Marta, Natalka też mały Indianin marchewkowy :)

Kinga :ohmy: rewelacja !!!!!!!! :kiss:

Majeczka, ile fotek B) słodkości Ty nasze, a jaka kita :cheer: Marta, fiu fiuuuu ale laska :kiss:

Oleńka kochana :kiss: odkurzacz wymiata :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #346782 przez gosia2324
Mala u mnie to samo :)
Jak Jagódka siedzi to potrafi bawic sie grzecznie,do czasu az zachce jej sie spac, albo jesc :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia