- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346253 przez angie1713
Maja ja myślałam że ty cały czas na diecie ale w takim razie to na pewno to ciasto i inne smakołyki ale będzie dobrze za kilka dni zejdzie najważniejsze żeby brzuszek nie bolał Nadii pojawiło się kilka krosteczek przy karku i też nie wiem od czego ostatnio wprowadziłam jej różne mięska i pewnie to od królika muszę obserwować ale ważne że brzuszek nie boli.Kiedy przejdziesz powoli na mm to i ty się będziesz lepiej czuć i Karolek
Monia a wy macie od emolium ?Ja też tak jak wy najpierw używałam Oilatum a później przeszłam na Emolium bo taniej wychodzi ale u nas na szczęście nie ma żadnych uczuleń dobrze że już wiesz po czym to się szybko pozbędziecie krosteczek
A czy wy pierzecie jeszcze w dziecięcym proszku ubranka czy już w waszym proszku bo mi się niedługo skończy i się zastanawiam czy kupować nowy czy prac w naszym?
Pisałam posta patrzę a Nadia śpi
Monia a wy macie od emolium ?Ja też tak jak wy najpierw używałam Oilatum a później przeszłam na Emolium bo taniej wychodzi ale u nas na szczęście nie ma żadnych uczuleń dobrze że już wiesz po czym to się szybko pozbędziecie krosteczek
A czy wy pierzecie jeszcze w dziecięcym proszku ubranka czy już w waszym proszku bo mi się niedługo skończy i się zastanawiam czy kupować nowy czy prac w naszym?
Pisałam posta patrzę a Nadia śpi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez angie1713.
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346255 przez maja1982
angie - alergolog mi wczoraj powiedziała żeby nie dawać małemu kurczaka i cielęciny a właśnie dawać królika i jagnięcinę - więc wydaje mi sie ze to raczej nie po króliku - to jest najdelikatniejsze mięsko!!
ja piore Lolka rzeczy w jego proszku - i dopóki nie zrobimy porządku z jego skórką to taz zostanie!!
ja piore Lolka rzeczy w jego proszku - i dopóki nie zrobimy porządku z jego skórką to taz zostanie!!
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346258 przez angie1713
Nadia jadła do tej pory indyka królika i wczoraj pierwszy raz jagnięcinę więc nie wiem po czym to chociaż już jakiś czas temu zauważyłam że jak zje marchewkę to jej wyskakują krosteczki i wczoraj ta jagnięcina była z marchewką ale będę jej dalej podawać bo to tylko kilka krosteczek i nie boli ją brzuch więc nie ma się co martwić musi się w końcu organizm przyzwyczaić do takiego jedzenia.
Maja a robisz jakieś badania z krwi ?Bo podobno można takiemu maluszkowi zrobić z krwi niby coś tam wychodzi ?Mówił coś alergolog czy tylko tą dietę musisz mieć ?
Maja a robisz jakieś badania z krwi ?Bo podobno można takiemu maluszkowi zrobić z krwi niby coś tam wychodzi ?Mówił coś alergolog czy tylko tą dietę musisz mieć ?
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346263 przez gosia2324
Witajcie kobitki
Zbijaliśmy gorączkę 39 o 22.00 .Przez cala noc ładnie spala ( oczywiście ze mną ) raz tylko jadła, rano znów temperatura, zaniosłam jej mocz do badania, wyniki jutro,
Kurcze , chyba to jakis wirus, wstalam z takim bólem gardła ze śliny nie mogę przełknąć
a nie mam kataru, ani kaszlu! Co jest ????
EMILKO, KOCHANUTKA SZCZEŚCIA I PEŁNEGO BRZUSZKA
Mala, nie przestawaj karmic, jak masz tylko mleko!
To najlepsze co możesz dać Oli, nie słuchaj tych głupot!!!!
Pyska, je tez miałam takie bolesne @, dlatego dla mnie poród to pryszcz
Zbijaliśmy gorączkę 39 o 22.00 .Przez cala noc ładnie spala ( oczywiście ze mną ) raz tylko jadła, rano znów temperatura, zaniosłam jej mocz do badania, wyniki jutro,
Kurcze , chyba to jakis wirus, wstalam z takim bólem gardła ze śliny nie mogę przełknąć
a nie mam kataru, ani kaszlu! Co jest ????
EMILKO, KOCHANUTKA SZCZEŚCIA I PEŁNEGO BRZUSZKA
Mala, nie przestawaj karmic, jak masz tylko mleko!
To najlepsze co możesz dać Oli, nie słuchaj tych głupot!!!!
Pyska, je tez miałam takie bolesne @, dlatego dla mnie poród to pryszcz
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346282 przez iwonaNAVI
Witam sie kochane
Emilcio sto lat sto lat
My dzisiaj jedziemy do kardiologa zbadac serduszko...mam cicha nadzieje ze juz nie trzeba bedzie jezdzic...prosze o kciuki
Angie ja nigdy nie pralam w dzieciecym proszku...z poczatku w naszym ale mniej dawalam i zero plynu do plukania...teraz piore razem z naszymi z normalna iloscia proszku jedynie plynu daje odrobine
tylko ze u nas nie bylo zadnych uczulen
Gosia moj M mial to samo wysoka goraczak + mega bol gardla i bol glowy 2 dni i nic mu nie bylo\
ja dopiero smniadanko jem...dzis pospalysmy do 8:30 od 20 !!! z mala pobudka o 6 na smoka a teraz znowyu niunia spi
Emilcio sto lat sto lat
My dzisiaj jedziemy do kardiologa zbadac serduszko...mam cicha nadzieje ze juz nie trzeba bedzie jezdzic...prosze o kciuki
Angie ja nigdy nie pralam w dzieciecym proszku...z poczatku w naszym ale mniej dawalam i zero plynu do plukania...teraz piore razem z naszymi z normalna iloscia proszku jedynie plynu daje odrobine
tylko ze u nas nie bylo zadnych uczulen
Gosia moj M mial to samo wysoka goraczak + mega bol gardla i bol glowy 2 dni i nic mu nie bylo\
ja dopiero smniadanko jem...dzis pospalysmy do 8:30 od 20 !!! z mala pobudka o 6 na smoka a teraz znowyu niunia spi
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346283 przez angie1713
Gosiu dużo zdrówka dla Ciebie i Jagódki
Dlaczego teraz tak dużo dzieciaczków choruje
Pokażę wam moja śpiącą Nadię
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dlaczego teraz tak dużo dzieciaczków choruje
Pokażę wam moja śpiącą Nadię
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346290 przez slowiczek
WITAM
u nas noc kiepska, Natalcia zasnęła o 19:30, o 22:30 pobudka na cysia i do 00:30 nie chciała spać, skończyło się na spaniu ze mną w łóżku, o 2:20 obudziła się przesikana więc musiałam przebrać szkraba, później też chyba się jeszcze budziła, nie pamiętam , a obudziła się koło 7:30
Gosia i Jagódka, nie dajcie się chorobie !!!!!!
Iwonka, trzymam kciuki !!!
no i oczywiście, Emi wszystkiego najlepszego !!!!!
Gosia, też mam takie odczucia odnośnie porodu, dla mnie bzdura bardziej mnie później szwy bolały, jak jechałam na zdjęcie to mówiłam, że wolałabym jeszcze raz urodzić ale żeby tylko nie mieć tych szwów
u nas noc kiepska, Natalcia zasnęła o 19:30, o 22:30 pobudka na cysia i do 00:30 nie chciała spać, skończyło się na spaniu ze mną w łóżku, o 2:20 obudziła się przesikana więc musiałam przebrać szkraba, później też chyba się jeszcze budziła, nie pamiętam , a obudziła się koło 7:30
Gosia i Jagódka, nie dajcie się chorobie !!!!!!
Iwonka, trzymam kciuki !!!
no i oczywiście, Emi wszystkiego najlepszego !!!!!
Gosia, też mam takie odczucia odnośnie porodu, dla mnie bzdura bardziej mnie później szwy bolały, jak jechałam na zdjęcie to mówiłam, że wolałabym jeszcze raz urodzić ale żeby tylko nie mieć tych szwów
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez slowiczek.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej