BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346253 przez angie1713
Maja ja myślałam że ty cały czas na diecie ale w takim razie to na pewno to ciasto i inne smakołyki ale będzie dobrze za kilka dni zejdzie najważniejsze żeby brzuszek nie bolał Nadii pojawiło się kilka krosteczek przy karku i też nie wiem od czego ostatnio wprowadziłam jej różne mięska i pewnie to od królika muszę obserwować ale ważne że brzuszek nie boli.Kiedy przejdziesz powoli na mm to i ty się będziesz lepiej czuć i Karolek :kiss:

Monia a wy macie od emolium ?Ja też tak jak wy najpierw używałam Oilatum a później przeszłam na Emolium bo taniej wychodzi ale u nas na szczęście nie ma żadnych uczuleń dobrze że już wiesz po czym to się szybko pozbędziecie krosteczek :)

A czy wy pierzecie jeszcze w dziecięcym proszku ubranka czy już w waszym proszku bo mi się niedługo skończy i się zastanawiam czy kupować nowy czy prac w naszym? :unsure:

Pisałam posta patrzę a Nadia śpi :)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #346255 przez maja1982
angie - alergolog mi wczoraj powiedziała żeby nie dawać małemu kurczaka i cielęciny a właśnie dawać królika i jagnięcinę - więc wydaje mi sie ze to raczej nie po króliku - to jest najdelikatniejsze mięsko!!

ja piore Lolka rzeczy w jego proszku - i dopóki nie zrobimy porządku z jego skórką to taz zostanie!!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346258 przez angie1713
Nadia jadła do tej pory indyka królika i wczoraj pierwszy raz jagnięcinę więc nie wiem po czym to chociaż już jakiś czas temu zauważyłam że jak zje marchewkę to jej wyskakują krosteczki i wczoraj ta jagnięcina była z marchewką ale będę jej dalej podawać bo to tylko kilka krosteczek i nie boli ją brzuch więc nie ma się co martwić musi się w końcu organizm przyzwyczaić do takiego jedzenia.
Maja a robisz jakieś badania z krwi ?Bo podobno można takiemu maluszkowi zrobić z krwi niby coś tam wychodzi ?Mówił coś alergolog czy tylko tą dietę musisz mieć ?
12 lata 8 miesiąc temu #346260 przez maja1982
Jak lolkowi nie zejdzie uczulenie do 10 dni to mam na wizytę przynieść odrobinkę mleka i jajko i będzie mu test na skórze robić :(
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346261 przez angie1713
Ja jak jadłam jajka to Nadię strasznie wysypywało a ja nie miałam pojecia jeszcze wtedy że jajek nie można :dry: a jajka są praktycznie wszędzie :dry:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346263 przez gosia2324
Witajcie kobitki :blink:

Zbijaliśmy gorączkę 39 :( o 22.00 .Przez cala noc ładnie spala ( oczywiście ze mną :dry: ) raz tylko jadła, rano znów temperatura, zaniosłam jej mocz do badania, wyniki jutro,

Kurcze , chyba to jakis wirus, wstalam z takim bólem gardła ze śliny nie mogę przełknąć :(
a nie mam kataru, ani kaszlu! Co jest ???? :angry:

EMILKO, KOCHANUTKA SZCZEŚCIA I PEŁNEGO BRZUSZKA :kiss: :kiss: :kiss:

Mala, nie przestawaj karmic, jak masz tylko mleko!
To najlepsze co możesz dać Oli, nie słuchaj tych głupot!!!! :kiss:

Pyska, je tez miałam takie bolesne @, dlatego dla mnie poród to pryszcz :S :blink:
12 lata 8 miesiąc temu #346264 przez maja1982
zmykam do później!!

Jagodka zdrówka i Gosia tobie też :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #346282 przez iwonaNAVI
Witam sie kochane :)

Emilcio sto lat sto lat :)

My dzisiaj jedziemy do kardiologa zbadac serduszko...mam cicha nadzieje ze juz nie trzeba bedzie jezdzic...prosze o kciuki

Angie ja nigdy nie pralam w dzieciecym proszku...z poczatku w naszym ale mniej dawalam i zero plynu do plukania...teraz piore razem z naszymi z normalna iloscia proszku jedynie plynu daje odrobine
tylko ze u nas nie bylo zadnych uczulen

Gosia moj M mial to samo wysoka goraczak + mega bol gardla i bol glowy 2 dni i nic mu nie bylo\

ja dopiero smniadanko jem...dzis pospalysmy do 8:30 od 20 !!! z mala pobudka o 6 na smoka :P a teraz znowyu niunia spi :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346283 przez angie1713
Gosiu dużo zdrówka dla Ciebie i Jagódki :kiss:
Dlaczego teraz tak dużo dzieciaczków choruje :dry:

Pokażę wam moja śpiącą Nadię :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #346286 przez kasia79
Gosia u nas np angina panuje i Jagódka też ją pewnie złapała.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346290 przez slowiczek
WITAM :)

u nas noc kiepska, Natalcia zasnęła o 19:30, o 22:30 pobudka na cysia i do 00:30 nie chciała spać, skończyło się na spaniu ze mną w łóżku, o 2:20 obudziła się przesikana :dry: więc musiałam przebrać szkraba, później też chyba się jeszcze budziła, nie pamiętam :P , a obudziła się koło 7:30

Gosia i Jagódka, nie dajcie się chorobie :( :kiss: !!!!!!

Iwonka, trzymam kciuki :) !!!

no i oczywiście, Emi wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss: :kiss: :lol: !!!!!

Gosia, też mam takie odczucia odnośnie porodu, dla mnie bzdura :P bardziej mnie później szwy bolały, jak jechałam na zdjęcie to mówiłam, że wolałabym jeszcze raz urodzić ale żeby tylko nie mieć tych szwów :S
12 lata 8 miesiąc temu #346291 przez kasia79
Iwona kciuki trzymane.

Nadia sliczny spioszku, widzę że też na boczku lubisz spiunkać.
12 lata 8 miesiąc temu #346292 przez Marta M
Witam, ja dalej podczytuje strony wstecz, bo nie umiem Was nie nadrobic...

Czytam dalej bo chce zobwczyc tego tatusia z małym.......

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #346293 przez angie1713
Iwonka my też z Nadią trzymamy kciuki za Oliwkę :)
12 lata 8 miesiąc temu #346297 przez iwonaNAVI
Dziekujemy za wsparcie :) jestescie kochane :* wszystkie :*
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży