BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #345941 przez pati-m
Franulek - jak ty słodko śpisz :) :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My oboje wybuchowi, więc czasem każde wygarnie drugiemu o co chodzi, a potem chwila ciszy :)

Fanka - butki super :)

Ja chodzę po domu jak cień ;) Na szczęście Kacperek jest grzeczny i jak wstał i zjadł, to teraz już prawie godzinę bawi się na łóżku obłożony zabawkami, a ja obok leżę (ukrywając laptopa oczywiście, bo inaczej to byście od razu zauważyły bogate słownictwo mojego synka piszącego na klawiaturze :silly: ).
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #345959 przez monika1984lodz
do tej tumiki spodnie jak cos ale szukam dalej.

Agusia to gratuluje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati daj przepis jak to zrobic zeby sie dziecko samo bawilo.I kuruj sie , kuruj :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345966 przez Agusia83
Dawno nie pokazywalam Emisi...

a tu zdjecie w stylu..hmmm, co by tu mozna jeszcze misiowi zjesc? :silly:
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #345969 przez pati-m
Emi jak prawdziwa kobieta - mnóstwo rzeczy i wszystkie potrzebne :lol:

Monia - sadzasz takiego delikwenta, dajesz mu kubełek z zabawkami i reszta zależy od jego wyobraźni :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #345975 przez iwonaNAVI
Emilcia widac ze zajeta zabawa :) taka skupiona :)
sliczna a jaka ona dlugasna sie zrobila

Monia :)
12 lata 8 miesiąc temu #345986 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Gosia,

12 lata 8 miesiąc temu #345987 przez monika1984lodz
Emcia :) ale masz super plac zabaw:) Buziaczki kruszynko :)

Pati to ja Ci wysle Emi na szkolenie ok?

Emka ma stan podgoraczkowy- wstapil w nia diabel.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #345990 przez pati-m
Biedna Emi :kiss: Znowu jakieś choróbska się pojawiły u naszych maluszków.

Kacper jak ma wysoką gorączkę, to leży bez ruchu i tylko patrzy tymi swoimi oczkami załzawionymi.

Moje dziecko dostało właśnie od cioci zabawkowego lapka i napitala zachwycony w guziczki, a najfajniejsze jest jedn wielkie bum - i zamyka się komputerek :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #345993 przez monika1984lodz
to predzej zeby niz choroba- mam nadzieje

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #345995 przez pati-m
Wszyscy idą jak burza z tymi ząbkami, tylko my mamy taką łysą dentkę :P Ani jednego zębuszka :)
12 lata 8 miesiąc temu #345998 przez gosia2324
Monika moze tez 3 dniowka, pediatra mi dzis mowila ze najczesciej lapie miedzy6-9 miesiacem.
Nunka :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #345999 przez Agusia83
Pati, nie tylko jeszcze nie macie...zreszta kazde dziecie inaczej sie rozwija...Kacperek bez problemu siedzi...Emi niby tez,,ale jeszcze czesto sie przewraca...a jedna dziewczynka starsza od niej o miesiac tak biega w domu w chodziku, ze wczoraj otworzylam galy cala szerokoscia..nie moglam uwierzyc...a jak sie ja trzymalo za rece to tez szla :silly: A zabkow niet u niej :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #346000 przez gosia2324
Emilka jakie piekne zdjecie ,jak portrecik :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #346002 przez magda79
Witajcie :)
ja po pierwszym dniu w pracy...tak sobie..dzisiaj miałam dzień na aklimatyzację a prace rozpoczynam jutro buuuuuuu jestem padnięta no ale cóz....
a jak wróciłam to od razu do karmienia szlismy i cieszył się na głos jak się rozbierałam :P a jak go dopadł to sie przyssał jak pijawka :silly: :silly:

Emisia moja Ty synowo kochana.....dobrze że u Was lepiej, a Domi teraz jest z tatusiem dwa tygodnie a później z babciami na zmianę....

Sami :kiss: :kiss:

Mgiełka świętujcie..świętujcie :) :) wszystkiego dobrego dla Was na dalsze lata...my w tym roku 13lat po :)

Franus jak słodko nynasz...u nas Domi też coraz cześciej na brzuszku śpi...podoba mu się

Kingus gratki :kiss: :kiss: u nas typowego raczkowania nie ma ale pełzaniem to spokojnie można nazwać...próbuje przy tym pupe do góry i podnosic się na rękach ale jeszcze m nie
wychodzi całkiem...

haha to sie usmiałam z podsumowania taty przez Natalkę :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #346005 przez pati-m
A ja zapomniałam Wam powiedzieć, że mam wolny długi weekend majowy :) Tzn. muszę iść do pracy w poniedziałek, ale potem mam wolne, więc planujemy jechać z Kacpero do Zakopca :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia