- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346540 przez maja1982
Majunia cudowna jak zawsze!!rodzinna fotka - śliczna !!
pyska - współczuje kochana no masz rację z tym jedzeniem, ale teraz sie pilnuje znowu tak jak na początku!!ale tak jak pisałam tez juz będziemy pomału kończyć karmienie!!
lolus spi od 16 rzadko mu sie takie drzemki zdarzają!!a ja poszłam go ukochac i mi sie zasnęło
pyska - współczuje kochana no masz rację z tym jedzeniem, ale teraz sie pilnuje znowu tak jak na początku!!ale tak jak pisałam tez juz będziemy pomału kończyć karmienie!!
lolus spi od 16 rzadko mu sie takie drzemki zdarzają!!a ja poszłam go ukochac i mi sie zasnęło
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346542 przez maja1982
angie - racja jeszcze Kacperek bez ząbków
marta - Maja góraleczka że ho ho!!lolek tez ma strój góralski (taki przechodni w naszej rodzinie) tylko jeszcze za duży
marta - Maja góraleczka że ho ho!!lolek tez ma strój góralski (taki przechodni w naszej rodzinie) tylko jeszcze za duży
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez maja1982.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu #346548 przez Mała
Witam dopiero teraz.
Emilka sto lat
Monia Ola robi bunt odnośnie jedzenia obiadu,już jakiś tydzień
Bewipo jak to nie będzie @ , jakiś bocian
Maja jagnięcinę pozwolił wam lekarz jeść? Nam pozwoliła królika, kurczaka i indyka.
Gosia mam zamiar karmić,jak tylko będę mieć pokarm, no chyba że Ola przestanie przybierać na wadze.
Kurcze to wam choroba wpadła do domu. U nas tak w święta było. Zdrówka życzę.
Angie ja już dawno piorę w naszym proszku, płuczę w lenorze sensitive.
Natalka gratulujemy ząbka!
Oliwka trzymamy kciuki za serduszko.
Nadia śliczna jesteś
Maja kiteczka wymiata
Ola też bezzębna
Emilka sto lat
Monia Ola robi bunt odnośnie jedzenia obiadu,już jakiś tydzień
Bewipo jak to nie będzie @ , jakiś bocian
Maja jagnięcinę pozwolił wam lekarz jeść? Nam pozwoliła królika, kurczaka i indyka.
Gosia mam zamiar karmić,jak tylko będę mieć pokarm, no chyba że Ola przestanie przybierać na wadze.
Kurcze to wam choroba wpadła do domu. U nas tak w święta było. Zdrówka życzę.
Angie ja już dawno piorę w naszym proszku, płuczę w lenorze sensitive.
Natalka gratulujemy ząbka!
Oliwka trzymamy kciuki za serduszko.
Nadia śliczna jesteś
Maja kiteczka wymiata
Ola też bezzębna
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346552 przez Marta M
A moja waga wreszcie ruszyła z miejsca, 3 kilo poszło precz, oto dowód...to moje wygłupy z siostrą, ukradłam jej buty i okulary
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Marta M.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346555 przez fanka
witam dziewczynki,strasznie dawno do Was nie pisałam ale ostatnio mega nie wyrobiona jestem, ciągle coś i nawet poklikać kiedy nie ma
Emisia sto latek maluszku kochany
dzieciaczki nasze wszystkie kochane, śliczne i do zacałowania i te ze zdjęć i te z filmików!!!
Natalce gratuluję zębuszka!!
A my dziś znów u lekarza z Dawidem, od wczoraj straszną ma chrypę i kaszle, a dudni wtedy w nim jak w studni. Na szczęście osłuchowo jest ok, tylko gardło czerwone, dostaliśmy syrop jakiś taki ogólny na przeziębienie, ale Dawid niewiele przybiera na wadze, od ostatniej wizyty na szczepieniu (5tyg temu) przybrał 200 g , a od wizyty w tydzień temu schudł 25 g chociaż tym się akurat nie przejmuję to bo to mogą być błedy w pomiarze bo dzieciaczki już większe, nie leżą tak spokojnie na wadze, wierci się kręci i tak różnica może być stąd ale na wszelki wypadek dostaliśmy skierowanie na morfologię, jutro rano idziemy pobrać krew, a po południu do doktorki z wynikami.
A z takich lepszych wiadomości to w sobotę młody został z moją mamą a ja z M poszaleliśmy na zakupach, kupiliśmy nowe zasłony do sypialni, ja mam pary dżinsów i 2 biustonosze . Dawid bluzę i co najważniejsze- mam nowe, wymarzony aparat fotograficzny!!!! teraz tylko brak czasu żeby jego obsługę obczajać.
Emisia sto latek maluszku kochany
dzieciaczki nasze wszystkie kochane, śliczne i do zacałowania i te ze zdjęć i te z filmików!!!
Natalce gratuluję zębuszka!!
A my dziś znów u lekarza z Dawidem, od wczoraj straszną ma chrypę i kaszle, a dudni wtedy w nim jak w studni. Na szczęście osłuchowo jest ok, tylko gardło czerwone, dostaliśmy syrop jakiś taki ogólny na przeziębienie, ale Dawid niewiele przybiera na wadze, od ostatniej wizyty na szczepieniu (5tyg temu) przybrał 200 g , a od wizyty w tydzień temu schudł 25 g chociaż tym się akurat nie przejmuję to bo to mogą być błedy w pomiarze bo dzieciaczki już większe, nie leżą tak spokojnie na wadze, wierci się kręci i tak różnica może być stąd ale na wszelki wypadek dostaliśmy skierowanie na morfologię, jutro rano idziemy pobrać krew, a po południu do doktorki z wynikami.
A z takich lepszych wiadomości to w sobotę młody został z moją mamą a ja z M poszaleliśmy na zakupach, kupiliśmy nowe zasłony do sypialni, ja mam pary dżinsów i 2 biustonosze . Dawid bluzę i co najważniejsze- mam nowe, wymarzony aparat fotograficzny!!!! teraz tylko brak czasu żeby jego obsługę obczajać.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346558 przez Mała
Marta nono,śliczna jesteś, szczuplaku.
Ja też 2 kg zrzuciłam i nie mam już powyżej 70kg, tylko 69
Ja też 2 kg zrzuciłam i nie mam już powyżej 70kg, tylko 69
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346626 przez gosia2324
Marta, aż musiałam spojrzeć na suwaczek, czy to naprawdę Ty
KINIA Aaaaaaaaaaaaaaaa Nie ważne jak,byle do przodu
Ola Wreszcie mama Cie pokazała ! Apeluje jeszcze o zdjęcie Dzielnego Kamila !!!!
A Maja z koszyczkiem do góry nogami -moje ulubione ! I z palemka na głowie
KINIA Aaaaaaaaaaaaaaaa Nie ważne jak,byle do przodu
Ola Wreszcie mama Cie pokazała ! Apeluje jeszcze o zdjęcie Dzielnego Kamila !!!!
A Maja z koszyczkiem do góry nogami -moje ulubione ! I z palemka na głowie
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej