- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #82709 przez Agusia83
Byc moze bedziesz musiala je powtorzyc, bo sa to bardzo wazne badania...akurat jak wykonali Ci Igm, to sprawdzali czy nie jestes teraz chora, natomiast powinni zrobic jeszcze IgG, to by oznaczalo czy kiedys mialas stycznosc z ta choroba....mnie np wyszlo, ze przechodzilam cytomegalie i teraz mam przeciwciala, ale na szczescie obecnie nie jestem chora....
Jezeli bedziesz musiala powtorzyc, to pewnie, ze trzeba to jakos wytlumaczyc, w koncu tyle pieniedzy nie chodzi po ulicy...
Jezeli bedziesz musiala powtorzyc, to pewnie, ze trzeba to jakos wytlumaczyc, w koncu tyle pieniedzy nie chodzi po ulicy...
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #82737 przez fanka
cześć Dziewczynki! Nie było mnie 2 dzień na forum a tu masa postów do przeczytania, ale bardzo dobrze bo strasznie lubię sobie czytać to forum, mam wrażenie jakbym gadała sobie z koleżankami chociaż tak naprawdę nawet się nie znamy ja wczoraj zrobiłam sobie mega wycieczkę jak na mnie. Teść wydarł nas (mnie i Męża) w bieszczady i korzystając z pięknej pogody weszliśmy na połoninę wetlińską. To był mój pierwszy w życiu spacer w górach jak jeszcze leży śnieg, ale było naprawdę super, pogoda taka, że żal byłoby w domu siedzieć. Troszkę się zmęczyłam pod górę bo kondycji jakiejś genialniej to ja nie mam ale chłopcy byli bardzo mili i wyrozumiali, szliśmy spacerkiem, powolutku, częste przerwy i spokojnie doszliśmy na szczyt, a tam wiatr taki, że masakra!! 120km/godz tak wiało!!Ale było bardzo fajnie, pogoda śliczna, wrażenia fajne i pierwsza większa wycieczka mojego maluszka aha Dziewczynki jak "poziom" Waszych brzuszków???bo ja jak dotąd to każdy mi mówi,że nie widać nic (zresztą miałam już przed ciążą troszkę zapasu na brzuchu więc pewnie pojawiający się mały ciążowy brzuszek nie był tak widoczny) ale przez ostatnie 2-3 dni tak mi wywaliło brzuch, że masakra, jestem normalnie w szoku, on jest olbrzymi!!!! później wrzucę Wam fotkę to same zobaczycie, no i zachęcam do wrzucania Waszych aktualnych brzuszków. Pozdrowienia i miłego dnia!!
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #82747 przez magdamagda1988
Dziewczyny czy wy bierzecie juz jakies witaminy typu femibion albo cos takiego bo ja caly czas folik tylko
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #82760 przez katy25
czesc dziewczynki,
mnie tez nie było kilka dni... a w weekend siedziałam w szkole - porażka, dobrze że to ostatni semestr, bo nie chce mi sie strasznie...
Wczoraj byliśmy na obiedzie w Lolku (to taki powiedzmy pub-kawiarnia) na polach Mokotowskich w Warszawie i powiem Wam, że było zatrzęsienie ludzi! To miejsce jest odznaczone "miejscem przyjaznym rodzicom z dziecmi" więc maluchów na potęge... Wczoraj własnie tak patrzyłam na Ines jaka ona duża i sama sie bawi a dopiero, co musiałam stać przy niej żeby sobie piachu do oczu nie nasypała...hehehe radość chwilowa, bo zaraz drugi bobas będzie:)
Dzis sprawdzałam pogodę i wiecie, że ma być brzydko?? jeszcze kilka dni słońca a reszta deszcze ze sniegiem. Ja codziennie sprawdzam ta pogode bo mamy straszne opóźnienia na budowie i nie wyleja mi podłóg jak będzie poniżej -5 w nocy...eh masakra jakaś, ale w marcu jak w garncu....
Mnie dziś od rana kierowniczka tak w pieniła, że aż mi brzuch stwardniał... już nie bede sie wyrażać, ale niektóre baby to są żałosne... na szczęście jeszcze 2 tyg. i ide na błogie lenistwo na zwolnienie!!
miłego dzionka dziewczynki
mnie tez nie było kilka dni... a w weekend siedziałam w szkole - porażka, dobrze że to ostatni semestr, bo nie chce mi sie strasznie...
Wczoraj byliśmy na obiedzie w Lolku (to taki powiedzmy pub-kawiarnia) na polach Mokotowskich w Warszawie i powiem Wam, że było zatrzęsienie ludzi! To miejsce jest odznaczone "miejscem przyjaznym rodzicom z dziecmi" więc maluchów na potęge... Wczoraj własnie tak patrzyłam na Ines jaka ona duża i sama sie bawi a dopiero, co musiałam stać przy niej żeby sobie piachu do oczu nie nasypała...hehehe radość chwilowa, bo zaraz drugi bobas będzie:)
Dzis sprawdzałam pogodę i wiecie, że ma być brzydko?? jeszcze kilka dni słońca a reszta deszcze ze sniegiem. Ja codziennie sprawdzam ta pogode bo mamy straszne opóźnienia na budowie i nie wyleja mi podłóg jak będzie poniżej -5 w nocy...eh masakra jakaś, ale w marcu jak w garncu....
Mnie dziś od rana kierowniczka tak w pieniła, że aż mi brzuch stwardniał... już nie bede sie wyrażać, ale niektóre baby to są żałosne... na szczęście jeszcze 2 tyg. i ide na błogie lenistwo na zwolnienie!!
miłego dzionka dziewczynki
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #82763 przez katy25
magdamagda1988 napisał:
ja biore jakis zestaw witamin ale nie wiem jak to sie nazywa:)
w weekend odwiedziła mnie moja ciocia - połóżna z Elbląga. Przyjechała do Wawy na targi położnicze i nawiozła mi pródek a próbek... dostałam nawet taka "foczkę" do kapania niemowlaka:) Ines teraz kapie lalki w niej:) przygotowuje sie do opieki nad rodzeństwem hihihi
Dziewczyny czy wy bierzecie juz jakies witaminy typu femibion albo cos takiego bo ja caly czas folik tylko
ja biore jakis zestaw witamin ale nie wiem jak to sie nazywa:)
w weekend odwiedziła mnie moja ciocia - połóżna z Elbląga. Przyjechała do Wawy na targi położnicze i nawiozła mi pródek a próbek... dostałam nawet taka "foczkę" do kapania niemowlaka:) Ines teraz kapie lalki w niej:) przygotowuje sie do opieki nad rodzeństwem hihihi
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 9 miesiąc temu #82850 przez Mała
Ja też gratuluję kolejnych tygodni.
U mnie dzisiaj mgła i brzydko.
Ja o 18:20 mam badania prenatalne, chyba to będzie usg, prawda? Strasznie się denerwuję. Dziewczyny trzymajcie kciuki. Jutro dam znać, bo dzisiaj to bardzo późno wrócę.
U mnie dzisiaj mgła i brzydko.
Ja o 18:20 mam badania prenatalne, chyba to będzie usg, prawda? Strasznie się denerwuję. Dziewczyny trzymajcie kciuki. Jutro dam znać, bo dzisiaj to bardzo późno wrócę.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #82862 przez slowiczek
ja Mała też się wybieram dziś do lekarza, nie jest to planowa wizyta ale mam jakieś takie dziwne bóle brzucha - wiem, że ma prawo zaboleć bo to wszystko rośnie itd ale wolę się upewnić, że wszystko jest ok tym bardziej, że lekarza swojego mam klatkę obok więc nie jest to wielka wyprawa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #82942 przez Agusia83
Mala gratuluje 13 tygodnia:)...ale te tygodnie niesamowicie szybko nam leca
Wlasnie wrocilam ze spacerku....na polku jest tak przyjemnie, ze chcialabym miec teraz domek z ogrodkiem...no, ale musi mi wystarczyc balkon...tez nie jest zle
Poszlam na ciuszki, ale nie bylo nic ciekawego...wszystko bylo na mnie za duze...a mialam na oku sliczna, letnia bluzeczke...ale 2 takie kobitki jak ja moglyby tam wejsc...w barkach, bo w cycusiach ok
A teraz zabiera sie za gotowanie obiadku...juz najwyzsza pora bym zjadla jakas zupke.
Magda a odnosnie tych witaminek, to juz Ci pisalam, ze biore feminatal...wczesniej byl inny, a teraz pani w aptece polecila mi feminatal(femibion natal classic) bo jest od planowania ciazy do karmienia piersia...jest go wiecej bo starcza na 2 miesiace i tanszy niz wczesniejszy...ale jesli chcesz kupic co Ci bedzie odpowiadalo, to lepiej zapytaj lekarza, on na pewno cos poleci...
No i dziewczyny czekamy na foteczki Waszych maluszkow...po badaniach
Wlasnie wrocilam ze spacerku....na polku jest tak przyjemnie, ze chcialabym miec teraz domek z ogrodkiem...no, ale musi mi wystarczyc balkon...tez nie jest zle
Poszlam na ciuszki, ale nie bylo nic ciekawego...wszystko bylo na mnie za duze...a mialam na oku sliczna, letnia bluzeczke...ale 2 takie kobitki jak ja moglyby tam wejsc...w barkach, bo w cycusiach ok
A teraz zabiera sie za gotowanie obiadku...juz najwyzsza pora bym zjadla jakas zupke.
Magda a odnosnie tych witaminek, to juz Ci pisalam, ze biore feminatal...wczesniej byl inny, a teraz pani w aptece polecila mi feminatal(femibion natal classic) bo jest od planowania ciazy do karmienia piersia...jest go wiecej bo starcza na 2 miesiace i tanszy niz wczesniejszy...ale jesli chcesz kupic co Ci bedzie odpowiadalo, to lepiej zapytaj lekarza, on na pewno cos poleci...
No i dziewczyny czekamy na foteczki Waszych maluszkow...po badaniach
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83061 przez Pyśkaaaa
a ja dzis chwile na allegro zajrzalam zeby zobaczyc cos ciazowego- eleganckiego bo w maju mam kominie brata i mam wrazenie ze albo robia jakies wory na zielniaki a jak jest juz cos ladnego to tez za ladne pieniadze aj...
Dziewuszki czekamy na wiesci od doktora
Dziewuszki czekamy na wiesci od doktora
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #83142 przez Marta M
A ja sie Wam kiedys chwalilam ze zamowilam na allegro sukieneczke ciazowa, na zdjeciu przepiekna i sierpniowki o tej sukience pisaly...no i powiem Wam ze przyszla i dobrze ze byla niedroga...bedzie mi sluzyla jako pizama...
kurcze...zadnych ubran juz nie zamowie przez allegro!! Nie ma to jak isc do sklepu, dotknac i przymierzyc..
kurcze...zadnych ubran juz nie zamowie przez allegro!! Nie ma to jak isc do sklepu, dotknac i przymierzyc..
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona