- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 9 miesiąc temu #84678 przez Mała
Dziewczyny czekam na zdjęcia maluszków i relacje z wizyt
Ja też mam uczulenie, strasznie spuchło i piecze ucho, a teraz skóra zaczęła z niego schodzić.
Wczoraj zamówiłam sobie takie spodnie, jak wstawiałam zdjęcie brzuszka na staraczkach to mój mąż był bardzo zdziwiony kiedy on się pojawił moda.allegro.pl/super-jeansy-rurki-ciazo...-38-i1507607801.html
Ja też mam uczulenie, strasznie spuchło i piecze ucho, a teraz skóra zaczęła z niego schodzić.
Wczoraj zamówiłam sobie takie spodnie, jak wstawiałam zdjęcie brzuszka na staraczkach to mój mąż był bardzo zdziwiony kiedy on się pojawił moda.allegro.pl/super-jeansy-rurki-ciazo...-38-i1507607801.html
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #84680 przez Agusia83
Slowiczku, sliczny maluszek jak dzieci beda juz duzo starsze, to bedziemy mogly sie im pochwalic pierwszymi fotkami...cudowne.
To prawda, ze musimy teraz uwazac na wszelakie kosmetyki, bo wlasnie podczas ciazy moga uczulac....Mnie akurat pomoglo wapno, ale ja mialam zatrucie pokarmowe....
Chociaz brzydka dzis pogoda, to ja jestem szczesliwa, bo w koncu bede wygladac jak "czlowiek" Kolezanka zafarbuje mi wlosy...a wiecie, ze nawet takie zabiegi kosmetyczne poprawiaja samopoczucie:)...U mnie jest tak, ze juz w wieku 22,23lat zaczelam siwiec, a teraz to 3/4 glowy z przodu mam biale:P ..ostatni raz farbowalam wlosy przed swietami Bozego Narodzenia, wiec mozecie sobie wyobrazic jak teraz wygladam...wstyd mi wychodzic na pole, bo wydaje mi sie, ze ludzie non stop patrza sie na moje wlosy...no, ale nie chcialam zaszkodzic dzidziusiowi w I trymestrze...teraz juz moge...W KONCU!
To prawda, ze musimy teraz uwazac na wszelakie kosmetyki, bo wlasnie podczas ciazy moga uczulac....Mnie akurat pomoglo wapno, ale ja mialam zatrucie pokarmowe....
Chociaz brzydka dzis pogoda, to ja jestem szczesliwa, bo w koncu bede wygladac jak "czlowiek" Kolezanka zafarbuje mi wlosy...a wiecie, ze nawet takie zabiegi kosmetyczne poprawiaja samopoczucie:)...U mnie jest tak, ze juz w wieku 22,23lat zaczelam siwiec, a teraz to 3/4 glowy z przodu mam biale:P ..ostatni raz farbowalam wlosy przed swietami Bozego Narodzenia, wiec mozecie sobie wyobrazic jak teraz wygladam...wstyd mi wychodzic na pole, bo wydaje mi sie, ze ludzie non stop patrza sie na moje wlosy...no, ale nie chcialam zaszkodzic dzidziusiowi w I trymestrze...teraz juz moge...W KONCU!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84696 przez bewipo
Pyśka odstawiaj wszystko, woda przegotowana i krem bambino, żadnych innych kosmetyków. Rozumiem, że używasz od zawsze tego żelu, ale masz podrażnioną skórę, więc też może zaszkodzić.
Mala spodnie fajnie wyglądają. Jak przyjdą daj znać czy jestes z nich zadowolona
Agusia ja też lubiłam farbować włosy, co prawda nie musiałam, ale długo, długo coś tam zawsze robiłam, jakieś pasemka i inne cuda. Teraz myślę żeby do fryzjera się wybrać i ściąć troszkę wlosy
Mala spodnie fajnie wyglądają. Jak przyjdą daj znać czy jestes z nich zadowolona
Agusia ja też lubiłam farbować włosy, co prawda nie musiałam, ale długo, długo coś tam zawsze robiłam, jakieś pasemka i inne cuda. Teraz myślę żeby do fryzjera się wybrać i ściąć troszkę wlosy
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #84835 przez ewelinaa
Mała napisał:
Fajne spodnie, fajne.. Obejrzałam i też się nad nimi zastanawiam
Kupuję na allegro różne rzeczy i jeszcze nigdy się nie zawiodłam i oby tak dalej
Ja powoli kupuję malutkie ciuszki, są taaaaakie słodkie
Lepiej wcześniej powoli zacząć zbierać wyprawkę niż później kupować wszystko naraz, kupując po kolei nie odczuwa się tak ubytku pieniędzy
Dziewczyny czekam na zdjęcia maluszków i relacje z wizyt
Fajne spodnie, fajne.. Obejrzałam i też się nad nimi zastanawiam
Kupuję na allegro różne rzeczy i jeszcze nigdy się nie zawiodłam i oby tak dalej
Ja powoli kupuję malutkie ciuszki, są taaaaakie słodkie
Lepiej wcześniej powoli zacząć zbierać wyprawkę niż później kupować wszystko naraz, kupując po kolei nie odczuwa się tak ubytku pieniędzy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez ewelinaa.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84896 przez Pyśkaaaa
hej dziewuszki ja juz po wizycie z tego stresu pokrecilam godziny ale udalo sie maluszek zdrowiusienki fikal skakal krecil sie a i mialam robione przez brzuch moj K. by ze mna duzy jest swoimi wymiarami jest o 2 dni starszy ach sie ciesze
za chwilke wrzuce fotki
za chwilke wrzuce fotki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 9 miesiąc temu #84908 przez Mała
Dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni
Oj ceny ubranek dziecięcych zawrotne. Dzisiaj mojemu Kamilowi kupiliśmy dresik całe 104 cm wzrostu - 46 zł.
Wiecie ostatnio rozmawiałyśmy o seksie i ja stwierdziłam, że nie mam w ogóle ochoty, a teraz to ja jakaś erotomanka jestem. Dobrze, że mój mąż wyjechał na 2 tygodnie z małym na turnus rehabilitacyjny, bo przecież nie bardzo mogę z tą moją szyjką. Masakra jakaś, a co najlepsze, że ja nigdy nie byłam taka potrzebująca. Co te hormony robią z człowiekiem
Oj ceny ubranek dziecięcych zawrotne. Dzisiaj mojemu Kamilowi kupiliśmy dresik całe 104 cm wzrostu - 46 zł.
Wiecie ostatnio rozmawiałyśmy o seksie i ja stwierdziłam, że nie mam w ogóle ochoty, a teraz to ja jakaś erotomanka jestem. Dobrze, że mój mąż wyjechał na 2 tygodnie z małym na turnus rehabilitacyjny, bo przecież nie bardzo mogę z tą moją szyjką. Masakra jakaś, a co najlepsze, że ja nigdy nie byłam taka potrzebująca. Co te hormony robią z człowiekiem
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa