BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #84646 przez Pyśkaaaa
aha odstawilam wszystkie kremy tylko myje nivea zelem do mycia twarzy ale jego od 100 lat uzywam :P
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #84678 przez Mała
Dziewczyny czekam na zdjęcia maluszków i relacje z wizyt :laugh:
Ja też mam uczulenie, strasznie spuchło i piecze ucho, a teraz skóra zaczęła z niego schodzić.
Wczoraj zamówiłam sobie takie spodnie, jak wstawiałam zdjęcie brzuszka na staraczkach to mój mąż był bardzo zdziwiony kiedy on się pojawił :laugh: moda.allegro.pl/super-jeansy-rurki-ciazo...-38-i1507607801.html
13 lata 9 miesiąc temu #84680 przez Agusia83
Slowiczku, sliczny maluszek :woohoo: jak dzieci beda juz duzo starsze, to bedziemy mogly sie im pochwalic pierwszymi fotkami...cudowne.

To prawda, ze musimy teraz uwazac na wszelakie kosmetyki, bo wlasnie podczas ciazy moga uczulac....Mnie akurat pomoglo wapno, ale ja mialam zatrucie pokarmowe....
Chociaz brzydka dzis pogoda, to ja jestem szczesliwa, bo w koncu bede wygladac jak "czlowiek" :woohoo: Kolezanka zafarbuje mi wlosy...a wiecie, ze nawet takie zabiegi kosmetyczne poprawiaja samopoczucie:)...U mnie jest tak, ze juz w wieku 22,23lat zaczelam siwiec, a teraz to 3/4 glowy z przodu mam biale:P :silly: ..ostatni raz farbowalam wlosy przed swietami Bozego Narodzenia, wiec mozecie sobie wyobrazic jak teraz wygladam...wstyd mi wychodzic na pole, bo wydaje mi sie, ze ludzie non stop patrza sie na moje wlosy...no, ale nie chcialam zaszkodzic dzidziusiowi w I trymestrze...teraz juz moge...W KONCU! :woohoo:
13 lata 9 miesiąc temu #84692 przez Pyśkaaaa
Mała swietne te spodnie :D i cene maja fajna :) ale ja mam uprzedzenie do allegro widzialam dzis Twoj brzuszek sliczny :)

a ja nie farbuje wlosow :P ale rozumiem Cie doskonale kazde zabiegi kosmetyczne poprawiaja nastroj:)
13 lata 9 miesiąc temu #84696 przez bewipo
Pyśka odstawiaj wszystko, woda przegotowana i krem bambino, żadnych innych kosmetyków. Rozumiem, że używasz od zawsze tego żelu, ale masz podrażnioną skórę, więc też może zaszkodzić.

Mala spodnie fajnie wyglądają. Jak przyjdą daj znać czy jestes z nich zadowolona :)

Agusia ja też lubiłam farbować włosy, co prawda nie musiałam, ale długo, długo coś tam zawsze robiłam, jakieś pasemka i inne cuda. Teraz myślę żeby do fryzjera się wybrać i ściąć troszkę wlosy :)
13 lata 9 miesiąc temu #84702 przez Pyśkaaaa
Bewipo dziekuje :* zastosuje sie od razu :D
13 lata 9 miesiąc temu #84763 przez bewipo
Mam nadzieję, że szybko pomoże. Ale przy alergii to trzeba jak ze skórą noworodka ;)
13 lata 9 miesiąc temu #84801 przez slowiczek
ale mam ostatnio dziewczyny ochotę na wodę z cytryną, piję ją liiiiitrami :P
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #84835 przez ewelinaa
Mała napisał:

Dziewczyny czekam na zdjęcia maluszków i relacje z wizyt :laugh:
Ja też mam uczulenie, strasznie spuchło i piecze ucho, a teraz skóra zaczęła z niego schodzić.
Wczoraj zamówiłam sobie takie spodnie, jak wstawiałam zdjęcie brzuszka na staraczkach to mój mąż był bardzo zdziwiony kiedy on się pojawił :laugh: moda.allegro.pl/super-jeansy-rurki-ciazo...-38-i1507607801.html

Fajne spodnie, fajne.. Obejrzałam i też się nad nimi zastanawiam ;)

Kupuję na allegro różne rzeczy i jeszcze nigdy się nie zawiodłam i oby tak dalej ;)

Ja powoli kupuję malutkie ciuszki, są taaaaakie słodkie :laugh:
Lepiej wcześniej powoli zacząć zbierać wyprawkę niż później kupować wszystko naraz, kupując po kolei nie odczuwa się tak ubytku pieniędzy
13 lata 9 miesiąc temu #84896 przez Pyśkaaaa
hej dziewuszki ja juz po wizycie z tego stresu pokrecilam godziny ale udalo sie :D maluszek zdrowiusienki fikal skakal krecil sie :D a i mialam robione przez brzuch moj K. by ze mna :D duzy jest swoimi wymiarami jest o 2 dni starszy :) ach sie ciesze

za chwilke wrzuce fotki
13 lata 9 miesiąc temu #84899 przez Agusia83
Pyskaa, fantastycznie....z niecierpliwoscia czekamy na fotki... :woohoo:
13 lata 9 miesiąc temu #84908 przez Mała
Dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni :kiss:

Oj ceny ubranek dziecięcych zawrotne. Dzisiaj mojemu Kamilowi kupiliśmy dresik całe 104 cm wzrostu - 46 zł.

Wiecie ostatnio rozmawiałyśmy o seksie i ja stwierdziłam, że nie mam w ogóle ochoty, a teraz to ja jakaś erotomanka jestem. :blink: Dobrze, że mój mąż wyjechał na 2 tygodnie z małym na turnus rehabilitacyjny, bo przecież nie bardzo mogę z tą moją szyjką. Masakra jakaś, a co najlepsze, że ja nigdy nie byłam taka potrzebująca. Co te hormony robią z człowiekiem :blush:
13 lata 9 miesiąc temu #84910 przez Pyśkaaaa
a i musze powturzyc mocz :( bo jest kiepski a tu zdjecia
13 lata 9 miesiąc temu #84912 przez slowiczek
a u mnie totalnie na odwrót - zawsze było tak, że ja mogłabym CIĄGLE seksić a teraz w ogóle mi się nie chce :(
13 lata 9 miesiąc temu #84913 przez Pyśkaaaa
a i musze powtorzyc mocz :( bo jest kiepski a tu zdjecia
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży