- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #85382 przez Pyśkaaaa
Bo wiesz od kilku dni jadlam je na potege kupilam takie superowe kwasne a mialam po nich takie (sorry za okreslenie) kupki jak na biegunke i lekarz sie zdziwil i pytal co jem i kazal na razie odstawic jablka Zeby popatrzec jak zachowuje sie zoladek
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #85405 przez bewipo
katy super, że wszystko dobrze i że już płeć znasz
Pyśka do Poznania zapraszam
Ja myślę, że na ostatnią chwilę nie ma co czekać, bo ile to kasy na raz trzeba będzie wydać. A tak co miesiąc coś tam można dokupić i się uzbiera. Zdarzają sie też sytuacje, że dziewczyny od 7 miesiąca muszą w szpitalu leżeć i wtedy to już nic się nie załatwi. Wszystko będzie musiał kupić ktoś inny i nie do końca będziemy zadowolone.
Pyśka do Poznania zapraszam
Ja myślę, że na ostatnią chwilę nie ma co czekać, bo ile to kasy na raz trzeba będzie wydać. A tak co miesiąc coś tam można dokupić i się uzbiera. Zdarzają sie też sytuacje, że dziewczyny od 7 miesiąca muszą w szpitalu leżeć i wtedy to już nic się nie załatwi. Wszystko będzie musiał kupić ktoś inny i nie do końca będziemy zadowolone.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #85438 przez Agusia83
Dziewczyny, ciesze sie, ze wszystko na usg wyszlo super, ze maluszki zdrowe...to jest najwazniejsze ...Macie dosyc duze dzidziolki...u mnie na badaniu wyszlo, ze maluch jest moze o 1 dzien starszy od OM...ale nie tydzien ...super, ze tak dobrze rosna...ja tez najprawdopodobniej bede miec chlopaka...ale chyba dokladniej zobaczymy na polowkowym ..ale nie powiem, ze nie marze wlasnie o chlopcu...maz dumny jak nie wiem co...haha..
Jesli chodzi o ubranka, to ja je ogladam, sa piekne, ale bede kupowac chyba dopiero na przelomie maja i czerwca...nie powiem, by mnie nie korcilo Na pewno od lipca zaczne kupowac ze 2 opakowania pieluch miesiecznie...zeby bylo lzej na poczatku...
Pyskaa, ja uwielbiam jablka....na szczescie nie mam takowych problemow z wyproznianiem...
To ja jestem z Krakowa i chyba Marta M
Jesli chodzi o ubranka, to ja je ogladam, sa piekne, ale bede kupowac chyba dopiero na przelomie maja i czerwca...nie powiem, by mnie nie korcilo Na pewno od lipca zaczne kupowac ze 2 opakowania pieluch miesiecznie...zeby bylo lzej na poczatku...
Pyskaa, ja uwielbiam jablka....na szczescie nie mam takowych problemow z wyproznianiem...
To ja jestem z Krakowa i chyba Marta M
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85482 przez Mała
Same chłopaki, jak na razie.
Ja też jeszcze nie kupuję ubranek, z resztą mam tyle po Kamilu, że nie muszę. Babcie kupiły ubranka Kamilowi i myślę, że tym razem też tak będzie.
Oglądamy się za wózkiem bliźniaczym, bo mój Kamil nie chodzi a w dwóch wózkach to nie bardzo. Trochę ciężko coś znaleźć, bo przeważnie są do 15 kg dziecka (synek ma 16 kg), a my byśmy chcieli do ok 20 kg. A i chcielibyśmy jeden za drugim, a większość jest obok. Jak by Wam coś wpadło w oko to dajcie namiar.
Czy ja już zaczęłam 2 trymestr?
Ja też jeszcze nie kupuję ubranek, z resztą mam tyle po Kamilu, że nie muszę. Babcie kupiły ubranka Kamilowi i myślę, że tym razem też tak będzie.
Oglądamy się za wózkiem bliźniaczym, bo mój Kamil nie chodzi a w dwóch wózkach to nie bardzo. Trochę ciężko coś znaleźć, bo przeważnie są do 15 kg dziecka (synek ma 16 kg), a my byśmy chcieli do ok 20 kg. A i chcielibyśmy jeden za drugim, a większość jest obok. Jak by Wam coś wpadło w oko to dajcie namiar.
Czy ja już zaczęłam 2 trymestr?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Mała.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #85518 przez Marta M
Katy to swietnie
Ja ogranicze sie narazie do zakupow, ale tylko dla siebie...mierzylam ostatnio przesliczne dzinsy rurki...ale cena dosc wysoka: 159zl...maz wraca w czwartek i obiecal mnie zabrac na wielkie zakupy... Bo ciagle chodze w starych rzeczach a ich liczba sie coraz mniejsza robi...zostaly mi tylko leginsy..
Bewipo, nic nie lepiej sie czujesz?? Jest tak samo jak na poczatku?? Mnie dopiero od kilku dni zaczyna byc lepiej, dzisiaj pierwszy raz nie wymiotowalam rano, choc nie wiem czy jeszcze tego nie zrobie..dzien dlugi jest..
Ja ogranicze sie narazie do zakupow, ale tylko dla siebie...mierzylam ostatnio przesliczne dzinsy rurki...ale cena dosc wysoka: 159zl...maz wraca w czwartek i obiecal mnie zabrac na wielkie zakupy... Bo ciagle chodze w starych rzeczach a ich liczba sie coraz mniejsza robi...zostaly mi tylko leginsy..
Bewipo, nic nie lepiej sie czujesz?? Jest tak samo jak na poczatku?? Mnie dopiero od kilku dni zaczyna byc lepiej, dzisiaj pierwszy raz nie wymiotowalam rano, choc nie wiem czy jeszcze tego nie zrobie..dzien dlugi jest..
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85527 przez slowiczek
ja też Marta na razie inwestuję w siebie ostatnio mi mój Ł. zrobił prezent gotówkowy 500 zł, żebym sobie kupiła coś ładnego i czekam na wypłatę, dołożę ze swoich i kupię sobie zegarek w którym jestem zakochana
nawet Wam pokażę go www.e-zegarek.pl/sklep/calvin-klein-dams...ein-modern-6959.html na żywo jest piękniejszy
nawet Wam pokażę go www.e-zegarek.pl/sklep/calvin-klein-dams...ein-modern-6959.html na żywo jest piękniejszy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez slowiczek.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #85530 przez Agusia83
Pyskaa, przepraszam, ze Cie ominelam....Ty rowniez rozpoczynasz II trymestr ...jest nas sporo na wrzesniowkach i za niedlugo ciezko bedzie sie polapac, w ktorym to juz tygodniu jestesmy ...
Na staraczkach dolaczylam zdjecie mojego dzidziejszego brzuszka....a raczej wielkiego bandziocha....Moze i tu sie pochwalimy swoimi? Co Wy na to?
Acha...Katy....a masz moze zdjecie dzidziolka? Bo plytki nie dasz rady pokazac, ale fotke bys wrzucila
Na staraczkach dolaczylam zdjecie mojego dzidziejszego brzuszka....a raczej wielkiego bandziocha....Moze i tu sie pochwalimy swoimi? Co Wy na to?
Acha...Katy....a masz moze zdjecie dzidziolka? Bo plytki nie dasz rady pokazac, ale fotke bys wrzucila
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #85532 przez Marta M
A mowia ze chlopcow rodzi sie coraz mniej...a na sierpniowkach tyle chlopcow, u nas tak samo..
Pyska, Mala gratulacje rozpoczecia II trymestru.. Bewipo ja tez rowny miesiac do usg.
Agusia a w jakiej czesci miasta mieszkasz, jesli moge zapytac?
Pyska, Mala gratulacje rozpoczecia II trymestru.. Bewipo ja tez rowny miesiac do usg.
Agusia a w jakiej czesci miasta mieszkasz, jesli moge zapytac?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85535 przez Agusia83
Pewnie, ze mozesz....mieszkam na tzw 2 krancu Krakowa....niedaleko Uniwersyteckiego Szpitala Dzieciecego....a Ty, gdzie? Kurcze, moze sie kiedys umowimy i spotkamy? Co, Ty na to?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona