- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84935 przez magdamagda1988
Kobitki słuchajcie pare dni temu mama dała mi ksiżke "Matka i dziecko" vademecum zamówiona ze swiata ksiazki juz pare lat temu. I okazuje sie ze super ksiazka jest opis kazdego miesiaca bez tygodnia, ale wystarczy. A pozniej do 3 roku zycia jak sie opiekowac dzieckiem. Oraz o zywieniu co powinna jesc kobieta w ciazy.. i jest wiele porad i miedzy innymi wyprobowałam koktail wapniowo bialowy z banana i szkalnki mleka zmiksowane w malakserze- dziewczyny pyszne polecan a przy okazji zdrowe
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #84937 przez Marta M
Mala, Edyta, slowiczek, Pyska sliczne maluszki
Ja tez dzisiaj bylam na wizycie, ale powiem Wam, ze zamiast mojej gin przyjmowala jej mama...i za duzo sie nie dowiedzialam...nawet nie mam zdjecia, widzialam maluszka ale chyba w pomniejszeniu jakims bo na monitorze mial 2cm moze...heh...pani go nawet nie zmierzyla, nic nie wiem..powiedziala ze i z badania i usg wszystko w porzadku, ale jakos nie czuje sie usatysfakcjonowana...
Kolejna wizyta dopiero za jakis miesiac...
Mi mezus wraca za tydzien, po takiego 6 tygodniowej abstynencji to bedzie goraco..chociaz powiem Wam ze ja nadal mam erotyczne sny podczas ktorych doznaje roznych przyjemnosci..heh..wstyd przyznac I plci tez nie poznalam.. Wiec nasze zakupy jeszcze poczekaja...
Ja tez dzisiaj bylam na wizycie, ale powiem Wam, ze zamiast mojej gin przyjmowala jej mama...i za duzo sie nie dowiedzialam...nawet nie mam zdjecia, widzialam maluszka ale chyba w pomniejszeniu jakims bo na monitorze mial 2cm moze...heh...pani go nawet nie zmierzyla, nic nie wiem..powiedziala ze i z badania i usg wszystko w porzadku, ale jakos nie czuje sie usatysfakcjonowana...
Kolejna wizyta dopiero za jakis miesiac...
Mi mezus wraca za tydzien, po takiego 6 tygodniowej abstynencji to bedzie goraco..chociaz powiem Wam ze ja nadal mam erotyczne sny podczas ktorych doznaje roznych przyjemnosci..heh..wstyd przyznac I plci tez nie poznalam.. Wiec nasze zakupy jeszcze poczekaja...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84943 przez bewipo
Pyśka maluszek super
Marta szkoda że taka wizyta mało udana. W sumie nic nowego się nie dowiedziałaś.
Moje hormony chyba nie działają, bo jakoś nie mam zwiekszonej ochoty Ale może przez to, że ciągle coś mnie na żoładku męczy i przyjemności tylko z rana możliwe, jak się jeszcze dobrze czuję
Marta szkoda że taka wizyta mało udana. W sumie nic nowego się nie dowiedziałaś.
Moje hormony chyba nie działają, bo jakoś nie mam zwiekszonej ochoty Ale może przez to, że ciągle coś mnie na żoładku męczy i przyjemności tylko z rana możliwe, jak się jeszcze dobrze czuję
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #85233 przez slowiczek
dziewczynki, dla was to nie za wcześnie na kupowanie ubranek ? bo mnie w tym momencie nawet przez myśl by to nie przeszło płeć mam nadzieję, na usg połówkowym nam dzidzia pokaże, ale myślę, że pierwsze zakupy to poczynię nie wcześniej jak przełom maja/czerwca
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85238 przez katy25
czesc dziewczynki:)
Zdaje relacje z USG,
dzidzia zdrowa, piekna i wieksza niz na moja ciaze o jakis tydzień czasu:)
Mam super nagranie na CD ale rzecz jasna nie mam jak Wam pokazać
JEST CHŁOPAK - mój maż przeszcześliwy, aż tak bardzo że wczoraj szef zabrał go na piwo, ale chyba na dwóch nie stanęło... hehehe
jutro ide do swojej lekarz i tez bede miala USG i jestem ciekawa czy mi potwierdza płeć, ale rzeczywiście było wyraźnie widać siusiaka...chociaż...
Ja też uważam, że to za wcześnie na kupowanie ubranek badz czegokolwiek.
To jest dopiero 4 miesiac dziewczyny...
miłego dnia
Zdaje relacje z USG,
JEST CHŁOPAK - mój maż przeszcześliwy, aż tak bardzo że wczoraj szef zabrał go na piwo, ale chyba na dwóch nie stanęło... hehehe
jutro ide do swojej lekarz i tez bede miala USG i jestem ciekawa czy mi potwierdza płeć, ale rzeczywiście było wyraźnie widać siusiaka...chociaż...
Ja też uważam, że to za wcześnie na kupowanie ubranek badz czegokolwiek.
To jest dopiero 4 miesiac dziewczyny...
miłego dnia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez katy25.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #85245 przez ewelinaa
A ja zaczęłam wcześniej, wydaje mi się, że jeśli zacznie się kupować wcześniej nie odczuje się tak wydatków z tym związanych. Poza tym jak będę w 6-7 miesiącu będzie lato, łatwiej teraz poruszać się po sklepach niż w upał z wielkim brzuchem
A co do opinii, żeby nie zapeszać - nie wierzę w zabobony
A co do opinii, żeby nie zapeszać - nie wierzę w zabobony
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #85249 przez ewelinaa
katy25 napisał:
Gratuluję Będziesz już miała parkę
czesc dziewczynki:)
Zdaje relacje z USG,
Gratuluję Będziesz już miała parkę
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #85345 przez Pyśkaaaa
Hej Dziewuszki
ja wczoraj z wrazenia zapomnialam powiedziec ze u mnie tez bedzie PRAWDOPODOBNIE CHLOPAK doktorek stwierdzil ze nie mozna na ty etapie stwierdzic na pewno ale cos tam dzidziusiowi z miedzynozek wystaje moj K. szczesliwy bo chcial chlopaka:D i schudłam 2 kilo i mam zakaz jedzenia jablek
Bewipo ja przyjade do tego Krakowa (bo Ty chyba z niego jestes prawda?) i Cie przytule z radosci:D moja buzka jest lepsza :*
Ja dzis w nocy obudZilam sie i przez 2 godz spac nie moglam MASAKRA!
ja wczoraj z wrazenia zapomnialam powiedziec ze u mnie tez bedzie PRAWDOPODOBNIE CHLOPAK doktorek stwierdzil ze nie mozna na ty etapie stwierdzic na pewno ale cos tam dzidziusiowi z miedzynozek wystaje moj K. szczesliwy bo chcial chlopaka:D i schudłam 2 kilo i mam zakaz jedzenia jablek
Bewipo ja przyjade do tego Krakowa (bo Ty chyba z niego jestes prawda?) i Cie przytule z radosci:D moja buzka jest lepsza :*
Ja dzis w nocy obudZilam sie i przez 2 godz spac nie moglam MASAKRA!
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona