BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #84914 przez Mała
Pyśkaaaa nie widać zdjęć.
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #84916 przez Pyśkaaaa
to jeszcze raz i sorry za blad ortogaf. :p
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #84925 przez slowiczek
ale fajny dzidziol :) moje małe też jest starsze wg usg o chyba 6 dni :P
13 lata 9 miesiąc temu #84934 przez Mała
Super bąbel, a jaki grzeczny :)
13 lata 9 miesiąc temu #84935 przez magdamagda1988
Kobitki słuchajcie pare dni temu mama dała mi ksiżke "Matka i dziecko" vademecum zamówiona ze swiata ksiazki juz pare lat temu. I okazuje sie ze super ksiazka jest opis kazdego miesiaca bez tygodnia, ale wystarczy. A pozniej do 3 roku zycia jak sie opiekowac dzieckiem. Oraz o zywieniu co powinna jesc kobieta w ciazy.. i jest wiele porad i miedzy innymi wyprobowałam koktail wapniowo bialowy z banana i szkalnki mleka zmiksowane w malakserze- dziewczyny pyszne polecan a przy okazji zdrowe :)
13 lata 9 miesiąc temu #84937 przez Marta M
Mala, Edyta, slowiczek, Pyska sliczne maluszki :)

Ja tez dzisiaj bylam na wizycie, ale powiem Wam, ze zamiast mojej gin przyjmowala jej mama...i za duzo sie nie dowiedzialam...nawet nie mam zdjecia, widzialam maluszka ale chyba w pomniejszeniu jakims bo na monitorze mial 2cm moze...heh...pani go nawet nie zmierzyla, nic nie wiem..powiedziala ze i z badania i usg wszystko w porzadku, ale jakos nie czuje sie usatysfakcjonowana...

Kolejna wizyta dopiero za jakis miesiac...

Mi mezus wraca za tydzien, po takiego 6 tygodniowej abstynencji to bedzie goraco..chociaz powiem Wam ze ja nadal mam erotyczne sny podczas ktorych doznaje roznych przyjemnosci..heh..wstyd przyznac ;) I plci tez nie poznalam..:( Wiec nasze zakupy jeszcze poczekaja...
13 lata 9 miesiąc temu #84943 przez bewipo
Pyśka maluszek super :)

Marta szkoda że taka wizyta mało udana. W sumie nic nowego się nie dowiedziałaś.

Moje hormony chyba nie działają, bo jakoś nie mam zwiekszonej ochoty ;) Ale może przez to, że ciągle coś mnie na żoładku męczy i przyjemności tylko z rana możliwe, jak się jeszcze dobrze czuję :)
13 lata 9 miesiąc temu #85212 przez ewelinaa
Ja mam wizytę 24.03. i mam nadzieję, że poznam już płeć :P Moje maleństwo jest "starsze" wg usg o 9 dni, więc mam nadzieję, że będzie już wiadomo czy kupować różowe czy niebieskie :laugh: Bo na razie ograniczam się do zółto-szaro-białych ;)
13 lata 9 miesiąc temu #85233 przez slowiczek
dziewczynki, dla was to nie za wcześnie na kupowanie ubranek ? bo mnie w tym momencie nawet przez myśl by to nie przeszło :P płeć mam nadzieję, na usg połówkowym nam dzidzia pokaże, ale myślę, że pierwsze zakupy to poczynię nie wcześniej jak przełom maja/czerwca ;)
13 lata 9 miesiąc temu #85235 przez Groszek
Słowiczek ja też dość późno zaczełam kupować ubranka :) Chyba na początku 7 miesiąca :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85238 przez katy25
czesc dziewczynki:)

Zdaje relacje z USG,
dzidzia zdrowa, piekna i wieksza niz na moja ciaze o jakis tydzień czasu:)
Mam super nagranie na CD ale rzecz jasna nie mam jak Wam pokazać:)
JEST CHŁOPAK - mój maż przeszcześliwy, aż tak bardzo że wczoraj szef zabrał go na piwo, ale chyba na dwóch nie stanęło... hehehe
jutro ide do swojej lekarz i tez bede miala USG i jestem ciekawa czy mi potwierdza płeć, ale rzeczywiście było wyraźnie widać siusiaka...chociaż...

Ja też uważam, że to za wcześnie na kupowanie ubranek badz czegokolwiek.
To jest dopiero 4 miesiac dziewczyny...
miłego dnia
13 lata 9 miesiąc temu #85245 przez ewelinaa
A ja zaczęłam wcześniej, wydaje mi się, że jeśli zacznie się kupować wcześniej nie odczuje się tak wydatków z tym związanych. Poza tym jak będę w 6-7 miesiącu będzie lato, łatwiej teraz poruszać się po sklepach niż w upał z wielkim brzuchem :laugh:

A co do opinii, żeby nie zapeszać - nie wierzę w zabobony :P
13 lata 9 miesiąc temu #85249 przez ewelinaa
katy25 napisał:

czesc dziewczynki:)

Zdaje relacje z USG,
dzidzia zdrowa, piekna i wieksza niz na moja ciaze o jakis tydzień czasu:)
Mam super nagranie na CD ale rzecz jasna nie mam jak Wam pokazać:)
JEST CHŁOPAK - mój maż przeszcześliwy, aż tak bardzo że wczoraj szef zabrał go na piwo, ale chyba na dwóch nie stanęło... hehehe

Gratuluję :laugh: Będziesz już miała parkę :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu #85345 przez Pyśkaaaa
Hej Dziewuszki

ja wczoraj z wrazenia zapomnialam powiedziec ze u mnie tez bedzie PRAWDOPODOBNIE CHLOPAK doktorek stwierdzil ze nie mozna na ty etapie stwierdzic na pewno ale cos tam dzidziusiowi z miedzynozek wystaje :D moj K. szczesliwy bo chcial chlopaka:D i schudłam 2 kilo i mam zakaz jedzenia jablek :(

Bewipo ja przyjade do tego Krakowa (bo Ty chyba z niego jestes prawda?) i Cie przytule z radosci:D moja buzka jest lepsza :*

Ja dzis w nocy obudZilam sie i przez 2 godz spac nie moglam MASAKRA!
13 lata 9 miesiąc temu #85371 przez slowiczek
Pyśka, a czemu nie możesz jeść jabłek ? :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży