- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #91002 przez Agusia83
Czesc dziewczynki...ja nigdy nie chodzilam w leginsach, ale zastanawiam sie nad ich kupnem...po prostu nie mam ladnych nog ...
Zrobilam sobie dzis zdjecie brzucha i porownywalam ze zdjeciem z 10t6d...i wowczas mialam taki rozlazly brzuszek a teraz robi sie taka mala pileczka z przodu...haha...
Ide umyc wlosy, a pozniej chyba wybiore sie na cmentarz...a nastepnie na ciuszka...w koncu obiadek mam z wczorajsza wiec laba
Zrobilam sobie dzis zdjecie brzucha i porownywalam ze zdjeciem z 10t6d...i wowczas mialam taki rozlazly brzuszek a teraz robi sie taka mala pileczka z przodu...haha...
Ide umyc wlosy, a pozniej chyba wybiore sie na cmentarz...a nastepnie na ciuszka...w koncu obiadek mam z wczorajsza wiec laba
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91006 przez ewelinaa
Pyśka, ja wczoraj byłam u swojego lekarza i od ostatniej wizyty (4 tygodnie temu) nic nie przytyłam I nic na ten temat nie powiedział, a położna, która mnie ważyła, powiedziała, że jeśli wszystkie badania są ok i z dzieckiem też dobrze to ni ma co tyć "jak świnia" I lepiej mniej niż więcej - łatwiej później zrzucić
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91059 przez kasia79
Nie ma co się przejmować tym co ludzie gadają, ja to podobno mam co najmniej bliżniaki bo mam już naprawdę spory brzuch, ale nikt nie bierze pd uwagę że to moja trzecia ciąża i mam prawo być "bardziej rozciągnięta" też mnie wkurzają.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91074 przez fanka
Dziewczynki piszecie o witaminkach, ja kurczę nie biorę nic i trochę się martwię bo widzę z wypowiedzi, że każda coś "łyka", ale na ostatnich badaniach wyszła mi dosyć spora anemia i dostałam na to leki i Pani Doktor powiedziała, żebym zadnych witamin poza tymi tabletkami na anemię nie brała więc nie biorę.
Co do brzuchów to uwagi typu "o jaki mały brzuch" czy "jaki masz wielki brzuch" są totalnie nie na miejscu i też mnie wkurzają, i hasła , "a który to miesiąc bo ja w tym czasie to miałam brzuch mniejszy/większy" tak jakby były miary wyznaczone ile obwodu ma mieć brzuch w którym tygodniu. Ja wydaje mi się mam dosyć spory ale nie należę do szczuplutkich więc zapas z przed ciąży też się do tego przyczynia i nie raz już słyszałam "ale Ty już masz duży brzuch, ja to miałam mniejszy" strasznieee mnie to wkurza!!!
Co do brzuchów to uwagi typu "o jaki mały brzuch" czy "jaki masz wielki brzuch" są totalnie nie na miejscu i też mnie wkurzają, i hasła , "a który to miesiąc bo ja w tym czasie to miałam brzuch mniejszy/większy" tak jakby były miary wyznaczone ile obwodu ma mieć brzuch w którym tygodniu. Ja wydaje mi się mam dosyć spory ale nie należę do szczuplutkich więc zapas z przed ciąży też się do tego przyczynia i nie raz już słyszałam "ale Ty już masz duży brzuch, ja to miałam mniejszy" strasznieee mnie to wkurza!!!
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91086 przez fanka
co do brzuszków demotywatory.pl/2873114/Uczucie-nie-do-opisania
to na poprawę humoru
Kasia HGB miałam 33, a na poprzedniej wizycie prawie 37