- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Witam was drogie mamusie i przyszle mamusie
ja nadal w 2paku no i czekam
Mgielka a Ty na kiedy masz termin z USG i na kiedy masz termin z OM i ogolnie mialas dlugie czy norrmalne cykle?
Ja mialam dlugie cykle dlatego chyba termin z miesiaczki sie nie sprawdzil..
Poza tym slyszalam ze kobiety ktore braly cos na podtrzymanie ciazy to poznej dluzej nosza ale na o chyba nie ma reguly...
Madzia ja mam wg 1 USG na 25, wg 2 USG ktore bylo robione 2 tyg pozniej na 27 a wg OM na 2 X cykle ja mialam bardzo regularne co 27,28 dni

Pyskaa licze na to ze Twoj sen sie spelni

Gosia ja tez mam kombinezon na 68-74 ze cala zime spokojnie przechodzi

Ewcia WIELKIE GRATULACJE

Ja wrocilam od lekarza, mala juz w kanale glowka sztywno, szyjka skrocona miekka ale zamknieta niestety... wiec moze na dniach cos sie ruszy wiecej...
W ogole cos dzis mi nieodbrze pojechalam z M do pasazu na kurczaka z makaronem i co... puscilam pawia bo niedolecialam do lazienki bo byla z drugiej strony komicznie to wygladalo

- Ewcia22
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

pytanie do karmiacych czym smarujecie brodawki ja dopiero karmiłam po 1 razie z każdej piersi i już niesamowicie bolą
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**

No to niezła niespodzianka, ale na USG wychodził Wam chłopiec?
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Opisze Wam moj porod. A byl dosc ciezki, bo trwal prawie 12h..
przed 10 zaczely odchodzic mi wody, na spokojnie zjadlam sniadanie, umylam sie..zuzylam multum podpasek i tych wkladow poporodowych i po 12 bylismy juz w szpitalu...tam sie okazalo, ze rozwarcie na 2cm...tylko

w koncu zabrali mnie na porodowke gdy rozwarcie mialo 3cm...tam tez spotkalam sie z nowa polozna (nowa zmiana), dzieki ktorej sprawnie urodzila sie moja krolewna...Na porodowce poprosilam o znieczulenie ZZO, a ze byla sobota i do tego jakis pan trafil helikopterem z odcieta reka...mialam pecha i musialam na niego czekac....tyle, ze po niecalej godzinie okazalo sie, ze z 4cm zrobilo sie 7cm...

Po porodzie zaczelam odplywac, cisnienie schodzilo na 80/50, nie mialam kontaktu z otoczeniem, bo stracilam mnostwo krwi...niby mam 3 szwy na skorze, ale w srodku przy szyciu ciagle pekaly mi naczynia ...tam to chyba z 10 szwow bedzie...po podaniu mnostwa kroplowek zaczelam dochodzic do siebie...Ale nadal mam anemie i zle wyniki morfologii...ale co tam...najwazniejsze, ze cora juz jest z nami...
ale Wam tasiemca walnelam...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
A to lekarkę co Cie tak pięknie cięła po skurczu gołymi rekami bym udusiła !!!!!
SZOK!!!!
Emilka piękna!, Wygląda juz jak niemowlak, a nie noworodek

FAJNIE ZE JUŻ JESTEŚCIE

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kurcze Agusia, ale miałaś przezycia, dzielna jestes!!!
A to lekarkę co Cie tak pięknie cięła po skurczu gołymi rekami bym udusiła !!!!!
SZOK!!!!
Emilka piękna!, Wygląda juz jak niemowlak, a nie noworodek
FAJNIE ZE JUŻ JESTEŚCIE![]()
![]()
![]()
W 100% zgadzam się z Gosią. Agusia podziwiam, że tak dzielnie to wszystko zniosłaś a na koniec nie udusiłas tej baby.
A Emilka cudna! Uśmiech na drugim zdjęciu prześliczny

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Jagodzie schodziła, zaczelam ja kapac w ZIAJCE i przeszloAgusia no nieźle Cię urządziła ta dr
![]()
Dobrze, że widok dziecka wszystko wynagradza.
Dziewczyny czy waszym dzieciom schodziła skóra z rączek i nóżek, tak na zgięciach i między palcami?
Beti jak ten czas leci.

allegro.pl/ziaja-ziajka-plyn-do-kapieli-...rat-i1817395716.html
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magdamagda1988
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
A porod do najlepszych nie nalezal dobrze ze mala coreczka taka sliczana i kochana to wynagrodzila czekanie