- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #197657 przez Mała
Gosia jakiego smoczka dajesz Jagodzie? Moja Olka nie chce smoka, ale dzisiaj to normalnie taka była ochlana, że wymiotowała, a cyca i tak nie puściła.
No Pyśkaaa, trzymam kciuki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Mała.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197667 przez gosia2324
Mała napisał:
Mam z nuka i aventu i NIE CHCE ZADNEGO

Jeszcze od meza czasem wezmie, ale ma odruch wymiotny!
Chce ja nauczyc ssac smoka, bo inaczej mnie pozre w calosci, i nic dobrego z tego nie ma, brzuch ma jak balonik i ulewa jej sie, bo ile mozna jesc ......
Gosia jakiego smoczka dajesz Jagodzie? Moja Olka nie chce smoka, ale dzisiaj to normalnie taka była ochlana, że wymiotowała, a cyca i tak nie puściła.
Mam z nuka i aventu i NIE CHCE ZADNEGO

Jeszcze od meza czasem wezmie, ale ma odruch wymiotny!
Chce ja nauczyc ssac smoka, bo inaczej mnie pozre w calosci, i nic dobrego z tego nie ma, brzuch ma jak balonik i ulewa jej sie, bo ile mozna jesc ......
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #197679 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197720 przez Pyśkaaaa
no i przeszło po kąpieli... powiem wam że pierwszy raz miałam cos takiego... ale w razie czego wykonałam akrobacje pod prysznicem i ogarnęłam stópki ale wam zazdroszcze że nie musicie tak się wysilać...
Monika jak mnie rozczulaja zdjęcia takich maluszków z facetami
Monika jak mnie rozczulaja zdjęcia takich maluszków z facetami

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197807 przez bewipo
Ja się melduję
Mieliśmy trochę problemów z karmieniem, ale była dziś konsultantka laktacyjna i powoli mam nadzieję poukłada się wszystko. Jutro idziemy do przychodni sprawdzić czy mała w końcu zaczęła coś przybierać. Teraz nocka jeszcze przed nami, zobaczymy czy jest jakaś poprawa... Trzymajcie za nas kciuki.

- Asiekk
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- "Dziecko jest miłością, która stała się widzialna"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197822 przez Asiekk
hej mamusie! maluszki super gratuluje !!
pisze do was z zapytaniem bo sama juz nie wiem co mam robic
Jestem z mam październikowych..
PROSZE powiedzcie bo juz naprawde wariuje..
Od poniedzialku jak za dlugo siedzialam zaczelam czuc UCISK tam na dole jakby moj synek napieral mi glowka na caaly dol brzucha jak polezalam to przeszło...
co najlepsze RAZ tak mialam wczoraj wieczorem okazało sie, ze to sprawka jelit..
Ale dzisiaj sytuacja sie powtorzyla tak samo mnie napieral na dol brzucha i nie przestawało bolec (chce powiedziec ze to jest jednostajny bol). .
Do tego doszedł bol kregoslupa a dokladnie LEWA STRONA NA DOLE kregoslupa rano bolal mnie dzisiaj do poludnia tak z godzinke ale przeszło tez jednostajny bol..
lecz teraz wieczorem od chyba ok 21.00 bolal mnie tak samo lewa strona na dole tylko, ze mocniej az sie poplakalam mezowi w ramiona..
Wzielam apap LEKKO dopiero teraz przestaje mnie bolec...
Synus normalnie sie rusza aktywny tak jak zawsze.
W DODATKU OD WIECZORA NIEDZIELI dostalam KATARU i nie wiem juz czy tez od kichania i siakania ten dol brzucha mnie boli i wgl.. 2 tyg temu gin powiedzial, ze mam dluga twarda i zamknieta szyjke.. W tamtym tyg na USG prenatalnych w 36tyg gin powiedzial ze jeszcze nie ma glowki w kanale rodnym A TERAZ CZUJE JAKBY JA TAM MIAL! wiec juz sama nie wiem co to jest czy zaczyna sie porod czy jechac do szpitala czy czekac jutro do 8.30 bo mam wizyte u gin..
Przepraszam, ze zawracam wam glowe ale wiem, ze bedziecie sie mniej wiecej orientowac bo juz wieksza czesc was ma swoje maluszki przy sobie
POZDRAWIAM
pisze do was z zapytaniem bo sama juz nie wiem co mam robic

Jestem z mam październikowych..
PROSZE powiedzcie bo juz naprawde wariuje..
Od poniedzialku jak za dlugo siedzialam zaczelam czuc UCISK tam na dole jakby moj synek napieral mi glowka na caaly dol brzucha jak polezalam to przeszło...
co najlepsze RAZ tak mialam wczoraj wieczorem okazało sie, ze to sprawka jelit..
Ale dzisiaj sytuacja sie powtorzyla tak samo mnie napieral na dol brzucha i nie przestawało bolec (chce powiedziec ze to jest jednostajny bol). .
Do tego doszedł bol kregoslupa a dokladnie LEWA STRONA NA DOLE kregoslupa rano bolal mnie dzisiaj do poludnia tak z godzinke ale przeszło tez jednostajny bol..
lecz teraz wieczorem od chyba ok 21.00 bolal mnie tak samo lewa strona na dole tylko, ze mocniej az sie poplakalam mezowi w ramiona..

Synus normalnie sie rusza aktywny tak jak zawsze.
W DODATKU OD WIECZORA NIEDZIELI dostalam KATARU i nie wiem juz czy tez od kichania i siakania ten dol brzucha mnie boli i wgl.. 2 tyg temu gin powiedzial, ze mam dluga twarda i zamknieta szyjke.. W tamtym tyg na USG prenatalnych w 36tyg gin powiedzial ze jeszcze nie ma glowki w kanale rodnym A TERAZ CZUJE JAKBY JA TAM MIAL! wiec juz sama nie wiem co to jest czy zaczyna sie porod czy jechac do szpitala czy czekac jutro do 8.30 bo mam wizyte u gin..
Przepraszam, ze zawracam wam glowe ale wiem, ze bedziecie sie mniej wiecej orientowac bo juz wieksza czesc was ma swoje maluszki przy sobie

POZDRAWIAM

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #197824 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bewipo trzymam kciuki bardzo mocno
:*
Dziekujemy za mile slowa

Dziekujemy za mile slowa

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197839 przez katy25
gosia jestem jestem...
podczytuje Was, ale dzis nie mialam chwili aby sie odezwać.
Jutro opisze Wam pierwszy dzien w domku i noc, która nie należała do najlepszych...
powiedzcie - jak długo czekałyście na wizyte położnej od momentu zgłoszenia?? ja jutro bede dzownic do przychodni...
no i zastanawiam sie nad jakims spacerkiem? Gosia Ty po ilu dniach wychodzilas?
GRATULACJE DLA NOWO ROZAKOWANYCH MAM!!!!
PYSSSKA TRZYMAM KCIUKI ABY TO BYŁO TO!!
mnie strasznie bolą plecy... nie wiem jak sobie pomóc??
podczytuje Was, ale dzis nie mialam chwili aby sie odezwać.
Jutro opisze Wam pierwszy dzien w domku i noc, która nie należała do najlepszych...
powiedzcie - jak długo czekałyście na wizyte położnej od momentu zgłoszenia?? ja jutro bede dzownic do przychodni...
no i zastanawiam sie nad jakims spacerkiem? Gosia Ty po ilu dniach wychodzilas?
GRATULACJE DLA NOWO ROZAKOWANYCH MAM!!!!
PYSSSKA TRZYMAM KCIUKI ABY TO BYŁO TO!!
mnie strasznie bolą plecy... nie wiem jak sobie pomóc??
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197851 przez beti
Asiekk...jeżeli to jest jednostajny ból to może to być jakiś ucisk na nerw, lub rwa kulszowa (plecy) raczej nie poród..tego się nie da pomylić...wejdź może do wanny i się wygrzej, powinno trochę zelżeć...
Katy, ja wyszłam na spacer już na następny dzień od wyjścia ze szpitala
a na wizytę położnej czekałam 5 dni ( w tym weekend).
Co do bólu pleców PARACETAMOL, prysznic, odpoczynek...
Katy, ja wyszłam na spacer już na następny dzień od wyjścia ze szpitala

Co do bólu pleców PARACETAMOL, prysznic, odpoczynek...

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197860 przez mgielka22
Dzien dobry melduje sie w dwupaku.
Wczoraj wieczorem 4h musialo mnie oczywiscie 3mac (bol krzyza, skurcze i praktycznie non stop twardy brzuch) stwierdzilam ze jak zwykle przejdzie olalam i poszlam spac wiec bylo tak jak mowilam przeszlo
Juz mam seryjnie dosc, dzis ide do lekarza choc baaardzo mi sie nie chce i nie mam na to ochoty w ogole ale musze
Jednym slowem wypisuje sie...
Macie cudowne maluchy napatrzec sie nie moge
Wczoraj wieczorem 4h musialo mnie oczywiscie 3mac (bol krzyza, skurcze i praktycznie non stop twardy brzuch) stwierdzilam ze jak zwykle przejdzie olalam i poszlam spac wiec bylo tak jak mowilam przeszlo

Juz mam seryjnie dosc, dzis ide do lekarza choc baaardzo mi sie nie chce i nie mam na to ochoty w ogole ale musze

Macie cudowne maluchy napatrzec sie nie moge

- Ewcia22
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197868 przez Ewcia22
Hej dziewczyny pisze prosto z sali poporodowej urodziłam córeczkę dziś przed 6 rano cała akcja zaczęła się ok północy do szpitala trafiłam ok 1 z sześcio centymetrowym rozwarciem ale nie obeszło się bez nacięcia mała ma 54 cm i waży 3310
teraz jak sama urodziłam mogę spokojnie trzymać kciuki za resztę kobitek powodzenia

Moderatorzy: ilona