BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #315798 przez ewelinaa
Witam :)

U nas pobudka była o 5.30 :ohmy: :dry: Zjadła i za cholerę nie chciała spać, więc trzeba było wstawać. O 7.30 padła na godzinę i ja razem z nią.
A teraz znowu śpi. A mnie strasznie głowa boli, mam lenia i nic nie chce mi się robić :P

Co kaszki manny pediatra mi mówiła, żeby po dwóch miesiącach zwiększyć ilość do dwóch łyżeczek. Kiedyś Gosia wklejała taki artykuł o tym, że później można podawać kaszki glutenowe jako odrębny posiłek albo dać biszkopta czy kawałek chleba, ale nie pamiętam dokładnie B) Ja będę na razie dodawała do zupek, a później zobaczymy.

Siedzę na allegro i szukam kurtki dla małej. A to co mi się podobało kupili za grosze, a ja zapomniałam o aukcjach B) gapa :blush:

Buty i samochód - prezenty jak najbardziej dla naszych "wspaniałych" mężczyzn :silly: :lol: :lol: :P

Monia - Twoja Nunka robi świetne miny :lol: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315800 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:

Bewi ale , ze tak codziennie mam jej te zupki kasza manna psuc?
Gosia ile czasu Kunie dodoawalas kasze do zupek??

chyba ok 2-3 tygodnie,

Monia ta kanapa MUSI byc Twoja :) :woohoo: :woohoo: :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu #315801 przez beti
Przez 2 miesiące minimum się podaje gluten codziennie, a potem już można np całą butlę kaszki manny dać :)

Monia, ta aukcja na ręczniczki się niedługo dziś kończy, więc jak chcesz kupić to najlepiej zaraz :) ja już kupiłam :)

Widzę, że zebra Cię opętała :P :D
12 lata 10 miesiąc temu #315802 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:

Dziekuje dziewuszki :)

Z i nnej beczki- stzrele sobie takie cos na noc poslubna :Phttp://allegro.pl/nowosc-rozowa-zebra-hot-hot-rozm-uniwersalny-i2097299193.html

Monia mysle za zamias sukni slubnej tez by sie nadawala :P
12 lata 10 miesiąc temu #315803 przez bewipo
Monia jaki ładny awatarek :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315804 przez Agusia83
Witam sie...postaram Was nadrobic, tylko musze wsio przeczytac, a pewnie zaraz Emi sie obudzi...o juz sie obudzila...

Jednak cos jej sie snilo...narazie spi...a ja bylam dzis na badaniach i chwile temu dzwonili do mnie ze szpitala, ze moje tsh wynosi 33 :cheer: :cheer: :cheer: masakra...musze pojsc do lekarza...po ciazy mialam 0,01 a teraz? Ciekawe ile dostanie euthyroxu...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315810 przez ewelinaa
Właśnie Monia pochwal się zdjęciem z avatarka, bo ja ślepa i słabo widzę :P :lol:

I korzystając, że mała śpi i mam komputer dla siebie (ostatnio mąż w domu siedzi i go zajmuje :angry: ) nadrobię Julię ;)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 10 miesiąc temu #315823 przez pati-m
Jestem. Przyszła paczka dla Kacpero z tym stojakiem gimnastycznym i matka wzięła śrubokręt w obroty :silly: Ale oczywiście okazało się, że nie mamy w domu odpowiednich baterii. :dry: Jednak to nie przeszkadzało mojemu snusiowi :) Potarmosił i pouderzał we wszystko co się da, zjadł po zabawie i padł - odsypia te ćwiczenia :P

A ja wcinam zapiekane ziemniaczki i zsiadło mleko :lol: Tak mnie ochota nasza. No bo to, że dla S. nie ma dziś obiadu, nie znaczy, że ja mam chodzić głodna :P

Monia - Nunka i jej minki są niezastąpione :woohoo: Ale musisz się jeszcze pochwalić fotką z awatarku :)
12 lata 10 miesiąc temu #315830 przez iwonaNAVI
Monia mam mam nawet zimny z lodowki na 2 minuty jest spokoj ale potem znowu ...a przeciez nie bede jej smarowac przez caly dzien co 5 minut ech :(
jak mnie nie wywioza w kaftanie zanim ten cholerny zab sie pojawi to naprawde bedzie cud

Monia sliczny avatarek poprosimy o wiekszy format :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315834 przez angie1713
!

Dobry :lol: :lol: :lol:

Pati fajnie że podoba się Kacperkowi zabawka nawet bez baterii a co będzie jak włożysz baterie aż strach myśleć :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315835 przez monika1984lodz
prosze :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #315836 przez iwonaNAVI
Spi :)
Daj Boze aby ta chwila trwala wiecznie :P

mam nadzieje ze to juz koniec katuszy na dzisiaj i ze jak sie obudzi to bedzie lepiej...
12 lata 10 miesiąc temu #315838 przez angie1713
Ślicznie :)
12 lata 10 miesiąc temu #315840 przez pati-m
angie - pozytywnie zakręcony :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #315841 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

prosze :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Uroooooooooooooooooooooooooooooczo :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka