- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315798 przez ewelinaa
Witam
U nas pobudka była o 5.30 Zjadła i za cholerę nie chciała spać, więc trzeba było wstawać. O 7.30 padła na godzinę i ja razem z nią.
A teraz znowu śpi. A mnie strasznie głowa boli, mam lenia i nic nie chce mi się robić
Co kaszki manny pediatra mi mówiła, żeby po dwóch miesiącach zwiększyć ilość do dwóch łyżeczek. Kiedyś Gosia wklejała taki artykuł o tym, że później można podawać kaszki glutenowe jako odrębny posiłek albo dać biszkopta czy kawałek chleba, ale nie pamiętam dokładnie Ja będę na razie dodawała do zupek, a później zobaczymy.
Siedzę na allegro i szukam kurtki dla małej. A to co mi się podobało kupili za grosze, a ja zapomniałam o aukcjach gapa
Buty i samochód - prezenty jak najbardziej dla naszych "wspaniałych" mężczyzn
Monia - Twoja Nunka robi świetne miny
U nas pobudka była o 5.30 Zjadła i za cholerę nie chciała spać, więc trzeba było wstawać. O 7.30 padła na godzinę i ja razem z nią.
A teraz znowu śpi. A mnie strasznie głowa boli, mam lenia i nic nie chce mi się robić
Co kaszki manny pediatra mi mówiła, żeby po dwóch miesiącach zwiększyć ilość do dwóch łyżeczek. Kiedyś Gosia wklejała taki artykuł o tym, że później można podawać kaszki glutenowe jako odrębny posiłek albo dać biszkopta czy kawałek chleba, ale nie pamiętam dokładnie Ja będę na razie dodawała do zupek, a później zobaczymy.
Siedzę na allegro i szukam kurtki dla małej. A to co mi się podobało kupili za grosze, a ja zapomniałam o aukcjach gapa
Buty i samochód - prezenty jak najbardziej dla naszych "wspaniałych" mężczyzn
Monia - Twoja Nunka robi świetne miny
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315801 przez beti
Przez 2 miesiące minimum się podaje gluten codziennie, a potem już można np całą butlę kaszki manny dać
Monia, ta aukcja na ręczniczki się niedługo dziś kończy, więc jak chcesz kupić to najlepiej zaraz ja już kupiłam
Widzę, że zebra Cię opętała
Monia, ta aukcja na ręczniczki się niedługo dziś kończy, więc jak chcesz kupić to najlepiej zaraz ja już kupiłam
Widzę, że zebra Cię opętała
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315802 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:
Monia mysle za zamias sukni slubnej tez by sie nadawala
Dziekuje dziewuszki
Z i nnej beczki- stzrele sobie takie cos na noc poslubna :Phttp://allegro.pl/nowosc-rozowa-zebra-hot-hot-rozm-uniwersalny-i2097299193.html
Monia mysle za zamias sukni slubnej tez by sie nadawala
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315804 przez Agusia83
Witam sie...postaram Was nadrobic, tylko musze wsio przeczytac, a pewnie zaraz Emi sie obudzi...o juz sie obudzila...
Jednak cos jej sie snilo...narazie spi...a ja bylam dzis na badaniach i chwile temu dzwonili do mnie ze szpitala, ze moje tsh wynosi 33 masakra...musze pojsc do lekarza...po ciazy mialam 0,01 a teraz? Ciekawe ile dostanie euthyroxu...
Jednak cos jej sie snilo...narazie spi...a ja bylam dzis na badaniach i chwile temu dzwonili do mnie ze szpitala, ze moje tsh wynosi 33 masakra...musze pojsc do lekarza...po ciazy mialam 0,01 a teraz? Ciekawe ile dostanie euthyroxu...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315810 przez ewelinaa
Właśnie Monia pochwal się zdjęciem z avatarka, bo ja ślepa i słabo widzę
I korzystając, że mała śpi i mam komputer dla siebie (ostatnio mąż w domu siedzi i go zajmuje ) nadrobię Julię
I korzystając, że mała śpi i mam komputer dla siebie (ostatnio mąż w domu siedzi i go zajmuje ) nadrobię Julię
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
I dziś Klan trzeba obejrzeć - Rysiek umrze, będzie żałoba narodowa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez ewelinaa.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315823 przez pati-m
Jestem. Przyszła paczka dla Kacpero z tym stojakiem gimnastycznym i matka wzięła śrubokręt w obroty Ale oczywiście okazało się, że nie mamy w domu odpowiednich baterii. Jednak to nie przeszkadzało mojemu snusiowi Potarmosił i pouderzał we wszystko co się da, zjadł po zabawie i padł - odsypia te ćwiczenia
A ja wcinam zapiekane ziemniaczki i zsiadło mleko Tak mnie ochota nasza. No bo to, że dla S. nie ma dziś obiadu, nie znaczy, że ja mam chodzić głodna
Monia - Nunka i jej minki są niezastąpione Ale musisz się jeszcze pochwalić fotką z awatarku
A ja wcinam zapiekane ziemniaczki i zsiadło mleko Tak mnie ochota nasza. No bo to, że dla S. nie ma dziś obiadu, nie znaczy, że ja mam chodzić głodna
Monia - Nunka i jej minki są niezastąpione Ale musisz się jeszcze pochwalić fotką z awatarku
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315830 przez iwonaNAVI
Monia mam mam nawet zimny z lodowki na 2 minuty jest spokoj ale potem znowu ...a przeciez nie bede jej smarowac przez caly dzien co 5 minut ech
jak mnie nie wywioza w kaftanie zanim ten cholerny zab sie pojawi to naprawde bedzie cud
Monia sliczny avatarek poprosimy o wiekszy format
jak mnie nie wywioza w kaftanie zanim ten cholerny zab sie pojawi to naprawde bedzie cud
Monia sliczny avatarek poprosimy o wiekszy format
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315835 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
prosze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej