BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #334045 przez Pyśkaaaa
Agusia spichaj dobrze
Beti ja je uwielbiam sa piekne ale juz ci to mówiłam a poki co lece spać :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #334051 przez slowiczek
Agusia, no coś tam jest na allegro ale bardzo mały wybór...kiedyś byłam w warszawie w sklepie który sprzedaje effuniaki ale mieli aż jeden model i nie wszystkie rozmiary więc biedniutko :dry: ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej :blink:

Pysia, gratuluję talentu B)
12 lata 9 miesiąc temu #334089 przez bewipo
Witam pierwsza :)
Bati piękne te zdjęcia, a Fifi do zacałowania :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #334090 przez pati-m
Witam,

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

beti - Fifulek ma cudowne oczka! Aż trudno uwierzyć, że taki kolorek nie jest podrasowany komputerowo :silly: A zdjęcia z mamusią uroczę :)
12 lata 9 miesiąc temu #334101 przez angie1713
Witam trzecia :)
My wstałyśmy dziś już przed 7.były dziś 2 pobudki.Od rana piękne słoneczko więc później trzeba się wybrać na spacerek :)

Idę zjeść śniadanko :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334103 przez slowiczek
Matko ale jestem niewyspana :ohmy: , spalam 3 h :dry: polozylam sie spac przed 1 a o 2:15 mialam pobudke i Natalia uznala ze noc sie skonczyla...o 5:30 laskawie zdecydowala sie na drzemke i od 7 na nogach...

12 lata 9 miesiąc temu #334104 przez kasia79
itam i od razu dołanczam do niewyspanych :( moje dziecko tez o 3 uznało że jest już dzień, i 5 zasnęła łaskawie na pół godz i wstała zadowolona! nie wiem co od kilku dni się z nią dzieje?
12 lata 9 miesiąc temu #334116 przez ewelinaa
Heeej :)

U nas dziś pobudka o 6, w nocy jedna szybka pobudka na jedzonko - swoją drogą ciekawe kiedy skończą się te nocne pobudki :cheer:
A wczoraj tak z M. gadaliśmy wieczorem jak super byłoby pospać sobie do 9 B) - jak człowiekowi mało do szczęścia potrzeba ;) :lol:

No i wczoraj też kupiłam ten stołeczek/pudełko w Biedronce - wybrałam truskawkę, bo i tak nie było już z czego wybierać :S
A po południu wybieram się na zakupy z silnym postanowieniem zakupu płaszcza na wiosnę :P
12 lata 9 miesiąc temu #334118 przez Pyśkaaaa
Witam

ja nie wiem co sie memu dziecku stało obudzil sie o 5.30 z takim płaczem że pewnie pół bloku na nogi postawił zjadł i poszliśmy dalej spać do 8...

ależ piekna pogoda dziś chyba ze dwa spacerki uskutecznimy :D
12 lata 9 miesiąc temu #334130 przez pati-m

12 lata 9 miesiąc temu #334142 przez Pyśkaaaa

12 lata 9 miesiąc temu #334145 przez gosia2324
Witam
Ja wyspana, wstalismy o 6,40, a raczej Kuba nas obudzil,
D przyszedl wczoraj o 20.00 a dzis juz o 6.00 pojechal na jakies szkolenie :dry: a mial miec dzien wolny :dry:

Zaraz Jagodka wstanie i idziemy na spacer, ciplo dzis i słonko świeci B)

Na obiad chyba zrobię naleśniki, Kuba ma ogórkową,wiec nie bede stała przy garach :blink:

Dziewczyny kiedy dajecie serki dzieciakom ?
Ta tych jogurtach z Nestlle jest napisane od 6 mies!
12 lata 9 miesiąc temu #334159 przez pati-m
Gosia - a szczerze to nawet nie zauważyłam, że pierwsze jogurty są już od 6-go miesiąca :)
No to ja poczekam i dam Kacprowi jak skończy 7 :) Bo ostatnio i tak sporo nowości próbował - zwłaszcza te obiadki z bobovity po 6-tym m-cu, a wczoraj jadł jagody z bananami.
12 lata 9 miesiąc temu #334160 przez magda79
Witam się również :)

u nas nocka w miarę...Domi nie kaszlał ale obudził siężeby popić...za to rano tak kaszlał, że znowu miałam po humorze...ku....a kiedy to się skończy!!!!!!!!!!!

no dobra ale ni smęcę Wam tutaj od rana...teraz jeszcze śpi więc zabieram się dalej do roboty...na dzis mam zaplanowany porządek w szafkach w kuchni...jak tylko Domi mi pozowli oczywiście...narka i miłego :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334161 przez pati-m
Pyśka -

Dzięki dziewczynki, że Was mam! :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka