BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #337911 przez iwonaNAVI
Witam sie :) noc standard o 20 zasnela...o 7:30 pobudka mleczko i spanko do 9 :)

musialam obnizyc lozeczko bo wczoraj mala spryciula tak sie za szczeble podniosla ze glowe miala prawie na zawnatrz

Kacperek na baseniku super :) jakie masz ladne porteczki :D

Wojtus cwaniaczku ale jestes sliny :)

Kasia jej bedny Macius :(

Marta super ze juz u was ku zdrowiu idzie :)

Angie zrob badanie

Kasia co do kolczykow nic jej nie bedzie tylko przemywaj...ja tez zmienilam po okolo 3 tygodniach bo pod tymi srobkami zbieralo sie ulane mleczko i zaklejalo uszko i powietrze nie dochodzilo...zmienilam na zlote psikalam octaniseptem i po kilku dnia ani sladu (a juz zaczynalo ropic)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #337914 przez Pyśkaaaa
Kasia :(
Martusiacieszę się że chorobsko soie idzie... :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Angie ja mysle tak jak dziewczyny lepiej dmuchac na zimne..
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337938 przez angie1713
Ja już wróciłam przed chwilą od lekarza dostała skierowanie na badanie moczu i przy okazji receptę na 10 bebilonów pepti.Pani doktor kazała mi podać małej zwykłe mleko 60 ml zwykłego pomieszać z 60 ml pepti i odczekać 3 dni jeśli nie będzie uczulenia podawać dalej i zwiększać porcję zwykłego mleka.Zastanawiam sie tylko czy to nie za wcześnie z chęcią bym sprawdziła ale szkoda mi jej jak znowu przez parę dni będzie się męczyć :dry: ale w końcu kiedyś trzeba to sprawdzić czy mija .

Mgiełka fajnie że dzisiaj zobaczysz Lili :)

Marta to dobrze że już lepiej i fajnie że się sama inhaluje :)
Pati a ty podawałaś Kacprowi antybiotyk?Nie chciałabym trafić znowu do szpitala :dry:

Widzę ze z Oliwki wielka akrobatka jak już próbuje z łóżeczka się wydostać :lol: :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #337955 przez pati-m
angie - nie, pediatra nie dała mu antybiotyku na te bakterie bo akurat wtedy brał antybiotyk na anginę, a wiadomo, że nie można ich łączyć. Dostał 4x po pół tabletki rozdrobnionej furaginy. Potem mieliśmy odczekać 1,5 tyg. i zrobić kontrolny posiew no i właśnie będziemy robić.
12 lata 9 miesiąc temu #337958 przez angie1713
Aha no to zobaczymy jutro wielkie łapanie moczu :lol:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338007 przez gosia2324
Wlasnie wsuwam mega niezdrowy obiad :S
Kebab na talerzu,wlasnej roboty :blink:

Wiecie przepatrzylam dzis w sklepie WSZYSTKIE marki jogurtow i tak naprawdę ŻADEN nie jest w 100% dobry dla dzieci, Jedynie Bakoma nie ma syropu glukozowo fruktozowego, ale ma zelatyne :dry: wiec wniosek olewac etykiety jogurtowe,
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338018 przez slowiczek
witam moje kochane :kiss:

no, zaliczyłam wizytę u fryzjera, pranie nastawione, posprzątane, zostało mi prasowanie i odkurzanie :)

u mnie Gosiu wręcz przeciwnie - dziś będzie bardzo zdrowo :silly: sałatka z rukolą i wędzonym łososiem B) aaaa w ogóle nie wiem czy jednak plany się nie zmienią :dry: bo Łukaszowi bardziej pasuje zeby jechac do CK dopiero w piatek i zostac mniej więcej do srody po świętach, ale nie wiem czy uda się tak przełożyć usg no aaaaaaale zakładając, że tak to czy ewentualnie w tym tygodniu po świętach Damian ma jakoś wolne ? wtorek albo środa ? :S

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Kasia :( :( :(

czy któraś z was ma może te allegro.pl/puzzle-piankowe-36-elementow-...tis-i2204717635.html lub te allegro.pl/bezpieczne-wytrzymale-puzzle-...tis-i2211320144.html puzzle piankowe ?? chce kupić Natalce i nie mogę się zdecydować :S
12 lata 9 miesiąc temu #338054 przez pati-m
Gosia - na zdrowie :) Ja niestety uwielbiam takie niezdrowe jedzonko :)

slowiczek B) B) B) :blush: :blush: :blush: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

A co do puzzli to te drugie ma chyba beti o ile się nie mylę. Ja kupiłam Kacprowi ostatnio w smyku za 69,99zł, a że miałam kupon -20% to wyszło jeszcze taniej :)
12 lata 9 miesiąc temu #338059 przez pati-m
Gosia - priv :)
12 lata 9 miesiąc temu #338060 przez fanka
ja mam te drugie, jak dla mnie ok :-)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338061 przez monika1984lodz
Slowiczku sie usmialam hihi :D

Ja tez musze zakupic te puzle piankowe.Do jutra mam kupon do smyka to pojde za przykladem PAti :) i jesi tylko pogoda pozwoli to kupie :)

A tak wogole to wlasnie nam sie zaczol kolejny skok.... nie moge jej na chcwile samej zostawic bo ryk.teraz spi wiec mam cwile oddechu.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #338067 przez pati-m
Monia - wymiękłam :lol: :lol: :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #338070 przez monika1984lodz
a tu nastepna madrosc :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #338073 przez Pyśkaaaa
my juz po kardiologu :) i wyobraźcie sobie że miałyscie racje wszystko dobrze z dzieciem mym :)ma jakąs żyłkę co powoduje te szmery mamy przyjsc jak Franek bedzie miał 3 latka :)
słwoiczkupadłam
12 lata 9 miesiąc temu #338075 przez monika1984lodz
Pysia no widzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery