BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #339469 przez maja1982

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #339470 przez Pyśkaaaa
slowiczek napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

u moich rodziców to samo jak u nich raz nocowałam w łazience myslałam że sie uduszę a przy kampaniu pot ciekł po czole
12 lata 9 miesiąc temu #339472 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Bo jak T mowi ze nie jest goraco, to nie jest goraco !!!! B) B) B) :woohoo: :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu #339474 przez iwonaNAVI
monika1984lodz napisał:

moj M to ma dwie lewe rece do Emi.Jak palcze to ja przed tv sadza i tyle z zabawy- ale jak jestem ja obok- to potrafi wszystko.JA nie wiem jak to dziala

moze sie boi? moj na poczatku to chcial wszystko ale sie bal...i musial zostac z nia sam na caly dzien i teraz sie przekonal...ze jak raz nie zje calego obiadku to nie umrze z glodu...jak troche poplacze to tez sie nic nie stanie...chcial byc idealnym tata ale na szczescie w pore wyluzowal :P bo tak tu bylby meksyk :P
12 lata 9 miesiąc temu #339476 przez monika1984lodz
Wiecie co tylko sie utwierdzam w tym, ze my to jakies nienormalnie jstesmy :P wszystko robimy zle.Dzieci sa za cienko ubrane, pewnie zdaniem babc- brudne i glodne :P
kurcze jak to wogole mozliwe, ze maja juz pol roku :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #339477 przez Pyśkaaaa
Monia bo może mu się nie chce, umie ale... ech te chłopy

12 lata 9 miesiąc temu #339478 przez monika1984lodz
Pyska

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #339479 przez maja1982
pyśka pytanie mojego taty
12 lata 9 miesiąc temu #339481 przez Pyśkaaaa
ja rozumiem że kiedys było inaczej najgorsze jest to że nie dadza nam dzieci chowac po swojemu... mieli swoja szansę wykorzystali niech teraz dadzą nam sprobować sie wykazać
12 lata 9 miesiąc temu #339482 przez maja1982
a z tym czy nie jest mu zimno i czy ma ciepłe nóżki to już nawet nie reaguje po prostu się śmieje !!
12 lata 9 miesiąc temu #339483 przez beti
No to ja muszę przyznać, że mój M w tym tygodniu stanął na wysokości zadania, co prawda część rzeczy zrobiłabym inaczej, ale on poradził sobie bardziej niż wyśmienicie, 1,5 tygodnia był sam w domu z Fifim, trochę pracował i jeszcze dawał radę obiad zrobić, prosty to prosty, ale robił....jak chce to potrafi :P :P
12 lata 9 miesiąc temu #339484 przez Pyśkaaaa
monika1984lodz napisał:

Pyska

wiesz Monia takie tam ile kupek było, że cyce pełne mleka....:P
12 lata 9 miesiąc temu #339485 przez beti
ehhhhh.... cieszcie się, bo u nas na Skype karzą go dawać i komentują....pamiętacie ostatnie rozmowy :P
12 lata 9 miesiąc temu #339486 przez Pyśkaaaa
beti napisał:

No to ja muszę przyznać, że mój M w tym tygodniu stanął na wysokości zadania, co prawda część rzeczy zrobiłabym inaczej, ale on poradził sobie bardziej niż wyśmienicie, 1,5 tygodnia był sam w domu z Fifim, trochę pracował i jeszcze dawał radę obiad zrobić, prosty to prosty, ale robił....jak chce to potrafi :P :P

Beti chwali się oj chodz chłopów sie nie chwali powiem tak miło z jego strony :P
12 lata 9 miesiąc temu #339487 przez monika1984lodz
Pysia heheh :)

Beti no to niezle:)

Oki Wyrodne matki moje :P ide spac
Dobrej nocki :*

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama