BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #342757 przez beti
Hihi...jak tam obżarciuchy??? :P
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #342759 przez monika1984lodz
Kacperku :*

JEjuuuu ja chyba pekne

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342764 przez maja1982
czesc swiąteczne :)

musiałam do was zajrzeć choć na chwilkę :)

dzieciaczki śliczniuchne -Emi, Fifi i Kacperek :)

słowiczku -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Iwonka - fajnie ze udało ci sie wkońcu wejść!!

Agusia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gratulacje ząbalków - Jagódce, Emilce

A nasz lolus zaczyna na kolankach klękać - szykuje sie do raczkowania :)

U nas jeden dzień obżarstwa już z głowy - wizyta u T zaliczona - było bardzo milusio :)

Zaraz bedziemy mieli gości wiec zmykam - ale chciałam wam tylko napisać ze u nas ok :)

do zobaczenia kochane :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342768 przez gosia2324
Witam Świątecznie, Wielkanocnie :)

No i tak zleciał dzien, teraz byla jeszcze Kuby chrzestna z chlopakiem, a jutro idziemy do rodzicow.

Kacperek do zacałowania :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #342771 przez slowiczek

JOGO I KUBUS :kiss: Gosia brawo :lol: !!!!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #342772 przez gosia2324
slowiczek napisał:

JOGO I KUBUS :kiss: Gosia brawo :lol: !!!!!!!

Asia, dostalas mojego smsa :(????
12 lata 9 miesiąc temu #342781 przez monika1984lodz
Gosia i prawidlowo :) :lol:

Mnie dzisiaj z rownowagi wyprowadzal facet mojej matki.No tak ciezki typ , ze poprostu wity odpadaja.Non stop tv wlaczone i na caly regulator.Nie dal sie dziecku wyspac.Ni moglam u mamy posiedziec ;/ eh.Emi tak zemczona wizzya byla ze szok.Zreszta nie tylko ona.

Lece robic sernik na utro do szwagierki buziaczki dziewuszki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #342787 przez Agusia83
Czesc Wam Kochane :laugh:

Super, ze udalo Wam sie wejsc.

Lolus, juz probujesz kleczec? Pieknie...bedzie raczkujacy bobas :lol:

Nuneczko..ale z Ciebie piekna pisanka :laugh: Kazdy chcialby miec taka pisanke w koszyczku :lol:

Monia,

Jakie piekne Gwareczki... :woohoo: Gosia,

My bylismy u mojej mamy...Emi byla nawet grzeczna, choc jojcenie i marudzenie musiala wziasc ze soba...Czy tak bedzie do momentu az nie wyjda wszytskie zeby? :silly:
I znow dostala 2 siatki pieknych ciuszkow...na 1 rok, 1 1/5 roku... :lol: gdzie my to wszytsko pomiescimy?

A jak sobie pomysle, ze we czwartek wracam do pracy, to ciary i przechodza po ciele...brrr...

Kochane, wesolego, lanego poniedzialku Wam zycze :laugh:

:silly: Moze jutro poleje woda M i schowa dume do kieszeni? :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #342791 przez gosia2324
Slowiczku Damian stwierdzi ,ze skądś Cie kojarzy :unsure: :unsure: :unsure: :cheer: :silly:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342792 przez pati-m
Jestem na chwilkę bo padam.
Nasze pięknotki jak zawsze cudowne :) I Emi jajcara :P I jeszcze większy jajcarz Fifik :P I moje kochane Gwareczki :lol:
My jutro do południa w domu, a później do mojej mamy.
Kacpero dziś grzeczny w gościach, a im bardziej go komplementowali, tym większe uśmiechy rozdawał cwaniaczek :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342793 przez Agusia83
Gosia wlasnie sobie uswiadomilam, ze zaszlas w ciaze jak Kuba mial rok i 3 miesiace...czyli byl juz chodzacym malym mezczyznom :laugh: Jak sobie radzilas w podnoszeniu Kubusia i w ogole w opiece nad nim? Bo chyba zywe srebro z niego bylo...prawda?

Pati ale z Ciebie laska...slicznie wygladasz...a Kacperek, to taki przystojniak,ze ja nie wiem, jak Ty sie odgonisz od tych wszystkich dziewczyn jego :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #342794 przez slowiczek
Gosia B) ciekawe skad :lol: swiat jest maly, globalna wioska, wszystko mozliwe :p

12 lata 9 miesiąc temu #342796 przez Agusia83
Slowiczku,
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342797 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Gosia wlasnie sobie uswiadomilam, ze zaszlas w ciaze jak Kuba mial rok i 3 miesiace...czyli byl juz chodzacym malym mezczyznom :laugh: Jak sobie radzilas w podnoszeniu Kubusia i w ogole w opiece nad nim? Bo chyba zywe srebro z niego bylo...prawda?

Pati ale z Ciebie laska...slicznie wygladasz...a Kacperek, to taki przystojniak,ze ja nie wiem, jak Ty sie odgonisz od tych wszystkich dziewczyn jego :lol:

PATI FIU FIU FIU :kiss: :kiss: :kiss: Kacperosek Cudny i mama tez :)

Agusia, no tak :) Nie chcieliśmy większej różnicy wieku niż 2,5 roku miedzy dzieciaczkami,
Kuba,chodził na spacery za rączkę, ze schodów tez umiał z chodzić i wchodzić ,
wózka nie dźwigałam bo trzymałam go w bagażniku,z łóżeczka wychodził sam przez szczelinę w szczebelkach, wiec dałam rade :blink:
i polecam taka różnice wieku miedzy dziećmi,Jogo za nim SZALEJE!!!!! :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #342799 przez iwonaNAVI
dobry wieczorek :) melduje ze jeszcze zyje i o dziwo nie peklam jeszcze od obzrstwa :P

my dopiero w domku...Oliwcie tylko przelozylam do lozeczka bo biedna tylko 40 min drzemke miala w ciagu dnia...taka byla ciekawa wszystkiego ze nawet w kosciele nie spala :)

Gosia osikalas babke? :P hehe super :)

Lolus szykuje sie do raczkowania :cheer: czyzby przodownik wrzesniczkow ??

Slowiczku bierz przyklad z Gosi i tez olej babke :P

Agusia ja tez mysle ze to nic groznego...ale upewnic sie warto chociaz dla spokoju

Gwarkowe slodziaszki z koszyczkami mnim :)

Pati alez masz przystojniaka w domu ...pilnuj go pilnbuj bo jednym razem przyprowdzi gromadke dziewczyn...oczywiscie kolezanek bo Jago na 1 miejscu :)
a z Ciebie to niezla laska :) zreszta juz nie raz to pisalaysmy :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia