- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343549 przez gosia2324
Ale sie ciesze ze Forum wraca do normy
Nadulka, sliczna coreczka bo sliczni rodzice
Nunka,tak sie rozhustala ze az buty pogubila
Kasia, zdrowka dla dzieciaków !!!
Franio,śmieszku piękny
Bylismy dzis u mamy, kurcze juk jestem na ginekologi/poloznictwie to az mnie ściska w żołądku, oczywiście pozytywnie
I odebralam od szewca moje szpilki!!!! PASUJĄ !!!!
p.s zgadnijcie kto przyszedl
Nadulka, sliczna coreczka bo sliczni rodzice
Nunka,tak sie rozhustala ze az buty pogubila
Kasia, zdrowka dla dzieciaków !!!
Franio,śmieszku piękny
Bylismy dzis u mamy, kurcze juk jestem na ginekologi/poloznictwie to az mnie ściska w żołądku, oczywiście pozytywnie
I odebralam od szewca moje szpilki!!!! PASUJĄ !!!!
p.s zgadnijcie kto przyszedl
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
Temat został zablokowany.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343555 przez angie1713
My też już po spacerku taka piękna pogoda to w domu nie chce się siedzieć
Pyśka a ty już zupełnie odstawiłaś od piersi?
Gosiu Ciocia przyszła ? :lol:pochwal sie butami
Pyśka a ty już zupełnie odstawiłaś od piersi?
Gosiu Ciocia przyszła ? :lol:pochwal sie butami
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez angie1713.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343576 przez iwonaNAVI
Monia Oliwcia oglada tylko bajki albo reklamy reszta jej nie interesuje wiec to bardziej ja ogladam ona sie bawi obok mnie w lozku
u mnie tv to ostateczne kolo ratunkowe...gdy jest placz i nic innego nie skutkuje bajka i smoczek zawsze dadza rade
Kasia zdrowka dla twoich chorowitkow
Franio jak uczesnay pieknie i uchachany
Oliwcia dzisiaj pierwszy raz wcinala malinki...T nie nadazala z dawaniem tak jej smakwalo
a na balkonie spala 3 godz...w polowie sie obudzila dalam jej smczek i spala dalej
a ja dopiero odeszlam od garow...ale zapas mam hyba na okolo miesiac i to za jedyne 12 zl
a i ktoras pytala jak sie robi ta kasze jaglana..wiec tak...najpierw przez sitko sie plucze...potem gotuje...ja dalam 1/3 szkl kaszy i gotowalam w szklance wody tak dlugo az woda calkiem wyparowala...tylko trzeba mieszac zeby sie nie spalila
i podaje sie zamiast ziemniaczkow znaczy to cos jak ziemniaczki czyli do warzywek itp
ja akurat dalam do pomidorowej
u mnie tv to ostateczne kolo ratunkowe...gdy jest placz i nic innego nie skutkuje bajka i smoczek zawsze dadza rade
Kasia zdrowka dla twoich chorowitkow
Franio jak uczesnay pieknie i uchachany
Oliwcia dzisiaj pierwszy raz wcinala malinki...T nie nadazala z dawaniem tak jej smakwalo
a na balkonie spala 3 godz...w polowie sie obudzila dalam jej smczek i spala dalej
a ja dopiero odeszlam od garow...ale zapas mam hyba na okolo miesiac i to za jedyne 12 zl
a i ktoras pytala jak sie robi ta kasze jaglana..wiec tak...najpierw przez sitko sie plucze...potem gotuje...ja dalam 1/3 szkl kaszy i gotowalam w szklance wody tak dlugo az woda calkiem wyparowala...tylko trzeba mieszac zeby sie nie spalila
i podaje sie zamiast ziemniaczkow znaczy to cos jak ziemniaczki czyli do warzywek itp
ja akurat dalam do pomidorowej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343610 przez gosia2324
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bylam teraz jeszcze raz u mamy, kurcze na korytarzu na izbie czekała zaryczana dziewczyna,czekała na przyjecie, mówiła ze przyjechała do mojego lekarza, niestety na zabieg
Dlaczego tak sie dzieje .... biedna siedziała i czekała na skazanie, a z noworodków płakały dzieci
Wogole ten oddział tak na mnie dziala ze potem chodze i pluje sobie w brodę,dlaczego nie skończyłam tego kierunku:(
Teraz to juz jest za późno,dzieci,dom,kiedy czlowiek siedzial w ksiazkach kilka lat tamu...Ech
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bylam teraz jeszcze raz u mamy, kurcze na korytarzu na izbie czekała zaryczana dziewczyna,czekała na przyjecie, mówiła ze przyjechała do mojego lekarza, niestety na zabieg
Dlaczego tak sie dzieje .... biedna siedziała i czekała na skazanie, a z noworodków płakały dzieci
Wogole ten oddział tak na mnie dziala ze potem chodze i pluje sobie w brodę,dlaczego nie skończyłam tego kierunku:(
Teraz to juz jest za późno,dzieci,dom,kiedy czlowiek siedzial w ksiazkach kilka lat tamu...Ech
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343615 przez fanka
witam i ja na wieczór
Amelcia sto lat!!!i zdrówka dużooo
Nadusia śliczna z Ciebie dziewczynka i oczywiście, że córeczka tatusia
Franulo mój jak zwykle olśniewający!!!! i najważniejsze, ze z brzuszkiem lepiej!!
Nunka bujaka
a u nas ciężka noc była, Dawid miał gorączkę, 2 razy dawałam paracetamol, a od 3-6 wogóle nie spałam bo ciągle płakał przez sen. Rano gorączki nie było ale pokasływać zaczął także na wszelki wypadek poszliśmy do lekarza- osłuchowo jest czysty, gardło czerwone, u doktorki miał temp. 38 więc też wyższą, mamy flegaminę na wyksztuszanie no i w razie potrzeby coś na gorączkę ale dziś na wieczór już na szczęście była temp tylko lekko podwyższona.
Magda cieszymy się, że wreszcie jesteś, jak Majeczka???
Amelcia sto lat!!!i zdrówka dużooo
Nadusia śliczna z Ciebie dziewczynka i oczywiście, że córeczka tatusia
Franulo mój jak zwykle olśniewający!!!! i najważniejsze, ze z brzuszkiem lepiej!!
Nunka bujaka
a u nas ciężka noc była, Dawid miał gorączkę, 2 razy dawałam paracetamol, a od 3-6 wogóle nie spałam bo ciągle płakał przez sen. Rano gorączki nie było ale pokasływać zaczął także na wszelki wypadek poszliśmy do lekarza- osłuchowo jest czysty, gardło czerwone, u doktorki miał temp. 38 więc też wyższą, mamy flegaminę na wyksztuszanie no i w razie potrzeby coś na gorączkę ale dziś na wieczór już na szczęście była temp tylko lekko podwyższona.
Magda cieszymy się, że wreszcie jesteś, jak Majeczka???
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343624 przez magda79
napisze po krótce co u nas
Wszystkim Kochanym dzieciaczkom, które ukończyły juz 7miesiąc posyłamy zaległe buziaki
no i chyba bez szans żeby Was nadrobić.....
postaram się jutro na wieczór wpaść bo rano chcę przed 8mą jechać...
Wszystkim Kochanym dzieciaczkom, które ukończyły juz 7miesiąc posyłamy zaległe buziaki
no i chyba bez szans żeby Was nadrobić.....
postaram się jutro na wieczór wpaść bo rano chcę przed 8mą jechać...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej