BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #343329 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #343330 przez pati-m
No to kurczę przegapiłam ;)
Ale nadal pobolewa go brzuszek?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343331 przez angie1713
Wszyscy mówią że tatusiowa :)

A tu muzykalna Nadia :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #343332 przez pati-m
No no, to już konkretna zabaweczka :) Za parę lat do Mam talent :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #343338 przez Pyśkaaaa
dla mnie też tatusiowa
pobolewa poolewa...
wogole juz dzisiaj nie mam do niego siły... czy wasze dzieci tez takie rozdraznione po świetach?
12 lata 9 miesiąc temu #343349 przez pati-m
Kacper nie. Zachowuje się jak zawsze i nawet bez problemu zaakceptował mój powrót do pracy i to, że codziennie zostaje z którąś z babć.

Widocznie Franuś potrzebuje troszkę więcej czasu na powrót do "normalności".
Trzymam kciuki aby wszystko się unormowało i żeby ci sił i cierpliwości starczyło :kiss: Na pewno dasz radę.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343352 przez Pyśkaaaa

więc ja dzisiaj stosuje troszke system olewczy :P i poki co działa ja chce spowrotem swoje dziecko P

Słowiczku trzymam kciukasy za Natalcię :*
12 lata 9 miesiąc temu #343356 przez pati-m
No teraz to nasze maluchy będą nas coraz częściej testować :) Ostatnio jak Kacpra ubierałam to mi się rzucał do tyłu ze złości. I na pewno robił to celowo i świadomie bo go znam :) A jak powiedziałam do niego podniesionym tonem, że nie wolno i się nie zgadzam na takie zachowanie to strzelił mi focha! :lol: Uspokoił się, spojrzał na mnie a potem przez jakieś 10min. totalnie mnie ignorował i nie raczył obdarzyć spojrzeniem :P Nie pierwszy raz tak fochy strzela, ale komicznie to wygląda :woohoo: Mały obrażalski facet :) Ciekawe co będzie dalej jak będzie starszy i mądrzejszy, hihihi :)

12 lata 9 miesiąc temu #343362 przez pati-m
Zmykam do pracy ;)
Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj.
12 lata 9 miesiąc temu #343384 przez iwonaNAVI
Witam w ten piekny poranek :) u nas jest kiz 13 stopni pieknie swieci slonko :)
mi sie pokonczyly zapasy zupek wiec dzis akcja "ugotuj mi mamo"
T pojechala po warzywka ja dopiero szamam sniadanko...ostatnio Niunia wstaje ok 7-8 dostaje mleczko chwile lezymy w lozku ogladamy ddtvn i znpow zasypiamy i wstajemy najszybciej 9 najpozniej 10...wstyd przyznac ale dopiero wtedy jestem wyspana :P
nie wiem co to bedzie jak bede musiala isc do pracy :(

Gosia sliczne maluchy :) i wcale nie widac zeby rozrabialy :) takie grzeczne rodzenstwo :)
widze ze masz jeszcze przewijak? ja swoj schowalam bo moje dziecko tak kopalo w niego nogami ze balam sie ze jej spadnie...a poza tym juz w sumie kilka razy tylko przewijam...bo kupki robi do nocnika ostatnio zaczela tez czasem siusie :)

Amelko kochanie buziaczki starszaczku :) Kasia koniecznie zdjecie tej panny poprosimy

Slowiczku kciukasy za Nati zacisniete...daj znac po

Angie wirus nadal jest...ja np moge pisac tylko przez odpowiedz nie przez szybka...i antywir mi usuwa trojana na szczescie
sliczna z was rodzinka :)
a Nadulka ze zlota swinka super :)
a z tym sprzetem to najlepsza :) do reklamy tylko

Pyska moja Oliwia tez tak ma ze jak jest u mojej mamy caly dzien ona ciagle ja nosi bawi sie z nia tak sie cieszy ze nie zostawi jej samej na chwile...i dzieci to straszne spryciarze...wymuszaja ze ocho cho
moja np wie ze u babci jak tak bedzie robic to ja kts wezmie...a w domu nie ma...i cwaniara to wykorzystuje...

Pati powodzenia
12 lata 9 miesiąc temu #343413 przez gosia2324
Witam sie i ja :)

Bylismy juz na spacerku :) powrot na obiad, Jagódka spi, Kuba sie bawi, czekamy na D i jedziemy do mamy do szpitala.

U mnie @ chyba sie rozkreca.... wcale za tym nie tesknilam :( nie mialam @ przez 1,5 roku :woohoo:
Przerwalam te tabletki, zobaczymy co bedzie dalej .

Natalka, bądź dzielna !

Pati, trzymam kciuki :blink:

I Buziole dla Amelki :kiss: Amelka gdzie jestes ???? Kasia ????
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343420 przez monika1984lodz
Amelcia buziaki starszaczku :*
Wlasnie k=KAsia gdzie sie podziewasz??

Gosia dzieciaczki cudne- takie poki co kochajace sie rodzenstwo :P

Pati kciuki zaciskam

Slowiczku czekamy na relacje i za Natalke tez trzymamy kciuki.

Nadia sliczna jestes :)

Wiecie ja to chyba dzikus jestem z tym ogladaniem tv z dzeiciaczkiem.Emi nie oglada- no chyba ze tata sie nia zamuje.Ale jajestem przeciwnikiem

Wogole to dziec mi sie popsol :( na spacerze bylysmy az 40 minut bo sie tak darla w wozku, ze szok.Ludzie sie na mnie gapili a ja tylko powtarzalam-Nie Emi nie wezme Cie na rece.Jak katarynka normalnie.
Weszlyszmy do domu chcialam jej dac obiadek a ta sie tak darla jakby ja ze skory obdzierali i zaczela pluc jedzeniem.Zrobilam utle dodalam do mleka kropelki przeciwbolowe i zasnela.
JA osiwiekje zanim jej te zeby wyjda!!!z dolnym nie bylo takiej jazdy.
Chwila bez placzu

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #343478 przez kasia79
Jestem, jestem :) Dziękujemy za życzenia, nie było mnie bo 2 tygodnie byłam u rodziców, ale strasznie tęskniłam, nie nadrobię waszego gadulstwa, więc poproszę najbardziej obcykaną z was o skrót najważniejszych informacji ;)

Co u mnie? Lipa, Kacper i Ami na antybiotykach, Kacper ma anginę a Amelka grypsko jakieś, więc wróciłam do domu i mam szpital w domu, gorączki i ból gardła.

Dużo was już pracuje, ja wraca do pracy w listopadzie, boję się jak to będzie ale nie mam wyjścia, taka jest kolej rzeczy :(
12 lata 9 miesiąc temu #343489 przez Pyśkaaaa
a my po spacerku

a co do boli brzuszka Franka to reakcja na odstawianie od piersi brzuszek musi się przyzwyczaić dostalismy syropek powinno przejść... :)

Słowiczku jak Twoja królewna?

Ami ciotka gapa :*
12 lata 9 miesiąc temu #343493 przez Mała
Witam, w końcu mnie wpuściło. Wpadłam się tylko przywitać i zmykam, ale obiecuję, że będę wieczorem.
Kurcze ale się stęskniłam :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży