- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 7 miesiąc temu #359433 przez Marta M
Hola, hola nie rozpedzajcie sie tak...jesli o mnie chodzi to z dzieciatkiem chce jeszcze poczekac kilka miesiecy...ale jakby bylo to coz by bylo, trzeba by sie cieszyc, choc oczywiscie latwo by nie bylo, najbardziej balabym sie teraz tego ze nie mial by mi kto pomoc, od rodziny daleko, maz co bedzie w domu, to troche, a reszte sama z dwojka
W styczniu bylo tak ze sie staralismy i co miesiac mialam nadzieje, zawsze byla regularna wiec jak sie spoznila to przypuszczalam ze to moze byc to, a teraz w srodkowe dni nie wspolzylismy jedynie zaraz po @ i jakoś po 20 dniu cyklu takze dziwne by to wszystko bylo, tylko dlaczego cholery nie ma?? A jak mialam owulacje pozniej, to mozliwe ze moglam zajsc i ze test jeszcze nie pokazal...tysiac mysli mam
W styczniu bylo tak ze sie staralismy i co miesiac mialam nadzieje, zawsze byla regularna wiec jak sie spoznila to przypuszczalam ze to moze byc to, a teraz w srodkowe dni nie wspolzylismy jedynie zaraz po @ i jakoś po 20 dniu cyklu takze dziwne by to wszystko bylo, tylko dlaczego cholery nie ma?? A jak mialam owulacje pozniej, to mozliwe ze moglam zajsc i ze test jeszcze nie pokazal...tysiac mysli mam
Temat został zablokowany.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359434 przez angie1713
Witam my już po spacerku
teraz ugotuje obiad i o 16 jedziemy na działkę
Sto lat dla Amelki
Kinia ty śliczna zdolniacho
Majunia ty śmieszko mała
Marta my też trzymamy kciuki
Idę zrobić sobię kawkę bo coś od tego upału mnie głowa boli
teraz ugotuje obiad i o 16 jedziemy na działkę
Sto lat dla Amelki
Kinia ty śliczna zdolniacho
Majunia ty śmieszko mała
Marta my też trzymamy kciuki
Idę zrobić sobię kawkę bo coś od tego upału mnie głowa boli
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359456 przez Mała
Witam.
Dzisiaj znów ślicznie na dworku. 2h byłyśmy na spacerku.
Amelka sto lat królewno
Majeczka śliczny jesteś, w okularach moje ulubione
Kingusia boska jesteś, pokazywałam mojemu M jak ty kombinujesz. Nie wierzył, że w wieku Olci jesteś.
Moje dziecko uwielbia odkurzacz, mówicie że jeszcze kryzys 8m-ca przede mą. Za to od kilku dni nienawidzi ubierania, no drze się jakby ją rozdzierali
Marta a może na hcg się wybierz A jak czujesz, udało się?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzisiaj znów ślicznie na dworku. 2h byłyśmy na spacerku.
Amelka sto lat królewno
Majeczka śliczny jesteś, w okularach moje ulubione
Kingusia boska jesteś, pokazywałam mojemu M jak ty kombinujesz. Nie wierzył, że w wieku Olci jesteś.
Moje dziecko uwielbia odkurzacz, mówicie że jeszcze kryzys 8m-ca przede mą. Za to od kilku dni nienawidzi ubierania, no drze się jakby ją rozdzierali
Marta a może na hcg się wybierz A jak czujesz, udało się?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359471 przez megi2501
Kinia śliczna aparatka z Ciebie
Olunia, jak pięknie Ci w tym kapeluszu
Martuś skoro, gdzieś w głębi chcecie to fasolkuj Kochana Dacie rade, a jedno przy drugim się wychowa. Szczerze to i ja bym chciała, ale ze względu na jeden pokój, opiekę nad ciotką i kasę to czekamy z tym z 2-3 lata
Upał niesamowity, my byliśmy 3 godzinki na spacerze, a teraz już gotuje obiadek na jutro. Kupiłam dziś krem przeciwsłoneczny dla Julki 50-ke, nawet nie wiedziałam, że takie są. Wczoraj Dermatolog mówiła, że na prawdziwe upały tylko 50-ka
Olunia, jak pięknie Ci w tym kapeluszu
Martuś skoro, gdzieś w głębi chcecie to fasolkuj Kochana Dacie rade, a jedno przy drugim się wychowa. Szczerze to i ja bym chciała, ale ze względu na jeden pokój, opiekę nad ciotką i kasę to czekamy z tym z 2-3 lata
Upał niesamowity, my byliśmy 3 godzinki na spacerze, a teraz już gotuje obiadek na jutro. Kupiłam dziś krem przeciwsłoneczny dla Julki 50-ke, nawet nie wiedziałam, że takie są. Wczoraj Dermatolog mówiła, że na prawdziwe upały tylko 50-ka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez megi2501.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu #359477 przez Mała
Na dworze byłyśmy w sweterkach, a w domu mamy upał 25 stopni i chodzimy pół nago, jak to moja mama mówi
Przymierzałam ubrania wakacyjne i chyba macie rację, że schudłam,bo niektóre tomi z tyłka spadają SZkoda tylko że mi pośladki zginęły, no ale nie można mieć wszystkiego
Ja właśnie się dziwiłam,że wy tylko 30 -tkę kupowałyście, bo ja mam 50-tkę, ale myślałam że ja nadgorliwa.
mkeksdfjzj pozdrowienia od Oli
Przymierzałam ubrania wakacyjne i chyba macie rację, że schudłam,bo niektóre tomi z tyłka spadają SZkoda tylko że mi pośladki zginęły, no ale nie można mieć wszystkiego
Ja właśnie się dziwiłam,że wy tylko 30 -tkę kupowałyście, bo ja mam 50-tkę, ale myślałam że ja nadgorliwa.
mkeksdfjzj pozdrowienia od Oli
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359488 przez slowiczek
WITAM:)
trzeci dzień z rzędu Natalcia zarządziła pobudkę o 5 wstała pobawiła się godzinkę, o 6 tata przyszedł ją pomasować po pleckach a ona przy tym masowaniu zawsze pada spać z błogim uśmiechem na buzi i tym sposobem pospałyśmy do 9:30
Kinia.... łap całusy od cioci mała kombinatorko !!!!
Amelcia..... 100 lat ślicznotko !!!!
Oleńka...... jaki pyń okrągły
Marta......dasz radę z dwójką spójrz na Gosię czy Małą, Kasia ogarnia trójkę....a moja mama zawsze sama z naszą piątka była, mój tata pracował od świtu, wracał jak już spaliśmy
Katy.....to daj nam namiary na tą Twoją agencję Ł to mi już od dawna truje żeby zgłosić gdzieś Natalcię, w sumie to czemu nie
co do kremów to jeśli dziecko nie jest w pełnym słońcu to myślę, że SPF 30 spokojnie wystarcza, a wiadomo, że nikt niemowlaka na słońcu nie trzyma tylko raczej zawsze w cieniu :)ale SPF 50 to ja używam do swojej buzi
trzeci dzień z rzędu Natalcia zarządziła pobudkę o 5 wstała pobawiła się godzinkę, o 6 tata przyszedł ją pomasować po pleckach a ona przy tym masowaniu zawsze pada spać z błogim uśmiechem na buzi i tym sposobem pospałyśmy do 9:30
Kinia.... łap całusy od cioci mała kombinatorko !!!!
Amelcia..... 100 lat ślicznotko !!!!
Oleńka...... jaki pyń okrągły
Marta......dasz radę z dwójką spójrz na Gosię czy Małą, Kasia ogarnia trójkę....a moja mama zawsze sama z naszą piątka była, mój tata pracował od świtu, wracał jak już spaliśmy
Katy.....to daj nam namiary na tą Twoją agencję Ł to mi już od dawna truje żeby zgłosić gdzieś Natalcię, w sumie to czemu nie
co do kremów to jeśli dziecko nie jest w pełnym słońcu to myślę, że SPF 30 spokojnie wystarcza, a wiadomo, że nikt niemowlaka na słońcu nie trzyma tylko raczej zawsze w cieniu :)ale SPF 50 to ja używam do swojej buzi
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359495 przez ewelinaa
Ola jak Ty ślicznie wyglądasz I od razu widać po Tobie, że jesteś dziewczynką - bo na Kingę cały czas mówią, że chłopiec - chyba za mało różowych ubrań jej zakładam a sukienki to już w ogóle od święta.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359502 przez mgielka22
Martus zrob HCG z krwi wtedy bedziesz pewna bo te testy o dupe rozbic choc mi pokazaly od razu 2 kreseczki a robilam test po dwoch tyg od zaplodnienia bo czulam ze zajde w ciaze
Slowiczku zawsze mozesz zglosic do PIPu jak nie dostanies rzeczywiscie bo maja obowiazek po dwoch tyg od zakonczenia pracy wystawic!!!
Wlasnie spaghetti robie a Lili padla bo tak goraco zaraz jej do baseniku wode naleje i na balkon ja wystawie neich sie pobawi
Slowiczku zawsze mozesz zglosic do PIPu jak nie dostanies rzeczywiscie bo maja obowiazek po dwoch tyg od zakonczenia pracy wystawic!!!
Wlasnie spaghetti robie a Lili padla bo tak goraco zaraz jej do baseniku wode naleje i na balkon ja wystawie neich sie pobawi
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359523 przez kasia79
Kinga slicznie sama stoisz, Amelka jeszcze sama nie staje, ale zaczyna kroczki robić jak ją złapię za rączki.
Ja mam chwilę dla siebie, bo teściowa wzięła małą na spacerek ( nie wiem co jej się stało???)
Natalka poszła do koleżanki a ja upiekłam biszkopt i wkład kokosowy na torta i teraz odpoczywam, jeszcze jedno pranie w automacie czeka
Martuś jak owulacja się przesunęła a wy współżyliście po 20 dniu to test jeszcze tego może nie pokazać, ale poczekaj jeszcze, po weekendzie jak nie będzie @ to kup kolejny test albo idz na hcg z krwi.
Ja mam chwilę dla siebie, bo teściowa wzięła małą na spacerek ( nie wiem co jej się stało???)
Natalka poszła do koleżanki a ja upiekłam biszkopt i wkład kokosowy na torta i teraz odpoczywam, jeszcze jedno pranie w automacie czeka
Martuś jak owulacja się przesunęła a wy współżyliście po 20 dniu to test jeszcze tego może nie pokazać, ale poczekaj jeszcze, po weekendzie jak nie będzie @ to kup kolejny test albo idz na hcg z krwi.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #359542 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ola jaka pannica
Mi też ostatnio babka powiedziała- jaki ładny chłoppiec.... a mnie zamurowało bo Emi miała kokardę na głowie
Właśnie miałam napisać, ze Słowiczkowy Ł Nati się nie wyprze
Znowu byłyśmy na spacerze i znowu znośnie było- czyżby moje dziecko się naprawiało???
Mi też ostatnio babka powiedziała- jaki ładny chłoppiec.... a mnie zamurowało bo Emi miała kokardę na głowie
Właśnie miałam napisać, ze Słowiczkowy Ł Nati się nie wyprze
Znowu byłyśmy na spacerze i znowu znośnie było- czyżby moje dziecko się naprawiało???
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona