BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #359857 przez Marta M
Gosiu moje cykle zawsze były jak w zegarku, co 28 dni, czasem co 29, owulację zawsze wiedziałam kiedy mam, po śluzie, zawsze obfity i książkowo zmieniał swoją konsystencję, bolały mnie też krzyże i jajnik, zazwyczaj jeden. O Maje staraliśmy się 6 miesięcy, po dwóch dniach spóźnienia i wyższych temperatur przypuszczałam ciąże, na trzeci dzień zrobiłam test i były dwie grube, czerwone kreski. Po porodzie dostałam wcześniej okres ale dlatego że byłam łyżeczkowana (ponoć przychodzi najpóźniej do 8 tygodni po zabiegu), więc miałam już około 5 miesiączek po porodzie, regularnych, dodatkowo ze śluzem w dniach środkowych ale nie obfitym. Ten cykl od początku jakiś dziwny, śluzu nie było, dokładnie wiem bo robiłam cytologię w 13dc i dziwiło mnie że jestem sucha jak pieprz. Tydzień po wynikach musiałam zacząc brać lactovaginal i po nim codziennie miałam upławy więc jeśli owulacja się przeszunęła to mogłam jej nie zauważyć. Jeśli się przesunęła, to my współżyliśmy już w końcowej według mnie fazie cyklu, więc mogło coś wyjść i test jeszcze wczoraj nic nie wykazał. A jak nie ciąża to nie wiem czemu tak się spóźnia..ale się wypociłam..
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #359866 przez pati-m
Witam i ja :)
OLEŃKA STO LAT STO LAT :kiss: :kiss: :kiss:

maja - poproszę o zdjęcie łaciatka z awatarka :lol:

Jogo i Olcia - gratulacje zdolniachy :)

Kacpero wstał o 8, pobawił się, zjadł i znów zasnął więc mam jakieś ok. 2h dla siebie. Bo tatulek też jeszcze śpi. Lenię się w łóżku z lapkiem, a potem śmigam na zakupy bo nawet nie mam co na obiad zrobić B)

Kacpero od tygodnia nono stop nawija tata, tata na wszystkie sposoby świata. S. dumny jak paw. A mama jeszcze nie słyszałam. Męska wdzięczność :P
12 lata 8 miesiąc temu #359871 przez maja1982
gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

marta - no ciekawa jestem czy wreszcie przylezie @ czy bedzie dzidzia :)

chłopaki wstały uciekam jakieś śniadanko zrobić :)

do poźniej
12 lata 8 miesiąc temu #359874 przez angie1713
Witam się kolejna :)
Kacperku i Olka najlepsze życzonka dla was :kiss: :kiss: :kiss: :)
My wczoraj byliśmy na działce wróciliśmy wieczorkiem przeczytałam was ale nie miałam już siły odpisać :dry:
Wszystkie dzieciaczki śliczne Ola ,Amelka ,Maja mam nadzieję że o którymś nie zapomniałam :)

U nas leje od wczorajszego wieczoru :dry: więc ze spaceru nici :dry:

Kacperku ciocia gratuluję słowa tata moja Nadia też od 3 dni woła tata i mój też dumny :lol: zapomniałam wam powiedzieć :)

Ja tez muszę wybrać się na zakupy a tak mi się nie chcę w tą pogodę :dry:

Jak czytam że wy wstajecie o 5 to aż mnie ciarki przechodzą ja wstaję z Nadią o 8 i mi ciężko wstać ;) :)
12 lata 8 miesiąc temu #359879 przez pati-m
Ja wstaję o 5 jak do pracy mam na 6. A tak to Kacper budzi się o 6,7 (różnie), pije mleczko i znów zasypia tak na ok. 2h więc nie mogę narzekać.

Dziewczyny dajcie mi jakiś fajny pomysł na obiadek :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #359883 przez angie1713
Gosiu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

AAAaa Nadia usiadła z leżenia teraz 2 razy w łóżeczku robi to tak że podpiera się bokiem na jednej rączce i siada :)Chciała sięgnąć pudełko z chusteczkami :)
12 lata 8 miesiąc temu #359889 przez pati-m
A u nas Kacpero to był taki kinder niespodzianka :lol:
Miał się pojawić na świecie dopiero gdzieś tak w przyszłym roku, ale los chciał wcześniej podarować nam takie cudo :lol: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #359892 przez Marta M
Ola wszystkiego najlepszego :*

A Kacperek jakie świeto dziś obchodzi??

Maja też od dwóch dni mówi tata, też zapomniałam napisać..
12 lata 8 miesiąc temu #359894 przez Marta M
Nadia gratulacje :*
Maja tez tak bokiem na jednej raczce sie podpiera ale nie ma jeszcze tyle sily zeby jej sie udalo usiasc..
12 lata 8 miesiąc temu #359895 przez pati-m
Marta - to nie mój Kacperek, tylko Kasi :) Przedwczoraj miał urodzinki :)
12 lata 8 miesiąc temu #359900 przez angie1713
Maja to gratuluję nowego słówka :) To już kolejna trójka mówi słowo tata :)ciekawe kiedy będą mówić mama :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #359902 przez pati-m
No właśnie ja czekam z niecierpliwością :)
Mówię do Kacpra powiedz mama, a on patrzy na mnie swoimi oczkami, śmieje się i mówi tata :P
12 lata 8 miesiąc temu #359903 przez slowiczek
WITAM :)

my dziś wstałyśmy ok 6:20.... :dry: nie wiem co się Natalci porobiło, zawsze spała do 8...

O :kiss: l :kiss: e :kiss: ń :kiss: k :kiss: a!!!!!

gratuluję nowych umiejętności siadania i tatowania :lol:

no, a ja idę poprasować B)
12 lata 8 miesiąc temu #359906 przez pati-m
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Co za skleroza! Zapomniałam napisać
MAJECZKA Z KITECZKAMI CUDNA! A te słodkie policzki na drugiej fotce, to już osobiście wycałuję w Chańczy :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #359907 przez pati-m
slowiczek napisał:

WITAM :)

my dziś wstałyśmy ok 6:20.... :dry: nie wiem co się Natalci porobiło, zawsze spała do 8...

O :kiss: l :kiss: e :kiss: ń :kiss: k :kiss: a!!!!!

gratuluję nowych umiejętności siadania i tatowania :lol:

no, a ja idę poprasować B)

slowiczek mnie też czeka prasowanie, ale póki co to odwlekam :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży