BezpiecznaCiaza112023

wózek

12 lata 8 miesiąc temu #325570 przez Kamyczka
emma napisał:

my tez kupilismy Jedo, wersje 3 w 1 Bartatina Alu Plus, z lekkim aluminiowym stelazem i duzymi pompowanymi kolami, na paskach - z funkcja kolyski (bo nie wyobrazalismy sobie, zeby nie mogl sie bujac :)). W kaplecie byla spacerowka i fotelik z funkcja kolyski-nosidelka (mozna tez wpiac w stelaz wozka), a za wszystko zaplacilismy 1400 zl :lol: . wlasnie dzisiaj upralam wszystkie "wnetrznosci", bo niby ma atesty itd., ale lepiej, zeby maluszek nie wdychal pieknego fabrycznego zapachu chemikaliow... wlasnie wyschlo, wszystko pozakladalam i juz nie moge sie doczekac na lokatora! :laugh:

Witaj Emma, mam pytanko:kupiłaś model wózka,o którym myślę ,a gdzie tak tanio go dostałaś(jeśli można spytać)?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #325977 przez emma
jasne, ze mozna :). wozek zamowilismy na portalu polakmaly.pl - polecam sprawdzic, maja duzy wybor, ceny o wiele nizsze niz w sklepie, niedlugi czas oczekiwania na realizacje zamowienia, a jesli mieszkasz w warszawie, wszystko mozesz odebrac osobiscie przy metrze wierzbno - dla mnie rewelacja - w porownaniu ze smykiem oszczedzilismy ok. 700 zl! a wozek naprawde swietny! od tygodnia pelni fukncje kolyski i lozeczka, jest leciutki i swietnie sie prowadzi! nie moge sie juz doczekac pierwszego spaceru! :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #326039 przez misia88
A my w końcu zdecydowaliśmy się na Jedo Fyn 4DS :) kolor 300. Zamówienie złożone i razem z fotelikiem Cybex Aton będzie do odbioru za ok. 2-3 tygodnie. :) Koszt 1900 zł :)

12 lata 6 miesiąc temu #350954 przez Martynka__89
Niestety dział sprzedaży nie działa, więc pozwolę sobie tutaj umieścić linka :)
Po Mateuszku sprzedaję wózek, więcej w poniższym linku.
allegro.pl/show_item.php?item=2300200102

Moja Kropeczka:(9.02.2015

12 lata 6 miesiąc temu #357631 przez agulson
czesc, również szukam wózka wielofunkcyjnego.

Zastanawiam się nad Tako Captiva Mohican 05 i Jedo Fyn 4DS. Nigdzie na forum nie widzę opini na temat tako captiva.
Czy któraś z was użytkuje ten wozek? I który z tych dwóch byście wybrały?

12 lata 6 miesiąc temu #360825 przez alicjaa
Dogie Mamy :) czy ktoras z Was ma moze ten wozek?

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOGFbAyja30XH7nBvJfiMLc1_jmuGCJ0D6JwaSwaRAYLFC4NX21A

jak on sie sprawuje? praktyczny jest? i co z tym drazkiem? czy faktycznie jest jakis nie za bardzo tak jak sie czyta w opiniach?

12 lata 6 miesiąc temu #365773 przez ania_k
Asiersa napisał:

Ja też jestem za kupieniem wózka przed porodem.
U mnie była sytuacja podobna jak u Sylki. Trafiłam do szpitala w 31/32 tyg ciąży a dziecko było na świecie 5 dni później. A ja bez wózka. Szczęście w nieszczęściu zostałam w szpitalu jeszcze przez miesiąc i mogłam spokojnie zamówić wózek przez internet.
Wyprawkę miałam skompletowaną już wcześniej. Tylko kupno tego wózka odłożyłam na ostatni moment i jak widać źle zrobiłam :)
Co do fotelików, to u mnie w szpitalu właśnie tak jest, że nie wypiszą dziecka jeśli matka nie ma fotelika lub gondoli.

acha dobra wskazówka, czyli lepiej wózek kupic wcześniej?
Ja tak myslałam, nawet przegladam różne modele w necie, tylko nasze przyszłe "babcie" coś knuja, że wózek to kupuje sie na końcu

12 lata 6 miesiąc temu #365774 przez ania_k
A jakie mi polecicie leciutkie wózeczki wielofunkcyjne? Ja znalazłam dwa z firmy Graco - model Symbio i Fusio wazą ok 7 i 6 kilo no ale ten Symbio - troszkę cięższy ale bardziej mi się podoba - co mi o nim możecie powiedzieć ? jak się sprawują? Ta przekładana rączka jest wygodna? Bardzo proszę o rady
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #376392 przez stenka
Ja mam i chwalę sobie wóżek Jane Nomad - tez dość lekki więc moze Ci się spodoba - 6,5 kilo i fajny , sprawdza się
Mam wielofunkcyjny i w kolorkach nawet jak ten co pokazałaś na fotce , dokładnie taki jak niżej - może troszkę mniej "nowoczesny" ale przynajmniej siedzisko spacerówki duże, wygodne i na długo wystarczy mam nadzieję
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #423766 przez Merci89
My mamy właśnie Symbio i spisuje się świetnie - dla mnie jest lekki, jedną ręką się składa, z włożeniem do bagażnika czy wniesieniem do mieszkania nie ma problemu. Często jeżdżę też, że tak powiem, "terenowo" :), więc pompowane koła i zawieszenie sprężynowane są dla mnie bardzo funkcjonalne. :) Symbio to dobry wybór, jak ci się podoba, to spokojnie kupuj. :)

12 lata 2 miesiąc temu #423914 przez Manga
Zakup pierwszego wózka to nie lada wyzwanie.
Na jakie parametry warto zwrócić uwagę?
Przeczytaj: Bryka dla smyka

12 lata 1 miesiąc temu #441707 przez Mint27
Fajne te wózeczki macie, większość widzę wielofunkcyjna. :) My też wybraliśmy wielofunkcyjny, innego nawet nie wyobrażałam sobie mieć - nie dość, że kasa zaoszczędzona, to jeszcze o wiele więcej miejsca w domu. ;) Mamy Orbita Baby G2, superowy wózek. :) Mnóstwo gwiazd go ma, w tym oczywiście Ania Mucha, chyba każdy widział te fotki z wózkiem w tabloidach, hehe. :D Nie chciałabym być tak obfotografowywana. ;) Zresztą nie dziwię się, bo mnóstwo fajnych dodatków do niego jest. :) My mamy go od pół roku i nie zawiódł ani razu. ;)

11 lata 5 miesiąc temu #686074 przez marek19885555
Ja mam wózek Icoo i momo, że nie widziałem go u żadnego celebryty to też jest super i nigdy ni sprawił problemów :P

11 lata 2 miesiąc temu #742657 przez bombelek_ak
My kupiliśmy wózek marki Britax - rewelacja. Jestem zadowolona z niego i nasze maleństwo świetnie się w nim czuje. Kupiliśmy go przez internet, akpol baby - dostaniecie go w niezwykle atrakcyjnej cenie. polecam :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #752723 przez Kamawi
Witam, my też już kupiliśmy wózek, pokoik gotowy tylko synek cos zaspałJuz nie mogę sie doczekac pierwszego spaceru:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka