- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- pościel do łóżeczka - jaką polecacie?
pościel do łóżeczka - jaką polecacie?
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
- Otrzymane podziękowania: 0
- fiolla
- Gość
- Katunia
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja z czystym sumieniem polecam pościel firmy Ferreti , trochę droga ale to zakup na długi czas, nie blaknie, jest miękka i przyjemna, dobrze się pierze a to najważniejsze
ja rowniez mam ferreti i polecam!
basiaz ja mam z feretti taka fioletowa z hipciem,po praniu nie plowieje, jest nadal mila w dotyku
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
polecam pościele trzyczęściowe (powleczenie na kołdrę i poduszkę plus ochraniacz), bo np. moje dziecko w nocy jest dość aktywne i bez ochraniacza ani rusz dodatki z rodzaju baldachim to już tylko estetyka - jak masz ochotę, to kup, ale nie musisz. kołdrę i powleczenia kup raczej te większe (140x70), bo małe szybko robią się za małe i dziecko się zaraz rozkopuje. zwróć uwagę na grubość kołderki - idzie zima, lepsza będzie grubsza. no i kołdra i poduszka w białym lub jakimś jasnym jednolitym kolorze jest wg mnie fajniejsza, bo kolorowe prześwitują czasem spod powleczeń i głupio wygląda
ja nie kupowałam drogich pościeli - dwuczęściowe zestawy tak po 30-40zł, a trzyczęściowe za ok. 70-80zł. Warto mieć przynajmniej 2 kołderki i poduszki i 2 komplety powleczeń, do tego kocyki i prześcieradła (koniecznie z gumką, dobrze z ceratką)
- basiaz
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
co do feretti to wiem ze jest suuper bo mam rozek tej firmy i naprawde rewelka, tylko ze ta cena
rozek dostalismy w prezencie a komplety poscieli tej firmy jak dla mnie maja kosmiczne ceny i nie moge sobie na taka pozwolic ;(
troche sie zdziwilam z tym allegro - bo kiedys na innym forum - ale to jakis czas temu czytalam ze dziewczyny kupuja wlasnie na allegro - choc nie wiem jak te posciele w uzytkowaniu sie sprawdzaja i i
z kolei co do mini-mini poscieli - ktore niby sa tez dosc drogie wiec wydawaloby sie ze jakosc bedzie ok ja jestem rozczarowana mam spiworki wlasnie tej firmy i po kilku doslownie praniach cale wyblakly i nie sa juz takie sliczne jak byly na poczatku
a jeszcze chcialam zapytac czy moze ktoras z Was ma jakies posciele faro, bielbaw? albo czy mozecie polecic jakies inne marki w przystepnych cenach i dobrej jakosci? sa takowe ?
i jesli macie z hurtowni to jakich firm? niby piszecie ze czesto firma bez znaczenia - ale u mnie jet 1 hurtownia poscieli tylko i nie ma tam mozliwosci otworzenia opakowania i sprawdzenia jak a posciel wyglada w dotyku
- madzia19888
- Wylogowany
- gaworzenie
allegro.pl/ala-i-as-kolorowe-sny-2el-90x120-i1888054872.html
Tylko nie wiem czy nie straci kolorów po pierwszym praniu. Może któraś z was miała pościele tej firmy. Jak się sprawdziła. Bardzo proszę o opinie
- justine
- Wylogowany
- gaworzenie
- boniucha
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- FRANUŚ!!! 25.03.2011
A i jeszcze prześcieradła...mam też takie frotte o intensywnych kolorach...i muszę je prać ręcznie bo mocno farbują
ech...
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonek27
- Wylogowany
- gaworzenie
zakupiłam Bon dodo beżowe Misie i zdam relację jak się sprawdzi, ale w necie wygląda cudnie, hihi.\Dotykałam w sklepie pościel tej firmy i całkiem miła i miękka. zobaczymy jak po praniu
- carolin1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moja miłość należy do Was Lilianko i Antosiu
- basiaz
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
o Bon dodo nawet nie slyszalam nigdy takze prosze Cie iwonek27 jak wypierzesz to daj znac
i skoro nie polecacie Mamo Tato - Dziewczynki to napiszcie jakie polecacie - tylko nie z takich drogich jak feretti ( bo choc wiem zze jest rewelacyjna to po prostu mnie na nia nie stac ;(
- ecia
- Wylogowany
- pierwsze słowa