BezpiecznaCiaza112023

pościel do łóżeczka - jaką polecacie?

7 lata 2 miesiąc temu #1066547 przez KarolineCZ
Próbuję sobie przypomnieć ile sztuk miała moja siostra, ale nie udaje mi się. Na pewno bodów miała dużo, bo to maluchowi się ulało, a to oblał się mlekiem matki przy karmieniu.. Tak myślę z 8 sztuk to minimum, a wy co sądzicie? Jak mogę coś doradzić to wybieraj te wysokiej jakości, żeby nie uczulały. Możesz ich poszukać tutaj maylily.pl/pl/ , mają też mięciutkie kocyki dla maluchów. I pamiętaj - wykonanie w Polsce sprawia, że produkty są nietuzinkowe.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 2 miesiąc temu #1066598 przez antosia

Zestaw z Empiku. Gładka bawełna, oczywiście z atestem, 160x200.
Naszej córce pasuje. Tutaj macie z zamkiem - moim zdaniem bardziej praktyczne rozwiązanie niż guziki. Przynajmniej córka może sama się tą pościelą posługiwać.

7 lata 2 miesiąc temu #1066599 przez kamusiabusia
Ja mam z colorstories i z ikei

7 lata 2 miesiąc temu #1066603 przez teris
Najważniejsze żeby była bawełnina

6 lata 11 miesiąc temu - 6 lata 11 miesiąc temu #1066842 przez ulke
Oj tak. Niestety ale w sklepach (szczególnie w tych chińskich) jest sporo pościeli, która jest wykonana z tkanin syntetycznych. W takich poscielach nie powinny spać dzieci ( ba... nikt nie powinien spać ponieważ jest niewygodnie, ciało się poci oraz nie oddycha)
www.stylowe-dodatki.pl/posciel-dziecieca-3d-140x200
Porządną pościel dla maluchów w sklepach internetowych można dorwać juz od 100 do 130 zł. Jestem zdania,że nie jest to bardzo wygorowana cena jeśli chodzi o komfort naszego maluszka.

6 lata 11 miesiąc temu - 6 lata 11 miesiąc temu #1066843 przez SanN
Wybór jest naprawdę spory jeżeli chodzi o produkty dla dzieci, ale zgadzam się, że jakość nie zawsze idzie w parze z tym co deklarują sprzedawcy, dlatego ja się ograniczam w zakupach - szzególnie dla dzieci - do miejsc sprawdzonych i tak w kategorii pościeli dla dzieci - zaira.pl/pl/c/Posciel-dla-dzieci/9 bardzo dobre, sprawdzone miejsce, gdzie jakość produktów jest stawiana na pierwszym miejscu.

6 lata 11 miesiąc temu - 6 lata 11 miesiąc temu #1066865 przez MamaMajki
Moja córka dostała od chrzestnej fajny zestaw kocyk + poduszka, całość uszyta perfekcyjnie. Z jednej strony jest fajna bawełna, z drugiej ten kropkowany materiał minky. Córa jest naprawdę zachwycona swoim zestawem, mi też się spodobał i pytałam nawet gdzie go kupiła :D Dowiedziałam się, że wyszukała w internecie sklep Tuli Tuli Baby: tulituli-baby.pl i kupiła tam. Przeglądnijcie, bo ja patrzyłam i podoba mi się multum rzeczy z oferty, chyba coś zamówię małej.

6 lata 9 miesiąc temu #1067024 przez TatianaWojdyga
Ja miałam posciel z kory . Jak już tak dobieracie rzeczy to pomyślcie tez np o takich rzeczach jak chociażby oczyszczanie i nawilżanie powietrza goodair.pl/oczyszczacz-powietrza-do-domu/

6 lata 9 miesiąc temu #1067104 przez BoboLine
Witam cieplutko wszystkie przyszłe oraz obecne Mamusie. Chciałabym przedstawić ofertę nowego internetowego sklepu dla niemowląt BoboLine. Posiadamy szeroki wybór wysokiej jakości produktów, które pozwolą w pełni skompletować wyprawkę dla Maluszka. W ofercie mamy między innymi: łóżeczka niemowlęce, materace, komody, przewijaki, zabawki dla niemowląt, szumisie, cudowne pościele, kocyki bambusowe, kocyki sweterkowe, pieluszki, leżaczki-bujaczki i wiele innych. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą.

Link do pościeli: boboline.pl/tekstylia/posciele

Patrycja Ratuszniak
Specjalista ds. sprzedaży
Sklep internetowy z artykułami dla niemowląt - BoboLine
T: 889171815
W: www.boboline.pl E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Załączniki:

6 lata 8 miesiąc temu #1067217 przez antosia
Empik zrobił mocne obniżki na takie pościele, zobaczcie - www.empik.com/sen/promocja?kwnazwa=posci...erami&kwinfo=tina-sg I to nie byle co, tylko pościel naprawdę fajnej jakości. Wątpię, żeby wszystkie były stacjonarnie - radzę przeglądać online. Nie wiem kiedy to powtórzą. Raczej dosyć dawno nie było podobnej promocji.

6 lata 8 miesiąc temu #1067618 przez malami27
Ja polecam taką która jest uszyta porządnie i z dobrego materiału ;) olśnienie co? wbrew pozorom nie łatwo taka kupic, unikam masówek i sklepów typu ikea, nie lubie kupowac w sieciówkach, wydaje mi się ze wtedy wszytscy jestesmy tacy sami i mamy to samo. Zaczęłam poszukiwać polskich rzeczy, a zdziwicie sie ze jest ich bardzo duzo i to jak wykonane!! Polecam zajrzeć tutaj, nasze polskie pościele, nie trzeba szukać za granicą i jeszcze handmade: artyferia.pl/katalog/dziecko-do-pokoiku-posciele patrze na te zdjęcia i sama mam ochotę w takiej spać! Tylko nogi by wystawały ale co tam :)

6 lata 3 miesiąc temu #1068279 przez antosia
Jeszcze jeden fajny przykład, 100 proc. bawełna, a cena niska - empik.com/super-wings-posciel-dziecieca-...1199675840,dziecko-p
Moim zdaniem wydawanie większych kwot nie ma sensu, ale to już sami decydujcie.
Tutaj nie ma żadnych problemów z dopasowaniem rozwiązań.

6 lata 1 miesiąc temu #1068405 przez martakutko
Zgodze sie w 100% z moimi poprzedniczkami. Prezent na taka okazje to musi byc po pierwsze bardzo praktyczny .. a jak mozna zobaczyc w sieci jest do kupienia cala masa zupelnie zbednych rzeczy. Moim zdaniem najlepszy prezentem bedzie cos zwiazanego z wyprawka dla maluszka. Z bardziej podstawowych rzeczy to kocyk bambusowy moze okazac sie strzalem w dziesiatke. Jest to nie jako nowosc wiec moze nie jest tak bardzo popularny jak bawielniany .. jednak wiecie jak to jest z przyzwyczajeniami :) W moim odczuciu o wiele bardziej nadaje sie na sezon jesienno-zimowy poniewaz jest grubszy dajac wiekszy komfort ciepla dla naszego dziecka. Przed zakupem nalezy zorientowac sie czy zostal wyprodukowany z materialow posiadajacych odpowiednie atesty. Nie warto lasic sie na pare zloty taniej tylko dokonac zakupu w sprawdzonym miejscu np. colorstories.pl/kocyki-bamboo/ ma bardzo pozytywne opinie w sieci. Sprzedaja tam produkty polskie dopuszczone na nasz rynek .. takze mozemy sie czuc bezpieczne :)

5 lata 11 miesiąc temu #1068607 przez Kolendra25
A może pościel bawełniana? Ostatnio tutaj kupiłam elway.biz/37-posciel-3d-180x200 bardzo ładną i dobrej jakości pościel bawełnianą i to w dodatku ze wzorem 3D. Powiem wam, że wygląda świetnie i moim zdaniem na prawdę warto się nią zainteresować!

5 lata 1 dzień temu #1069373 przez szwalniasnow
Polecamy naszą pościel szytą w Polsce z atestowanych materiałów. Zapraszamy na SzwalniaSnow.pl . Znajdzie tu pani wiele akcesoriów do łóżeczka w tym pościele, kocyki minky czy też otulacze muślinowe.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka