BezpiecznaCiaza112023

Wyprawka zimowa

10 lata 3 miesiąc temu #922174 przez Izma181
warto poszperac w ciucholandach teraz są dostawy juz zimowych ciuszków, ja mam zamiar jutro w sobote sie tam wybrac i cosik poszukac, wiadomo ciuszki nie sa nowe, ale mozna znalezc w naprawde dobrym stanie i doskonałej cenie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #922303 przez sandroosia
Też uważam, że warto czasem pochodzić po ciucholandach.. Taki kombinezon, z którego dziecko szybko wyrośnie to spory wydatek, a wygrzebać można czasem coś fajnego :) Ja dziś wzięłam ubranka po siostrzeńcach i na całe szczęście są tam aż 4 kombinezony... z tym, że jeden może być za duży niestety.. ten najcieplejszy... ale zobaczymy jak Mały się urodzi ;) Są też kurteczki, ciepłe pajacyki, body, śpiochy, kaftaniki, bluzy, spodnie, w sumie to wszystko co potrzebne... także na chwilę obecną nie muszę nic kupować ufff.... chociaż pewnie jak będę w sklepie i coś zobaczę to się nie będę mogła oprzeć i kupię :P ale to chyba normalne... :)

Nikodem <3
5.11.2014 :) Waga 3320 i 52cm szczęścia <3

10 lata 3 miesiąc temu #925638 przez Izma181
dziewczyny w tesco kombinezony w rozmiarach 0-3 miesiac, 3-6 miesiac i 6-9 miesiac na zime bardzo ładne 2 kolory biały w rozowe kwiatki i szary z rekawiczkami przecena ze 119 zł na okolo 30 zł, chyba dokladnie 34,99 musiala bym zerknąc na paragon. polecam, ładny i cepły.

10 lata 2 miesiąc temu #935297 przez jadziaa
Też myślę, że nie ma co kupować duży tych małych rozmiarów, bo zaraz będą potrzebne nowe. Ja znalazłam takie fajne ubranka dla dzieci , szkoda tylko że taka cena :( może wiecie coś o podobnych piżamkach?

10 lata 1 miesiąc temu #936072 przez midnight79
Ja właśnie dużo ciuszków dostałam od znajomych i faktycznie były na chwilę :)

10 lata 1 miesiąc temu #937499 przez Marzenkaa27
Ja ubranka już mam, ale nadal szukam jakiegoś dobrego wózka najlepiej głębokiego. W sumie zastanawiamy się między tako a recaro, ale chyba wybierzemy ten pierwszy bo ma lepsze koła i lepiej się go prowadzi

10 lata 1 miesiąc temu #939352 przez patka89
ja z wczoraj kupiłam fajna bluzę dla córci w lidlu.
Owszem fajne są ciuszki sportowe dla malucha,ale te z Lidka także są niczego sobie i nie są drogie a są ciepłe polecam :)

10 lata 2 tygodni temu #947188 przez Dave
A ja polecam produkty LOVI.

Datarłam do nich przy 2 dziecku i żałuję że jakoś wcześniej się nimi nie zainteresowałam.

A już prawdziwym must have jest laktator Prolactis. Wiadomo, że nie każda mama musi się z taki sprzętem zaprzyjaźniać, ale ten na prawdę jest wart uwagi.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #961840 przez JakaJaKachna
Wiecie co, ja uzywany miałam nawet wózek, bujaczek, i krzesełko do karmienia. Gdybym to wszystko miała kupic nowe, to musiałabym kredyt brać :). Sporo kupuje takich własnie rzeczy, nie tylko z ciucholandów, ale też z serwisów ogłoszeniowych, plusem w nich jest to, ze można znaleźć sporo rzeczy prawie nowych - nawet z metką, albo takich ręcznie robionych, a w ciucholandzie tego nie ma. Właśnie namierzam taką ręcznie robioną czapeczkę misiową - troche mało dziweczeca, ale zwaliła mnie z nóg :)

9 lata 10 miesiąc temu #964657 przez iza1988
Hey dziewczyny, mam do sprzedania zestaw ubranek dla chłopca rozmiar 56-68, tutaj zamieszczam link

olx.pl/oferta/paka-ubranka-dla-noworodka...8-CID88-ID8SMg3.html

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka