- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Czym pomalować łóżeczko
Czym pomalować łóżeczko
- sandroosia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 4 miesiąc temu #913630 przez sandroosia
Witam,
Udało nam się kupić używane drewniane łóżeczko z funkcją kołyski w bardzo okazyjnej cenie. Łóżeczko jest bardzo zadbane ale mąż planuje je wyszlifować i pomalować na nowo. Stąd pojawia się moje pytanie, czy któraś z Was może malowała łóżeczko i może polecić jakąś konkretną farbę? Wiadomo, że musi mieć atesty i być nietoksyczna, bo maluch później może gryźć szczebelki
Udało nam się kupić używane drewniane łóżeczko z funkcją kołyski w bardzo okazyjnej cenie. Łóżeczko jest bardzo zadbane ale mąż planuje je wyszlifować i pomalować na nowo. Stąd pojawia się moje pytanie, czy któraś z Was może malowała łóżeczko i może polecić jakąś konkretną farbę? Wiadomo, że musi mieć atesty i być nietoksyczna, bo maluch później może gryźć szczebelki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- LusiaKlusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 3 miesiąc temu #921263 przez LusiaKlusia
Ja malowałam łóżeczko ale za cholerę nie pamiętam nazwy farby :< Wiem, że nie śmierdziała, miała właśnie wszystkie atesty i była nietoksyczna... I swoje kosztowała niestety...
- sandroosia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #921290 przez sandroosia
Mąż sporo poczytał i poszukał w necie i zdecydujemy się na lakierobejcę firmy Altax. Teraz dziadek szlifuje i jak skończy to pojedziemy je pomaliwać pokażę później co nam z tego wyjdzie
LusiaKlusia co do ceny to akurat jestem gotowa na to, że te produkty nie będą tanie ale lepiej dać więcej niż dziecku zaszkodzić
LusiaKlusia co do ceny to akurat jestem gotowa na to, że te produkty nie będą tanie ale lepiej dać więcej niż dziecku zaszkodzić
Ostatnio zmieniany: 10 lata 3 miesiąc temu przez sandroosia.
- kasienka277
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
9 lata 2 tygodni temu #1017809 przez kasienka277
my też malowaliśmy łóżeczko i mebelki, ale wybraliśmy farbę taką która jest przyjazna dzieciom -
www.komplexmarket.pl/sklep/oleje-impregn...jny-osmo,p1565960439