- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- problemy już na początku ciąży..
problemy już na początku ciąży..
- MałaPanikara
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- pechowiec.
Mniej Więcej
9 lata 1 dzień temu #1022355 przez MałaPanikara
Witajcie
Jestem w 6 tc. Trafiłam do szpitala, gdyz pojawilo sie plamienie. Na poczatku jasno brazowe. Zadzwonilam do lekarza prowadzacego, ale niecortunnie zdarzylo sie to 2 stycznia, nie bylo go na miejscu, poradzil lezec a jak sytuacja sie niie zmieni a plamienie stanie sie krwawieniem - udac sie do szpitala. Tak tez sie stalo. Lekarze podaja 2 razy dziennie luteine. Co 2 dni mam robione usg, wg nich moje malenstwo jest za male jak na 6 tc. Zrobili beta hcg i z 800 podskoczylo na 11tys. Nadal leze w szpitalu(juz tydzien) i nie wiem na co czekam.. Krwawienie ustalo, raz na jakis czas mam bole podbrzusza, ale wg lekarzy jest dobrze tylko jeszcze nie slysza tetna fasolki i co chwila pobieraja krew na poziom hcg.
Poradzcie, mamusie. Uspokujcie jak jest dobrze, podzielcie sie swoimi doswiadczeniami bo zwariuje tutaj.. Boje sie ze moje szczescie jak szybko przyszlo tak szybko odejdzie..
Jestem w 6 tc. Trafiłam do szpitala, gdyz pojawilo sie plamienie. Na poczatku jasno brazowe. Zadzwonilam do lekarza prowadzacego, ale niecortunnie zdarzylo sie to 2 stycznia, nie bylo go na miejscu, poradzil lezec a jak sytuacja sie niie zmieni a plamienie stanie sie krwawieniem - udac sie do szpitala. Tak tez sie stalo. Lekarze podaja 2 razy dziennie luteine. Co 2 dni mam robione usg, wg nich moje malenstwo jest za male jak na 6 tc. Zrobili beta hcg i z 800 podskoczylo na 11tys. Nadal leze w szpitalu(juz tydzien) i nie wiem na co czekam.. Krwawienie ustalo, raz na jakis czas mam bole podbrzusza, ale wg lekarzy jest dobrze tylko jeszcze nie slysza tetna fasolki i co chwila pobieraja krew na poziom hcg.
Poradzcie, mamusie. Uspokujcie jak jest dobrze, podzielcie sie swoimi doswiadczeniami bo zwariuje tutaj.. Boje sie ze moje szczescie jak szybko przyszlo tak szybko odejdzie..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Justyna89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
8 lata 11 miesiąc temu #1023130 przez Justyna89
I jak czy wszystko w porządku u Ciebie MałaPanikara? Ja byłam w podobnej sytuacji do Ciebie w sierpniu 2014 roku... 6 tydzień ciąży, plamienie, ból podbrzusza, duphaston na podtrzymanie ciąży, do szpitala nie poszłam, leżałam w domku, niestety-poroniłam. Na całe szczęście trafiłam na fantastyczną panią doktor, która poświęciła mnóstwo czasu tłumacząc mi dlaczego dochodzi do poronienia w tak wczesnej ciąży, bardzo długo dochodziliśmy z mężem do siebie po tym przeżyciu.. Mam już jednego zdrowego,pięknego 6-letniego synka A teraz jestem w 13 tygodniu kolejnej ciąży i wszystko póki co (tfu tfu odpukać jest ok) Mam nadzieję,że u Ciebie skończy się szcześliwie:) Trzymam kciuki!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.