- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- WYSYPKA U 7 MIĘSIECZNEGO DZIECKA!!???
WYSYPKA U 7 MIĘSIECZNEGO DZIECKA!!???
- asus
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Lenka 05.03.2011 kocham cię:-*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #223462 przez asus
witam wszystkich
mam mały problem z 7 miesięczna córeczka od urodzenia nasza córeczka ma naczyniaka na plecach chirurg kazał nam smarować go oliwka żeby był nawilżony tak robiliśmy z mężem do pewnego czasu gdy pokazały nam sie mała wysypka koło oczek wiec odstawiliśmy oliwkę(bambino) która zawierał duża zawartość witaminy F wiec kupiliśmy nawa bez witaminy F JOHNSON'S® Baby smarowałam jej ta plamkę przez 2 dni nic nie było gdyż następnego dnia dałam córeczce zupkę z buraków czerwonych bardzo ja lubi i na wieczór gdy miał sie kapać
pokazała sie wysypka ale większą teraz nie wiem od czego może być spowodowana proszę pomóżcie spotkał sie kto z takim przypadkiem?!!!!!!!!!!!
mam mały problem z 7 miesięczna córeczka od urodzenia nasza córeczka ma naczyniaka na plecach chirurg kazał nam smarować go oliwka żeby był nawilżony tak robiliśmy z mężem do pewnego czasu gdy pokazały nam sie mała wysypka koło oczek wiec odstawiliśmy oliwkę(bambino) która zawierał duża zawartość witaminy F wiec kupiliśmy nawa bez witaminy F JOHNSON'S® Baby smarowałam jej ta plamkę przez 2 dni nic nie było gdyż następnego dnia dałam córeczce zupkę z buraków czerwonych bardzo ja lubi i na wieczór gdy miał sie kapać

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez asus.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asus
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Lenka 05.03.2011 kocham cię:-*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #223468 przez asus
witam wszystkich
mam mały problem z 7 miesięczna córeczka od urodzenia nasza córeczka ma naczyniaka na plecach chirurg kazał nam smarować go oliwka żeby był nawilżony tak robiliśmy z mężem do pewnego czasu gdy pokazały nam sie mała wysypka koło oczek wiec odstawiliśmy oliwkę(bambino) która zawierał duża zawartość witaminy F wiec kupiliśmy nawa bez witaminy F JOHNSON'S® Baby smarowałam jej ta plamkę przez 2 dni nic nie było gdyż następnego dnia dałam córeczce zupkę z buraków czerwonych bardzo ja lubi i na wieczór gdy miał sie kapać pokazała sie wysypka ale większą teraz nie wiem od czego może być spowodowana proszę pomóżcie spotkał sie kto z takim przypadkiem?!!!!!!!!!!!
TAKA OLIWKE KUPIŁAM DRUGA ALE PIERWSZA MIAŁAM OLIWKE BAMBINO I TEZ WYSYPKA A MOZE TO OD PŁYNU DO KAPIELI
mam mały problem z 7 miesięczna córeczka od urodzenia nasza córeczka ma naczyniaka na plecach chirurg kazał nam smarować go oliwka żeby był nawilżony tak robiliśmy z mężem do pewnego czasu gdy pokazały nam sie mała wysypka koło oczek wiec odstawiliśmy oliwkę(bambino) która zawierał duża zawartość witaminy F wiec kupiliśmy nawa bez witaminy F JOHNSON'S® Baby smarowałam jej ta plamkę przez 2 dni nic nie było gdyż następnego dnia dałam córeczce zupkę z buraków czerwonych bardzo ja lubi i na wieczór gdy miał sie kapać pokazała sie wysypka ale większą teraz nie wiem od czego może być spowodowana proszę pomóżcie spotkał sie kto z takim przypadkiem?!!!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez asus.
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #223469 przez _aga86_
Ciezko powiedziec co jest przyczyna wysypki, ale jest duze prawdopodobienstwo, ze oliwka Johnsons baby mogla mala uczulic. Moja coreczka tez jak byla malutka miala uczulenie na kosmetyki tej firmy- podobno duzo dzieci jest na nie uczulone
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #223473 przez Emme
Proszę nie zakładać takich samych tematów w różnych kategoriach ^^MODERATOR